Wpisy 2 979 568 – 2 979 667
17 września 2017 22:07 → 17 września 2017 23:15, 100 wpisów
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
w tym tyg zarabiam na 250 plyt cd albo tableta samsung 10 cali
dam rade to tylko 5 dni w pracy ale komu sie chce
dam rade to tylko 5 dni w pracy ale komu sie chce
coraz trudniej coś ustrzelić , a jak jakaś drobnica wejdzie to następne 3 dni baty
kiedy przyjdzie ta wygrana i emerytura stracilem juz nadzieje
Dobry Wieczór
Dziś upolowałam 5/7
moje liczby to 2-16-24-40-70
27-29 zrobiły mi kuku
Dziś upolowałam 5/7
moje liczby to 2-16-24-40-70
27-29 zrobiły mi kuku
Cza sie ciszyc z tych groszy co ts daje bo owiele wiecej zbiera od nas
czy u Was też tak leje ?? cały dzień padało a od pół godziny z cebra leje , ładne mi lato
Kędzior-w drodze do kolek.zmokłem jak cholera
A,Ts ani myśli się odwdzięczyć
A,Ts ani myśli się odwdzięczyć
Jocia , Pan
Vondeoff patrzyłem na 2 ale bałem się ją ruszyć a szkoda
mam do środy jak zwrotu żadnego nie będzie znów zawieszam grę na pare tygodni moze do nasepnej wypłaty pździernikowej
Ja tam zawsze se 2 z chybika posle ale chyba sam zaczne cos kreslic bo lipa
teraz dopiero na wyniki patrzyłem i tak wiedziałem że nie wejdzie nawet nie patrzyłem teraz zerkłem jedna liczba
Sebool
Gram w realu tylko wtedy kiedy dobrze wygląda to w cyfrolandzie
i czuj aż kopie mnie w d...pę cobym szybko poleciał do żółtej budy
Gram w realu tylko wtedy kiedy dobrze wygląda to w cyfrolandzie
i czuj aż kopie mnie w d...pę cobym szybko poleciał do żółtej budy
jeszcze trzy dni czyli trzy szanse zobaczymy może chciaż jakis zwrot albo nic
2 979 572. megamocny 2017-09-17 (22:10) wejscie drewnianego tygrysa!
w tym tyg zarabiam na 250 plyt cd
...........
Napisz gdzie masz taką metę na płyty CD po 1zł
w tym tyg zarabiam na 250 plyt cd
...........
Napisz gdzie masz taką metę na płyty CD po 1zł
sebool czasami sie uda a czasami ts podsunie fałszywy trop i wtopa kompletna
sebol82 gratulacje sorki ze tak pozno ale dopiero wyniki zobaczylem [poniewaz podawalem insuline sobie
ja dzis dalem na MM do pieca zle złozylem 10 z swoich 21 liczb ktore powinny wyjsc, gdybym prawidlowo zlozyl ta dyszke wMM to z 21 liczb wytypowanych do danej 10 mialbym tylko 8z10 niestety zle zlozylem i tu podalem na stronce
ja dzis dalem na MM do pieca zle złozylem 10 z swoich 21 liczb ktore powinny wyjsc, gdybym prawidlowo zlozyl ta dyszke wMM to z 21 liczb wytypowanych do danej 10 mialbym tylko 8z10 niestety zle zlozylem i tu podalem na stronce
Biedroń się żali,że jest szantażowany przez rządJedzie na skargę do Brukseli
szkoda że my się żalić nie mogli jak było PO przez 8 lat a było na ca
arczibalik73>> kilka lat temu dowiedziałem się o bardzo późno wykrytej zaawansowanej cukrzycy u męża mojej siostry ciotecznej (z tego co pamiętam to poziom aż 580 i oczywiście natychmiast szpital i insulina) i pożyczyłem mu książkę dr Kwaśniewskiego "Dieta optymalna" oraz książkę o ziołach ojca Klimuszki, gdzie wśród wielu kuracji była także mieszanka ziół zalecana przy cukrzycy.Po 3 miesiącach tej diety oraz ziół cukier spadł u niego do 160 i odstawiono insulinę. Oczywiście nie ma 2 takich samych przypadków - ale ten opisany przeze mnie znam bezpośrednio.Zdrowia Ci życzę!
