Wpisy 2 977 173 – 2 977 272
15 września 2017 15:44 → 15 września 2017 18:02, 100 wpisów
Mnie odpowiada Dębica i bardzo bliska centrum okolica a tam na moim placu tak było pieknie widziałeś sam Mulag a żeby ich
mówiłem sprzedawcy że gram w TS a on mi mówił a to już mogę sie wyprowadzać i panu zostawić
coś śmierdziało w tej Dębicy bo akurat byłem i coś w powietrzu kawęczyńska i okolice racznskich
Witam wszystkich
Dzisiaj wysyłałem MM , Mini,Lotto i zauważyłem że na odwrocie kuponu nie ma ani serii, ani numeru.Ciekawe czy jest to związane z eurojackiem , czy kupony wydrukowano na bublu papierowym lotto.
Dzisiaj wysyłałem MM , Mini,Lotto i zauważyłem że na odwrocie kuponu nie ma ani serii, ani numeru.Ciekawe czy jest to związane z eurojackiem , czy kupony wydrukowano na bublu papierowym lotto.
to jest biały kruk, trzymaj to i za x lat sprzedasz za milion zł
dla tego nie którzy nie zgłaszają sie po wygraną by pokazywać wszystkim że wygrali
Lotto Lotto będzie mi dane wygrać Yahoo!! I tylko, Lotto i Lotto Plus
mi wystarczy mini te 250 tyś lub 300 jak by było bym był szczęsliwy
Forsami tyle tyle grasz szkoda że losy wywaliłeś bo byś tapetował wszystkie pokoje + wc i łazienkię
Mulag mnie dzisiaj kopnął w d..e i powiedział nie graj w jacka ,a zagraj w minijacka 7 liczb i tak zrobiłem
Zobaczymy wieczór czy miał racje.Kupon bez biały kruk
Zobaczymy wieczór czy miał racje.Kupon bez biały kruk
gdyby ograniczyć Ts tylko do mojego miasta szanse by mi się zwiększyły z pewnością a jak by tylko to jeszcze zminimalizować do jednej kolektóry szanse były by duze a tak pies na szczekał
Jacka też wysłałem ale dużo wcześniej , oczywiście z chyba trafił
jack was oszuka i puści z torbami a kaskę przeznaczy dla biurokratów co się rozkraczają
Wiem że szczęśliwa kolektura była na Stawach ,i nawet w niej grałem
Pamiętam jak dziadek z babcią wygrali w tej kolekturze.Długo nie zgłaszli się po wygraną.Kasiorkę odebrali w oddziale i włożyli do pudełek po butach
Dobra zmykam
Powodzenia w typowaniach i miłego popoludnia
https://www.youtube.com/watch?v=MVqZmpi-eKQ
Powodzenia w typowaniach i miłego popoludnia
https://www.youtube.com/watch?v=MVqZmpi-eKQ
nie ma odzewu do liczb to ide na , dziś kopytka odsmażane na patelni z przysmażoną na złocisto cebulką i kiełbaską , a po takim obiadku może być
na razie Mulag
na razie Mulag
dzis wieczorem w MM wyjda powtorki z wczorajszego wieczoru jak tu widze w szklanej kuli chyba odpuszcze sobie mini i puszcze MULTIEGO
Witam wszystkich ogłaszam strajk na granie musimy nauczyc ts dawac wygrywać proponuję by jutro nikt nie puszczał kuponów
To tak jakby prosić tych co zagrali w Eurojackpot żeby lepiej grali w Ekstra Pensje bo lepiej na tym wyjdą
RAFI70iw masz racje dzis sie wszyscy splukaja z kasy w EUROJACKPOTA a jutro nikt niebedzie mial na wyslanie rodzimych gier typu MM i mini, lotto, i bedzie strajk bo kasa niee lezy na ziemi , no chyba ze ktos ma ful kasy i oplaci lotki innym
Eurojackpot niewypali u nas max za 3 miesiące już jej nie będzie
tak moze byc za jakies 3miesiace moze albo i po pol roku dopier przy dobrych wiatrach
Arczi i wreszcie do nich grajacych może dotrze że to ten Eurojackpot to 1000x gorsza wersja ekstra pensji i dużo droższa ja tylko typuje dla zabawy a i tak nic niebedzie tylko że ja za to nie płace Lotto jest Moją Królową gier
forsami
ja z wczoraj w szklanej kuli widze juz 9 liczb do powtorki na wieczor i 3liczby z rana
2 977 215. Rafiw70iw 2017-09-15 (17:05) Iława
Witam wszystkich ogłaszam strajk na granie musimy nauczyc ts dawac wygrywać proponuję by jutro nikt nie puszczał kuponów
...............
