Wpisy 2 980 607 – 2 980 706
19 września 2017 13:41 → 19 września 2017 16:47, 100 wpisów
teraz wyjazd do innego miasta dwóch świadków i po wszystkim wraca się do siebie
a są też wesela rozwodowe anty wesela ksiądz daje rozwód później prezenty i każdy daje dupę w inną stronę
ale i człowiek nie ma siły , ani zdrowia żeby tak do rana się weselic , a dzisiejsza młodzież słabiutka
ja już spokój już się nie nadaje do picia i krzyków spokój jeszcze raz spokój
tak teraz wesela pewaznie przy muzyce z adaptera lub jakiegos komputera podlaczoonego pod wzmacniacz ,bo nie wszystkich stac tez i jest na orkiestre, choc niepowiem tych takich bogatszych to stac, moj kolega kiedys jak sie chajtal to zrobil wesele na dzialce zamiast gdzies na sali i najlepsze jest to ze zaprosil duzo osob a nikt niewiedzial ze wesele to bedzie bez alkocholu, wszyscy na weselichu byli w szoku, poprostu on stwierdzil ze szkoda mu kasy na wodke jest i i ze to jest jego wesele a nie gosci, i on zrobi takie wesele na jakim nikt nie byl jeszcze,
na razie , muszę podjechac do szkoły bo córka wreszcie książki dostała ,
wielka reforma oświaty 20 września a oni się wałęsają bo nie ma się z czego uczyc
wielka reforma oświaty 20 września a oni się wałęsają bo nie ma się z czego uczyc
no to byli zaskoczeni arczibalik73 zawsze wódka musi być tylko się śmieją z Polaków ze piją
no niestety kolega nie pije tak jak ja i stwierdzil ze szkoda kasy jest na wodke dla gosci bo poco maja mu wesele zepsuc
dobra zaraz losowanko az ciekawy jestem czy mi wejdzie cos choc na sucho dzisiaj tu na stronce,
wszystkim zycze wysokich wygranych i w realu i tu na stronce, powodzenia
Dopisano wyniki Multi Multi
02,06,07,08,10,11,26,32,45,46,49,50,61,62,67,70,73,74,75,78
Plusem jest liczba: 45
02,06,07,08,10,11,26,32,45,46,49,50,61,62,67,70,73,74,75,78
Plusem jest liczba: 45
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9821 zestawów od 1265 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 152 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 17 468 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- gavileo1 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 320 zł = 64,00 x koszt gry
- EwaSla - koszt gry: 37,50 zł, wygrana: 760 zł = 20,27 x koszt gry
- Kaz39 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 142 zł = 18,93 x koszt gry
- Patiq - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 728 zł = 18,20 x koszt gry
- mkondrak - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 838 zł = 16,76 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,06,07,09,10,13,14,19,22,23
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
ep
1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48
ep
1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
2 980 419. Pan 2017-09-18 (23:46) Replay u Bolka kiedy?
Na którą-?
67,70
50,63
Ktoś napisał mi w >> @ << na którą
Na którą-?
67,70
50,63
Ktoś napisał mi w >> @ << na którą
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 1748786
Wylosowany numer to: 1748786
poownie
2x3/5, 3/4, 4/7
Mega jest 6 i 8 i zakończenie wojny 45 na razie
2x3/5, 3/4, 4/7
Mega jest 6 i 8 i zakończenie wojny 45 na razie
No dobra nie ma tutaj ...............ani kukuryku
koniec na jakiś czas podawania na zielonej idę w CHABRY
koniec na jakiś czas podawania na zielonej idę w CHABRY
oj widze tu pare mojich ulkubionych cyferek wyszlo , no ale coz nie wyslalem nic, i bynajmniej tez nic nie stracilem
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
jeden z kuponów
SUPEROFERTA - Wtorek - Valencia - Malaga 1
Pilka nozna - 1.Hiszpania - Barcelona - Eibar 1
Pilka nozna - 1.Niemcy - M gladbach - Stuttgar 10
Pilka nozna - 1.Niemcy - Wolfsburg - Werder B. 10
SUPEROFERTA - Wtorek - Slovan - Michalovce 1
Pilka nozna - 2.Norwegia - Bodo Glimt - Tromsdalen 1
Pilka nozna - Czechy - puchar - Bohemians 1905 - Vlasim 1
Pilka nozna - Grecja - puchar - Olympiakos - Asteras 1
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 14.73 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 73.66 Zł
SUPEROFERTA - Wtorek - Valencia - Malaga 1
Pilka nozna - 1.Hiszpania - Barcelona - Eibar 1
Pilka nozna - 1.Niemcy - M gladbach - Stuttgar 10
Pilka nozna - 1.Niemcy - Wolfsburg - Werder B. 10
SUPEROFERTA - Wtorek - Slovan - Michalovce 1
Pilka nozna - 2.Norwegia - Bodo Glimt - Tromsdalen 1
Pilka nozna - Czechy - puchar - Bohemians 1905 - Vlasim 1
Pilka nozna - Grecja - puchar - Olympiakos - Asteras 1
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 14.73 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 73.66 Zł
jarek brawo ty a co tam na wieczorek masz ciekawego moze juz????
