Wpisy 2 977 763 – 2 977 862
15 września 2017 22:35 → 15 września 2017 23:59, 100 wpisów
Moja przygoda ze spoconym Jackiem jeszcze się nie zaczęła a już się skończyła EJP jest dla dobrych typerów w EP - taniej za 5zł poćwiczyć i dopiero brać się za euromiliony
Ja już skreślilem 12 miniakowmini najlepsze,szczególnie jesienia
Janowicz przegral bo...miał źle przygotowane rakietyto wiem dlaczego przegrywam w duzego....bo źle liczby mi losuja
Ja nie grałem nie gram i grał nie będę za 12,50 mam 1 zakład lotto z Plusem na trzy losowania i jeszcze mi zostaje na pięć pudełek zapałek
Sebo jak mini codziennie to jak kumulacja bezsensu graj w Lotto z plusem o 9 Milionów i 1milion w plusie
A POCO AZ 16OKIENEK WYSYLAC W MINI , NIE LEPIEJ 1OKIENKO Z TRAFNYMI NUMERAMI NA 16 DNI? CZEKAC I LAPAC LICZBY AZ WYJDA
Arczi gram to od kilku lat i łapie mnie już zaćma od braku wygranej 6,15,23,31,39
Wysłałem eurojachpot z chybika na początek, 3,16,33,44,46 i 2 z10 to 2,6 . żadna nie weszła "0"
już nigdy nie zagram w tą grę
już nigdy nie zagram w tą grę
FORSAMI widocznie nie na tych liczbach grasz na ktorych wpada kasa
Rychu i słusznie zagraj w Lotto z Plusem jutra kumulacja 9 Milionów
Nie mam szczęścia w lotto prędzej w multi
Zobaczymy jak będzie w eurojacku
Zobaczymy jak będzie w eurojacku
FORSAMI rozumie Cie skad ja to znam, z tym szczesciem ale niemartw sie graj dalej a zobaczysz ze ta twoja cierpliwosc niedlugo ci sie wynagrodzi i trafisz wkoncu te 5 z 5 ja ci tego zycze z calego serca grunt to pozytywne myslenie i wiara w to ze trafisz wkoncu
Rok temu w mini 4\5 ,w tym rzadko grałem bo w multi wierzyłem.?.i poległem jak ksiądz na wierze
sebo te slowa to jest prawda ze wiara czyni cuda
Oki Forsami Ja gram mm od ponad 20 lat na wszystkie losowania, ale czasami się zwróci. największa wygrana to 180 zł w systemie... to teraz oblicz ile w plecy za marzenia trzeba płacić
Ja gram i czekam te 1,25,gdzieś znajde wystarczy nawet sprzedać 3 butelki i juz jest na mini
Rysiek ja gram 15 lat i czekam i Ciebie rozumie głównie gram w Lotto z Plusem mini troszkę i Multi Multi
w eurojackpota 59,60zł!!!!
forsami dokladnie tak jak mowisz mini to nie duzo , ale jak trafisz za te 1,25zl np te 5 z 5 to dopiero cie ucieszy, pomalutku i do celu
Pan powiedzmy 51,53
15,33 i 3,7
nie to jest dobra parka nie na ODP...DOL
NO CHYBAA ZE CHCESZ 21,22np
tak się ucieszyłem ,ze multi poszło koło nosa
Miałem 13,65,69 za 25 zł i k u r w a nie zagrałem
Miałem 13,65,69 za 25 zł i k u r w a nie zagrałem
@ Forsami tak rozumiem, chociażby dla adrenaliny... na większą wygraną to tylko szczęśliwcy a ktoś na to zapłacić... Dobranoc
jacekkowal spokojnie nastepnym razem trafisz
PAN a co znia bedziesz robil z ta parka liczb?na warsztacie bedziesz prubowal nia grac?
czy moze bedziesz robil rozpiski na nich co? dodaj sobie moze jeszcze do tych dwoch liczb taka liczbe 55 teraz masz je 3 czyli, 51,53,55
dobrzanoc Jacku kowal
RYchwer
DOBRA PAN czekam na ppodanie daty jej wypadniecia, a moze pochwal sie z jakiego jasnowidza korzystasz z jakiego programiku, co? jesli to nie tajemnica jest
dobranoc SEBo milej nocy
Arczi...
nie podam Ci daty ale po tym co napiszę będziesz wiedział kiedy
( zrozumiesz spokojna bańka )
nie podam Ci daty ale po tym co napiszę będziesz wiedział kiedy
( zrozumiesz spokojna bańka )
pan okej rozumie
44 lata temu slub rok 73 =37 , 18 imiona i nazwisko rodzicow , 49 maly maks zyczen
13 pechowo , nawet pasowalo
13 pechowo , nawet pasowalo
wygrana stopnia 4 w eurojacku w niemczech platna 1333 euro a w polsce az 111 tysiecy zlotych??jak oni to przeliczaja??
dlatego kupon kosztuje u Nas wiecej Z tąd ta kwota 111 tys,
marketing
marketing
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
@ megamocny zmień wartości z gwiazd, na halucynogenne, wibracje częstotliwości poczekaj na wyniki
cos sie pomylili chyba z tym 4 stopniem wygranej
nie mozliwe aby bylo az 111 tys zlotych
nie pomylili się Napisałem wyjasnienie przecież. Poczytaj Polski regulamin
Płącimy więcej za los to i mają skąd wziąc dodatkowa kwote. Proste
za czwarty stopień wygranej chyba jest błąd z tymi 111 tysiącami w EJ ?
U Nas zrobili swój regulamin . Los kosztuje 12.5 i dają nadwyzke z Pulu która im zostaje po przeliczeniu
Pasko
Nie ma błędu. Bo my mamy swój regulamin. Patrząc na inne kraje błąd jest. ALe poczytaj Nasz regulamin loteri.
Zwykły marketing. Aby sie miec czym pochwalić w reklamach bo 7 wygranych po 5600 wygląda bardzo słabo
Nie ma błędu. Bo my mamy swój regulamin. Patrząc na inne kraje błąd jest. ALe poczytaj Nasz regulamin loteri.
Zwykły marketing. Aby sie miec czym pochwalić w reklamach bo 7 wygranych po 5600 wygląda bardzo słabo
zabrali mniejszym stopniom,,żeby dwa stopnie miay taką samą wygraną to
pasko cos tu niegra z tymi 111 tysiacami
nie zabrali innym stiopnią w wzieli z kwoty która im została po przeliczeniu
Dlatego placimy wiecej za los niż inne kraje
Dlatego placimy wiecej za los niż inne kraje
kurde jak nie kumacie to już nie skumacie. Czytajcie ze zrozumieniem
ktory punkt regulaminu tak mowi?byc moze masz racje nie twierdze ze nie, ale to by bylo kolo 25k euro
witam wszystkich
EJ jest spoko-->ta wygrana 3 stopnia wygląda dobrze zobaczymy jak będzie dalej
EJ jest spoko-->ta wygrana 3 stopnia wygląda dobrze zobaczymy jak będzie dalej
witaj kubus