Zacznij od ogłoszenia nawoływań do strajku w postaci bojkotu jutro sklepów z alkoholem, bo to takie samo uzależnienie jak hazard a drożej kosztuje i ma cięższy wymiar społeczny.
...............
Zacznij od ogłoszenia nawoływań do strajku w postaci bojkotu jutro sklepów z alkoholem, bo to takie samo uzależnienie jak hazard a drożej kosztuje i ma cięższy wymiar społeczny.
Edi ja się pytam gdzie to idzie obejrzeć a nie czy ktoś pule rozje...
zaraz kreslimy MM i idziemy go wyslac ta10z10 i tradycyjnie 1 okienko mini, i wystarczy , niech strace tego w multi
Pierwszy wygra ts a potem pule bedzie po 2 zł dla nas dzielił 127mln
Rafiw70iw dokladnie tak
Jeden dzien nie grania szczegolnie w sobotke jak lotto toby mieli okolo 80 miliony straty
niegadaj to polskie gry sa i bardziej pewne niz eurojackpot
no MM JUZ zatypowane i skreslone teraz jeszcze mini skreslimy i i do wyslania polecimy jak ma byc to bedzie i niewazne ile i w co ale trafne by bylo oto tu tylko chodzi
Paliwo rośnie bo macierewicz rakiete balistyczną bedzie budował
Mulag nie ja postanowilem jednak sobie wyslac na dzis choc tego 1 mMULTIEGO I NA 10liczb, i mini tez tylko 1 okienko bedzie to bedzie choc ostatnio wogole sobie odpuscilem MM i gralem tylko w mini kidedy ja wybuduje niby przecierz 24 wrzesnia ma byc koniec swiata znow, wiec niedzazy no chyba ze do juz zacznie budowac ta rakiete i sie pospieszy zeby przed 24 wrzesnia zdazyl zbudowac i odleciec, zreszta ja sie tak zastanawiam co oni tam w sejmie pala wnp w tej opozycji ze takie glupoty gadajaciekawy jaki towar m\aja chyba proszek do pieczenia
No koniec swiata blisko to prawda ale kiedy to nie wiem na pewno nie 24 wrzesnia to pewne
Arczi proponuje podzielić przed końcem świata niech ludzie się napiszą
Powiem Wam, ze ten ts to kantuje jak zly...ile tak mozna odechciewa sie.
Za 9 dni roboty dostałem 400zl
Masakra ma kupic maszynę i hyba mnie nie zatrudni ma zadzwonić ale Male szanse
No tak kantuke ts to prawda ma getecha super wydajny procesor szybko odrzuca kupon z liczbami idziesz do kolektury i juz jest po losowaniu a gracz nawet nie wie otym
RAFIW70IW tak oni sie podziela chyba z nami wiekszymi podatkami i podwyzkami, jak to robia dotad, mi sie cos tak wydaje ze ten tesik tu podglada strone z naszymi typkami liczb co i w jaka gierke typujemy zbiera to do kupy i tak ustawia te losowanka aby nic nam niewpadlo a kasiorka by wplynela, to sa tylko takie moje mrzonki, ale cos w tym jest chyba bo duzo osob tu twierdzi ze te gry sa ustawione