ktoś kiedyś słyszał o cukrzycy z 40 lat temu czy wiecej nawet te 30 lat temu teraz dużo sie słyszy dużo ludzi choruje na cukrzyce mam znajomego nawet nie widział ze ma cukrzyce lekarka kazał mu pić wodę z cukrem ze grypa czy co to go tak rozwaliło że na oczy nie widział i przytomnośc stracił nawet nie wiedział ze ma cukrzyce
Też miałem znajomego cukrzykaNie jest to przyjemne
Ale dożył 80+
Ale dożył 80+
ząbki umyć maskota do spania trza wziąć, lampkę nocną właczyć i do spanka sie przygotowywac
edo8 rozumie i dziekuje , tak niema takich samych dwuch przypadkow ja nieraz mam tak ze jak duzo chodze i np usiade na chwile np zeby odpoczac czuje ,jak przestaje miec czucie w nogach nogi robia sie waciane tez, i nagle zaczyna mna trzasc wtedy szybko robie poziom cukru czyli mierze cukier poniewaz aparat nosze zawsze przy sobie i przewaznie gdy czuje cos nie takiego to sa oznaki tzw hipoglikemi do ktotrrej niewonlo dopuscic tez bo mozna za chwile skonczyc zycie jesli sie niepoda czegos slodkiego np, cukierka krowki ktory jest wskazany przy nadmiernym spadku cukru jak mi spada cukier zaczyna mnie calego czesc j akbym mial padaczke jakas, ludzie jak cos takiego widza na ulicy to najczesciej reaguja uciekajac, gdy zaczyna trzasc czlowieka to cukier jest w granicach 45 do 80 nie wolno dopuszczac do takiego spadku cukru
dużo tych chorób jest teraz z płucami dużo osób ma oprócz astmy to dużo ludzi ma tą gorszą opcha jeśli nie przekręciłem, dla tego zdrowie najważniejsze co ci z kaski gdyby były jak zdrowia nie kupisz trochę w zdrowiu kaska pomoże ale jak coś poważniejszego to nawet kaska nie pomoże dla tego życzę wszsytkimm zdrowia
tak cukrzyca zawsze pojawia sie do 40 roku zycia, juz ostatecznie,i zalezy to tez od osoby, ja cukrzyce mam wykryta od2013 roku,ja oprocz cukrzycy jestem astmatykiem alergikiem , dlatego wczesniej napisalem ze cale zycie tylko szpitale i te leki na okretke i cale zycie pod gore
Żyjemy żeby umrzeć o tym też trzeba pamiętać a czas szybko leci, wiadomo leiej nie myśleć i cieszyć sie tym co jest lub przednami jak nie choroba to wypadek nie wiem co nas czeka Lepiej żeby nic się złego nie stało
2 979 656. Mulag 2017-09-17 (23:03) Krakus
ząbki umyć i do spanka sie przygotowywac
..............
Zostaw je w łazience, rano umyjesz
ząbki umyć i do spanka sie przygotowywac
..............
Zostaw je w łazience, rano umyjesz
moja mama miała już śpiączkę cukrzycową dawno ale ją odratowalijeszcze trochę i b/yło by po niej arczibalik
dlatego tez kiedys napisalem tu na stronce ze niegram w eurojackpota i nieczhe tych 127milonow poniewaz czuje ze nie zdaze tego wydac jakbym i trafil , ja wiem ze dlugo nieporzyje,bo wiem jak i sie czuje teraz niektore dni to sie czuje jakbym juz mial te 87lat, a nieraz jest tak zeczuje sie na jakies 24lata, a jestem juz po 40z hakiemdlatego niegram na jakies potezne wygrane ,wiem co to jest spiaczka cukrzycowa, tez tak mam nieraz , , czlowiek momentalnie usypia co tez iniejest zabardzo wskazane tez ale to jest normalka w objawach cukrzycy