Wpisy 2 977 902 – 2 978 001
16 września 2017 00:28 → 16 września 2017 09:09, 100 wpisów
zamiast 33 mogla byc 37 i 5/5 by bylo hehe
jakieś 250 000
trzeba wrocic do mini chyba spowrotem , zawsze jeden zaklad mialem na dzien w tym tygodniu zapomnialem , jutro puszcze na 10 losowan ze dwa nawet
a u ciebie jak z mini?
od sierpnia początku się opuściłem w graniu ale w niedziele kupuje minimum 38 zakładów
czemu akurat w niedziele tyle?
eurojacka w stałych zestawach 20 zakładów nie trafiłem ani złotówki
250 zeta w dupie by bylo
czemu akurat w niedziele tyle? w niedziele najmniej 5\5 wpada i za 4/5 płacą 1000
250 zeta w dupie by bylo dokładnie
to co mi dało zchybika eurojacka 1 zakład sprawdziłem liczby tylko te od 1 do 50 co losują ani razu nie trafiłbym 3/5 na 286 losowań
Tester Eurojacka jeszcze nie działa ... ale pamiętajcie, że obecnie darmowy MultiPairs również wspiera Eurojacka i tam można takie rzeczy również policzyć (Analiza nr 11). dobranoc
na 14 osób którzy trafili piątkę w EJP było aż 9 niemców i tylko pięciu z innych krajów i ani jednego Polaka,oczym to świadczy?kto zgadnie?
a jest w Europie jakieś inne państwo niż Niemcy? nie mówiąc o prowincjach
nie chodzi o to,tylko dla niemca 2 euro to tak jakby dla Polaka 2 złote,a może jeszcze mniej i dlatego tak jest
może nawet oni grają w to jak my w mini,a wygrywają kolosalne pieniądze
plan powstania rzeszy bez rozlewu krwi realizuje się na naszych oczach
tylko dziwne z tymi muzułmanami, pierwszy duzy błąd Niemców
tam grają sytemami pewnie których my stosujemy do mini
tylko dziwne z tymi muzułmanami, pierwszy duzy błąd Niemców
tam grają sytemami pewnie których my stosujemy do mini
hejka kubus jestes?
wejdz na chwilke domnie na profil i tam zerknij okej
jestes kuba?
no dzieki i ktos tu pisal ze nie da sie nic zlapac powyzej 7z10, a tu prosze
poza tym-co wspominałem też maklerowi-liczą się tylko rzeczywiste wygrane-typowanie na sucho budzi moje wątpliwości bo typuje się zwykle znacznie więcej zestawów niż się wysle
gdybym wzia pod uwagę swoje typowania parek z forum to faktycznie niezła zwracalność by była
podam przykład:
wrzuce w stałych zestawach 30 dziesiątek i w ciągu 2 lat trafie 10/10 --tylko co z tego?
wrzuce w stałych zestawach 30 dziesiątek i w ciągu 2 lat trafie 10/10 --tylko co z tego?
doktor2p ..też lubię Tosiowi pomieszać
panoramix ..jeszcze dali radę, ale do czasu
panoramix ..jeszcze dali radę, ale do czasu
Ojciec stracił 12zl na Jacka tylko 3 z dodatkowych nieoplaca sie grac wto badziewie za drogie
witam serdecznie
mówiłem że jakopt to badziewie
30 zeta za najniższe trafienie a inwestycjia 12.50 po liczcie sobie ponad milion zawartych zakładow w Polsce a ile tysięcy wygralo. Przeliczcie sobie procent wygrywjacych czyli co ktoras tam osoba wygrywa
mówiłem że jakopt to badziewie
30 zeta za najniższe trafienie a inwestycjia 12.50 po liczcie sobie ponad milion zawartych zakładow w Polsce a ile tysięcy wygralo. Przeliczcie sobie procent wygrywjacych czyli co ktoras tam osoba wygrywa
doktorek hejka
trafiając w lotto 3/6 ze stawką 3 wygrywam 72zł gdzie szansa jest 1:57 , a w EJ trafiam 2+2 i wygrywam tylko 60zł przy szansie 1:672
46.606 wyplaty od 30 do 59 zenada ochlapy zwrócić uwagę że za 3 stopnie gry płacą to samo 59,60
wygraly to już jakas sume od 126 zl w zwyz 356 zl na ponad milion zakladów
wygraly to już jakas sume od 126 zl w zwyz 356 zl na ponad milion zakladów
46.606 do wyplaty miało byc
Ludzie jedna osoba na 30tys wygrala od 126 zl w zwyz wlasciwie 216 a140 osob większe.