hejka witam ponownie
Byłem tu wcześniej ale spanie mnie dopadło musiałem się kimnąć na trochę bo taki jakiś senny dziś dzień
Kuba tyś tu powinien mieć etat na czacie 24 na doba hahaha
Kuba załóż sobie fb to będzie szybsza wymiana info niż mail czy sms bo więcej info na pisze
a mam do ciebie fajny temat fajny pomysl na działanie tylko to trzeba opisac więcej krok po kroku
a mam do ciebie fajny temat fajny pomysl na działanie tylko to trzeba opisac więcej krok po kroku
Kuba chyba że masz skaypa
Można opisac na mailu ale to bardziej monolog jeden na pisze za nim drugi odpisze a na sms za dlugi temat natomiast pisanie jako dialog na fb czy skayp było by celowe
Można opisac na mailu ale to bardziej monolog jeden na pisze za nim drugi odpisze a na sms za dlugi temat natomiast pisanie jako dialog na fb czy skayp było by celowe
kuba podaj tu swoje numery na czacie na ktorych trafiasz te wielkie wygrane moze ci co tu tak super trafiaja takie tez i duze kwoty , moze oni sie otworza i tez podzadza liczby na ktorych wygrywaja?
Arczibalik ja ci podam zrob 40 dziesiątek z nemerow 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
03,05,13,15,23,25,27,29,31,33,35,37,39,41,43,51,53,55,57,59,63,65,69 z nich te chyba
23,27,29,35,37,39,43,51,53,55,57,63,69
04,12,14,16,18,34,36,40,42,44,52,56,60,64,68,72 z tych chyba te 04,14,18,36,42,44,56,64,68,72
23,27,29,35,37,39,43,51,53,55,57,63,69
04,12,14,16,18,34,36,40,42,44,52,56,60,64,68,72 z tych chyba te 04,14,18,36,42,44,56,64,68,72
ja sie smieje i zartuje a tu widze za ewszyscy to biora zyupelnie na serjo
na 21....
bardzo proste
06,56,62,75,80
07,57,63,76,80
06,56,62,74,80
bardzo proste
06,56,62,75,80
07,57,63,76,80
06,56,62,74,80
będę pozniej
ale głodny dziś jestem cały kopiaty talerz zupy pomidorowej takiej ciemnej pomidorówki i 3 duze kromy z dobrym pasztetem i nawalone na to musztarda
wow to ubikacja pozniej bedzie cała twoja MULAG po takiej wyzerce
położę się po obiedzie chyba że coś jeszcze zjem moze wystarczy bo później oponki se narobiłem i andrut z masa orzechowo czekoladową wszystko własnej roboty to będzie
no tak i jak tu nie zachorowac na cukrzyce
do wieczora się opróżnia ciekawe czy siły będę miał w robocie bo nocka mnie czeka po dłuższym wolnym koniec odpoczynku lubie jesć i spać to są moje zaintersowania
ja tez zawsze jak pracowalem jeszcze to uwielbialem prace w nocy szczegolnie gdy robilem po 12 godzin szedlem do pracy bylo ciemno wracalem z pracy i tez bylo ciemno , takie ztcie jest h jak w madrycie
no tak teraz będe miał ciemno do pracy i po pracy już prawie tak będzie rano
mulag niemam nic , ani pracy ani renty, z tego zakladu przenioslem sie do miedzynarodowej korporacji w ktorej pracowalem na 4 brygadowce , mialo tam byc jak w raju, niestety po przepracowaniu 4,5 roku gdy zachorowalem na cukrzyce znalazlem sie poza brama czyli w sraju, i od tamtej pory mam trudnosci ze znalezieniem sobie odpowiedniej pracy, bo nigdzie diabetykow niechca , dyskryminacja we wszystkich tych obozach pracy jest, na strefach, a ze nie jestem xzadnym slusarzem, budowlancem, czy spawaczem i tez niemam szerokich plecow oraz znajomosci w rzadzie to nie pracuje, jestem jak wrzod na dupie poprostu, czuje sie nie dowartosciowany juz nawet, w tV pieknie mowia o spadajacym bezrobociu i jak to wyglada ze strony rzadzacych ja k to oni pomagaja ludziom itd, no ja jestem tego przykladem wlasnie przez 5 lat jezdze do posredniaka i jeszcze ani razu niedostalem oferty pracy zadnej, a ponoc tak wszystkim pomagaja ludziom, gdzie nie pojde