Wpisy 2 980 027 – 2 980 126
18 września 2017 16:23 → 18 września 2017 19:42, 100 wpisów
sie okaze arczi co ma byc to bedzie tylko zalerzy to od nas od nikogo wiecej
Cza się uwijac staramy się kończyć o 14 as nocki na 18 do różnie 2-4
czas pokaże ile wyczymam
Gryksio różnie
34 w multi dzis chyba raczej nie wyjdzie cos tak podejrzewam
nie no GRYKS76 oczywiscie ze zobaczymy i ze wyjdzie to co wyjdzie, WIadomo ze tak, tylko odnas powinno zalezec czy chcemy trafic i zarobic ta kase czynie i jakie akurat numery wyslemy i czy one nam wpadna
nie no GRYKS76 oczywiscie ze zobaczymy i ze wyjdzie to co wyjdzie, WIadomo ze tak, tylko odnas powinno zalezec czy chcemy trafic i zarobic ta kase czynie i jakie akurat numery wyslemy i czy one nam wpadna
arczi sie zobaczy ide sie puscic 1x10 1x6 z typowanych oraz 1 mini wlasny i z trafika 1 bedzie
gryks76 alez ty mnie nie wnerwiasz wcale, ani ja ciebie nie chce wnerwiac niczym, oj nie nikomgo tu niechce niczym wnerwiac , tylko pisze co tu widze w swojej szklanej kuli i poprostu uzupełniam twoje tez i typy liczb i za zadne skarby mi tu niechce wyjsc liczba 34 jako pewniak, nie widze tu tez liczby 22 ani 56, szybciej 52,54 wypadnie
kubus to zalezy wszystko od skreslenia naszych liczb i naszego szczescia czy trafisz czy nie trafisz,
kubus a co powiesz na to jesli np powiem ci ze np dzisiaj w MM moze wyjsc taka np,trojka, 1,60,65
liczbe 34, i 17 , np obstawiajcie zawsze w LOTTO poniewaz to sa szczesliwe liczby w tej grze
witaj sebol82 7,15,19,21,23,28,29,31,32,39,40,42,45,47,52,53,54,58,63,65,68,70,76 wybierz sobie cos z tego jesli chcesz bo ja sobie z tego cos typne tu na stronce, takie mi wychodza z moich statystyk prowadzonych od 17 lat, nie mowie ze i moge sie tez i nie mylic poniewaz czlowiek nie jest nieomylny tez nie?
ale oczywiscie kazdy z nas typuje i wysyla takie liczby jakie chce, ja nikomu nic tutaj nie narzucam z liczb i nie korzystam tez z zadnych viltomierzow, mapek i jakis generatorow liczb poniewaz one zasmiecaja umysl oraz robia zamieszanie wsrod liczb,moze i sa takie maszyny potrzebne do obliczania statystyk, ale najlepsze liczby to sa te ktore nas do siebie przyciagaja i je kreslimy i wysylamy a one wychodza i trafiamy na nich jakas kase
Puscilem 2 duże z maszyny czekam na 3\6 bo mój pierwszy raz z innej
tomi77 aco do mini to masz przedzial od 1 do 42 liczb tam musisz sam zdecydowac juz co sobie zkreslic, ja rozumie co do przedzenia z kasa mam to samo tu wystarczy miec tylko 50zł,i skreslic wszystko co mozliwe tylko nie ststememem tylko za podstawowa stawke podziel,50zł np na 1,25 i le ci wyjdzie ukladow?za to 40 ukladow wychodzi skresl ytak 40 ukladow na kazdym inne liczby i czekaj na wpadniecie liczb przeciez to takie proste jest ale tak na powaznie to proponuje na dzisiaj 41,32,16,18,1
gryks76 a nurz widelec ci te numerki wejda a dlaczego nie podajesz np,dalej liczb tylko zamieniasz je na xx?co bojisz se ze by ktos nie wiedzial jakim ukladem grasz?
ja tez zauwazylem ze jest tu duzo osob ktore czychaja na gotowy zestaw liczb aby nim trafic ta 5z5, a tu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tak arczi boje sie sie nameczylem a jak wejdzie cala 5 a podajac cala moze ktos tez skresli i co mam sie dzielic nie ma mowy
tomi77 no dobrze kombinujesz z tym ukladzikiem widze jestem za 11,13,15,17 i dodaj do tego jeszcze 27 i wysylaj
Ja mam bardzo wąski przedział, ale nie tak wąskie bywały w Mini
a jaka jest ta historyczna niby 4 w mini i z ktorego roku,co bo chyba nie myslisz tu o roku 1976 co?
bo ja tak mysle co by wyslac pare takich piatek z roku 1976 moze beda szczesliwsze niz te co dotychczas wyslalem i nic niewpadlo bo tylko jakas marna tam 3 czy 4 z5liczbpodejrzewam ze tu tesik by mial problem z rozszyfrowaniem i tak zamieszaniem liczb jakie np bym wyslal
oczywiscie ze tak kazda wygrana jest fajna jak nic niemasz a tu ci sie cos i trafi
Forsami Jak grywam w Lotto to mi się marzy 4 (realnie ) Ale ostatnio ciągle trójka w Lotto Plus przy kumulacjach Forsami
Sorka Forsami Twój pseudonim wstawił mi się na początku i końcu wpisu
Doktor Mati ja wysoko mierze bo chcę trafić a nie ma rzeczy niemożliwych szóstka mnie interesuje mam swoje lata chociaż stary nie jestem to dobry pomysł na resztę życia mam i oto w Lotto z Plusem gram
witaj forsami powiedz mi czy to nie ty chcesz trafic ta 6z6 w lotto?
Już na jutro zakład mam skromnie przyznam ale od czegoś trzeba zacząć tak Arczi chce 6/6 w Lotto
Tak zaglądnołem na chwilkę z pracy zaraz koniec przerwy jest na wieczorne losowanie jeden Mini i Multi Multi oby oby plny
FORSAMi a czy liczbe 17,i 34 masz w swoim zestawie na ktory chcesz zlapac ta 6z6 w lotto?
co za mecz w gdansku lechia jagielonia bialystok na 8 min przed koncem 1 polowy 1-2 ale co smiesznego pilkarz lechii strzelil 2 bramki na 1-0 i na 1-1
bede kiedys musial wyslac swoje stare uklady liczb na ktorych kiedys trafialem kasiorke w DUZEGO LOTKA I EXPRES LOTKA moze teraz i tez zadzialaja kiedys na nich to sie trafialo jaks kase,nie moglem narzekac na brak gotowki przynajmniej na raz w miesiacu, miewalem, 3,4,a nawet i 5 tylko ze tez nie zawsze i te tez kuponiki wysylalem, ale to byly juz inne czasy, teraz jest inaczej inaczej tez juz i liczby wychodza albo nie wychodza wszystkie tak jak bym i chcial aby wyszly szczegolnie w lotto obecne dlatego tez i nie gram w LOTTO I LOTTO PLUS
Nowy system Multi Multi skomplikowany ale trafilbym 5-6
Gra na 2 zakłady w pierwszym tylko 2liczby pasują a w drugim 4
Ja też przyspieszenie i jak ktoś pisał,trza patrzeć na ostatnie losowania a nie kreślić ulubione liczby
System trafil przypadkiem czy to jakas tendencja się okaże potestuje pare dni
odkad wymyslili MM gram tylko w ta gre i od czasu do czasu w mini lotto, i zauwazylem ze teraz szybciej i wiecej trafiam w MM niz kiedys w mini
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
ep 1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48