Ja myślę że większość wyslala z ciekawości
Ja myślę że większość wyslala z ciekawości
cześć wszystkim
Marek- zadaniem gier liczbowych jest zadowalanie organizatora-a w tym jackpot jest genialny
Marek- zadaniem gier liczbowych jest zadowalanie organizatora-a w tym jackpot jest genialny
Jestem ciekaw czy następne eurojakopt tez milion Polakow wysle
Kuba czesc
Kuba widziales te badziewie wyplat w eurojakopt
Kuba wczoraj już przed 20 spać poszedłem bo drink swe zrobil
Kuba za 3 stopnie teka sama wygrana 59.60 po jasny ch tyle stopni zrobić jak za 3 stopnie to samo
Kuba za 3 stopnie teka sama wygrana 59.60 po jasny ch tyle stopni zrobić jak za 3 stopnie to samo
reszta po ,,totkowemu", tak tam te niskie są nagromadzone-ale np nie ma 2/10
kuba de fakto wygralo 140 osob takie moje zdanie bo 59 przy takim nakładzie to ochlap i nie zaliczam tego do wygranej
kuba a już smiechu warte ze 3 stopnie placa to samo
tak-ale chociaz po sto koła wygrało pare osób co w lokalnych wymalazkach proste nie jest
Kuba dobra niby po sto kola kilka osob ok ale i tak mi cos się nie widzi bo komulacja była 127 milionow a teraz 43 to czyzby ktoś spregnal kase? czy pasko się pomylil z kwotami i ma być 430 milionow a nie 43
Kuba w mini lotku jak by wszyscy grali tylko w mini to tez by zapewne takie kwoty na rosly jak by na kazde losowanie 3 piatki wpadly co losowanie to tez by po sto kola z 6 ciu mialo
Kuba to se policz jak by te milion ludzi puscilo po 10 mini jaka by skoczyla stawka za 5tke i wygralo by na pewno z 6 osob bo zakłady by się zwiekszyly 10krotnie
tak
z grami jest tak:
gracz=bita zona
organiator =maz oprawca tata psychopata
z grami jest tak:
gracz=bita zona
Kuba
mym zdaniem wystarczylo by zbojkotować multi gdzie procent gorny odzysku to 40 procent i Ts ma najwieksza kase jak i z kaskada czy super szansa i nawet extrapensja i teraz gracze jakopta puścili za ta sama kase mini to by więcej wygranych było
Ts by spadl obrot bo tyle na mini nie ma co na multi i tych badziewiach, jestem pewien ze dźwignęli by wygrane albo by stawk gry obniżyli na 1.25
mym zdaniem wystarczylo by zbojkotować multi gdzie procent gorny odzysku to 40 procent i Ts ma najwieksza kase jak i z kaskada czy super szansa i nawet extrapensja i teraz gracze jakopta puścili za ta sama kase mini to by więcej wygranych było
Ts by spadl obrot bo tyle na mini nie ma co na multi i tych badziewiach, jestem pewien ze dźwignęli by wygrane albo by stawk gry obniżyli na 1.25
Mulaq hejka
2 977 994. qbam 2017-09-16 (09:02)
tak
z grami jest tak:
gracz=bita zona
qbam piłeś coś wyskokowego?
tak
z grami jest tak:
gracz=bita zona
qbam piłeś coś wyskokowego?