do jakiejs instytucji pytac o prace to slysze nie ma pracy, prosze zostawic list motywacyjny i CV odezwiemy sie i tak leca miesiace i lata, i zero odzewu w moja strone, dlatego popieram wszystkich tych ludzi ktorzy sa zdrowi i masowo wyjezdzaja na zachod do pracy i tam sie dorabiaja, ja gdybym byl zdrowy nie siedzial bym tu ani minuty w tym kraju pomimo ze sie tu urodzilem, tu niema sprawiedliwosci w tym kraju i nigdy nie bedzie, tu sie nikt nie martwi o nikogo tylko patrza jak kazdego ze wszystkiego wydojic itd, sady sa skorumpowane, w firmach pracuja rodziny i nikogo innego nieprzyjma, i tak zawsze bylo i bedzie, ci co wyjechali i niemaja tu np rodziny zalozonej bardzo dobrze zrobili ze wyjechali, tutaj rzad martwi sie tylko o 500plus i swoje podwyzki i nic pozatym
Rozumiem cie dobrze co czujesz bo mysle podobnie i też tak mialem i z up nic nie dawali jak se same nie znajdziesz przekonalem sie czy po czy pis wszystko jedna klika podobnie sady taze mysle podobnie i czuje nie jest mi to obce
Czlowiek bez pracy zadnej ochrony zostaje sam w czarnej dupie taka jest prawda sam robie na kolchozie za grosze dobre i to zadnych perspektyw na przyszlosc
Panowie-abstrac***ac od spraw dotyczących systemu-największym problemem kariery zawodowej jest rozjechane cv-wiem po sobie
Ja akurat mam znajomego ktory pracuje w firmie jest podrzednym urzednikiem firmie prywatnej pokazywal mi cv ludzi wszystkie cv do kosza nie wiem jakie te wymagania trza miec mgr nawet jezyk komunikatywny i tam inne ***ki cv do kosza posobnie w urzedach robia ogloszenie o prace bo musza przyjmuja podania a i tak maja swoich ustawionych a zeby nikt ich nie podadzil ze lamia prawo przestrzegaja wszystkie procedury
Ogolnie panstwowe zmienaja sie jak wzaleznosci od partii podobnie samorzadowe
Udaje sie czasem bez podwarunkim ze jest ponad przecietnym i tak sie sklada ze brak im fachowca ponad juz swoich na malo skaplikowanych stanowiskach to wtedy taki z ulicy moze dostac prace reszta nie
mulag jestem na utrzymaniu schorowanej matki, bo po przepracowaniu kilku nastu lat zostalem bez niczego bo zachorowalem , a takich ludzi sie olewa po calosci, dlatego tez i gram sporadycznie w gry nie tak jak kiedys kiedy pracowalem, ja bym dal takiej pani Rafalskiej 1000zł i kazal porobic oplaty za wszystko, kupic leki i wyzywic 2 lub 3 chore osoby, za ta stawke to jest chanba , a jesli chodzi o rzadzacych to szkoda gadac jest,nawet tak sie przymierzam aby napisac do tej rafalskiej i zapytac jak zyc za 1000zł tylko ,nielicze na UP bo to jest jedenn wielki burdel pracowalem kiedys w tej instytucji przez 1,5 roku gdy wprowadzalem im baze danych na komputerze,gdy niebyli jeszcze skomputeryzowani, widzialem jak tam praca wyglada ze strony urzednikow w stosunku co do petentow, jest ponizej godnosci, w PUPACH jest tylko praca dla rodziny, karierowiczow, mlodych panienek na starzu ktore nie maja zielonego pojecia o niczym, jezdze juz od 5 lat do posredniaka co 1,5 miesiaca i sam chodze szukac pracy oprocz tego, i taka siksa za komputerem ktora tam siedzi, pyta mnie kturegos dnia a gdzie pan ostatnio pracowali co by teraz pan chcial robic, a wszystko ma wpisane w komputerze tylko nalezy zerknac do komputera tam jest wszystko napisane jak byk, ale niewiem czytac nieumie czy jak, a moze sie na komputerze nie zna, ja jej grzecznie odpowiedzialem ze szukam pracy na stanowisku dyrektora, czy niema czasem takiej gdzies tam posadsy a moze by sie pani zamienila zemna zchecia sie zamienie z niale soie wtedy wpienila, az jej