Wpisy 2 978 028 – 2 978 127
16 września 2017 09:30 → 16 września 2017 10:35, 100 wpisów
Tak szukam w pamieci i chyba juz nie pamietam ale wiekszosc moich wygranych co byla tak sie skladalo padaly jak nie bylo czasu zobaczyc wynikow czasu kupon gdzies wcisnietych po jednym dniu sprawdzalem czy dwoch a tu mila nie spodzianka wygrana a teraz czekam na losowanie i nic chyba trzeba wrocic do źródła moze bedzie lepiej
mulag mam to samo
wgapiałem się w wyniki-nic
kupon leży-6/10 albo mini 3/5
wgapiałem się w wyniki-nic
kupon leży-6/10 albo mini 3/5
W tym wielkim szalenstwie nie do konca pewnych zasadach ts zawsze mam swiatelko ze mimio tego wszystkiego mimio wszystko ludziska cos tam zgarniaja i to mnie trzyma by grac bo tak to by to juz dawno rzucil a tak zabawa fajna a wuadomo zabawa musi troche kosztować
doktor
im bliżej do końca roku tym dziwniejsze losowania będą się zdarzać
im bliżej do końca roku tym dziwniejsze losowania będą się zdarzać
Sniadanko co do piero zjadlem po 10kawka i z telefonu przejde na pecetka
dziwnie wyglądają te wygrane za poszczególne stopnie w EJ... dobrze, że się nie skusiłem i w ostatniej chwili zrezygnowałem z EJ na rzecz 10 zwykłych zakładów w mini- 8 na swoje liczby i 2 z chybika, może gdybym zagrał systemem trafiłbym 5/5 w mini, bo miałem te wszystkie liczby na kuponie, które wypadły...
Pan
nie zawsze ale sprawdzam
Parki wybieram ze swoich starych zapisów i dopasowuję do konkretnego dnia
nie zawsze ale sprawdzam
Parki wybieram ze swoich starych zapisów i dopasowuję do konkretnego dnia
Po wiem tak eurokurtka jest nowa i po czasie wszystkie zasady i.stopnie beda jasne
Do srody jestem w grze pasowalo by cos wygrac to bym pociągnął dalej bo jak nie to szmalu mi poprostu braknie
Mulag da się trafić te 3/5 i 4/5 w mini, ale do 5/5 zawsze czegoś brakuje
Uciekam, miłej, deszczowej soboty
Powinni, a nie dają, bo w lotto prawdopodobieństwo jest 1:57 a w mini 1: 128
U mnie pada nie wiem jak u forsamiego nie obrzeraj sie tak bo ludziska nie maja co do garnka wsadzic bo wszystko na eurokurtke
Postawione tylko na dzis jeden kuponik dalem go w koszulke a4 wrazie za chlapania
Moze podanie zloze do pracy do ts na prezesa dobre i 3 miechy wystarczy
Wczoraj smierdzilo a rano kuzyn z pracy teraz z nocki i tez mi mowil ze smierdzilo
Co nie tak kuzyn mowil ze wczoraj tak nie czul a teraz ze jest bardziej
Powodzenia zycze tobie sobie i innym moze sie tak trafic ze miliony polakow wygra kazdy dostanie 6z6 po 50zl
Tylko postawcie konkretne liczby a nie jakies do du...bo pozniej narzekanie
Jak typować Multi czy poprzednie losowania maja wpływ na przyszle podobno nie mają
Ja kupon mam ważny na dwa losowania te same co w dużej mierze przyczyniły się do wygrania miliona w plusie tak więc Mulag
2 977 064. zaq69 2017-09-15 (13:46)
może gwiazdy to 3-7 w eurojacku
może gwiazdy to 3-7 w eurojacku
Eurokurka nie taka zla szanse sa tylko trzeba skreślić te ktore maja wyjsc poxniej w loowaniu
Nie roumiem czego ludzie skreslaja liczby ktore pozniej nie wychodza
Mulag to czemu kreslisz i w Mini ci tylko wychodzi 2/5 przecież to proste
Mulag weź kredyt zagraj systemem a najwyżej pójdziesz z torbami a z jedną napewno
Najpewniejsza kasa to z pracy coprawda mocno okrojona bo conajmniej o 200złotych akierownik w szpitalu Mulag nie wiem czy wiesz Pani dyrektor Nowi...a rzadzi