twarzyczka zrobila sie koloru jej tipsow na palcach powiem wam tak mam kolesia mlodszego ktory jest unas burmistrzem, i starszego kolege ktory jest zastepcom burmistrza i powiem wam tylko jedno ze oni juz nie sa mojimi kolegami traktuje ich juz teraz ja quji , jak ich widze to mnie na wymioty bierze, gdy chcieli by ich wybrac to chodzili i zebrali o glosy, ja wtedy pracowalem, gdy mi sie powinela noga bo zachorowalem oni mi nic niechca pomoc i wiedza ze nie robie, dlatego czekam aby ich jak najszybciej wypiprzyli ze stanowiska bo tu jest mafia w urzedzie wybiera sie jednych i tych samych na okretke a jak ktos wejdzie z poza mafi to sie go szybko usowa
Wszystko prawda tak jest wielu miastach to sie juz nie zmieni musiala by jakas rewolucja nastapic przykre to ale prawdziwr
zgodnie z prawem zadnemu pracodawcy nie wolno usunac zadnego dokumentu ktore zostale zlozone w jego firmie w okresie do 50 lat,no chyba tyklko w takim przypadkiu kiedy firma padla lub wogole nie zostala otworzona, zadnemu kadrowcy czy w tzw HR niewolno im niszczyc niczyjego dokumentu, to jest jawne lamanie prawa pracowniczego, ja wiem ze tak robia, jestem po kursie sekretariatu i spraw kadrowych i bankowosci, ale do sekretariatu zebym tam mogl pracowac musialbym miec dlugie blond wlosy dlugie nogi , duzy cyc i pic i chodzic w miniowce na obcasach
a wystarczyłoby pare liczb wytypować to takie złudne-sporo problemów by odeszło
jak idziesz gdzies za praca to oni tak pytaja sie o fachowcow tylko zalezy kto i co rozumi pod slowem fachowiec, bo tu kadrowcy myla pojecia chyba albo niewiedza co wogole oznacza fachowiec, ja im zawsze powtarzam ze fachowcy juz dawno was olali i wyjechali na zachod bo tam zarabia wiecej o dwas tu zostali tylko kombinatorzy ktorzy siedza na stanowiskach i kombunuja jak tu i kogo i jak wykolegowac z interesu, jesli w tym zakladzie [pracuje
dlatego tak jak tu kubus pisze trzeba by bylo wytypowac tylko te pare cyferek, wyslac i trafic te 270 choc tys i takim pracodawcom pokazac srodkowy palec, i wtedy ich olac z ich oofertami pracy fachowcow
dlatego tak jak tu kubus pisze trzeba by bylo wytypowac tylko te pare cyferek, wyslac i trafic te 270 choc tys i takim pracodawcom pokazac srodkowy palec, i wtedy ich olac z ich oofertami pracy fachowcow
Mulag
bardzo mało prawdopodobne
efektywna gra jest możliwa na parkach i trójkach ale to bardzo droga impreza
bardzo mało prawdopodobne
efektywna gra jest możliwa na parkach i trójkach ale to bardzo droga impreza
wszystko jest mozliwe tylko trzeba miec troche kasy i troszke poglowkowac jak utworzyc taki uklad liczb ktory bedzie czesto przynosil jakis zysk, bynajmniej tak 2 razy w miesiacu po okolo 22,000zl to chyba tak 8z8
Coz trzeba skronie puszczac jak jakies grosze sa wyrxekajac sie jedzenia mniej jesc po prostu oszczedzac by troszke kaski zostalo by sobie nadzieje zrobic
lub raz a porzadnie trafic na jakis liczbach te 10z10 za 10 krotna stawke z plusem
nie wolno oszczedzac na jedzeniu i odkladac na gre, wzzadnym wypadku, jedzenie ydrowie i zycie jest na 1miejscu zawsze zas pieniadze tozecz nabyta raz sa raz ich niema
Trzeba byc cierpliwy bardzo oby w padlo w tym roku moze w nastepnym a moze jeszcze w nastepnym oby nie za 20 czy 30 lat
tu niema co czekac do za 20lat tylko trzeba dzialas juz bo za 20lat moze ta kasa mi byc doniczego juz nie potrzebna bo moge juz niedozyc tych 20lat
lepiej trafiac po mniej ale sukcesywnie i skutecznie niz czekac na nastepne 20lat ze moze sie uda
ja tez uciekam juz sie zdrzemnac bo juz odplywam