Wpisy 2 976 773 – 2 976 872
15 września 2017 10:11 → 15 września 2017 10:29, 100 wpisów
Krasnalek
francja juz w wiekszej polowie jest islamska i niedlugo takie beda niemcy jesli Ciocia ANgela czegos niezrobi stosownego, a slyszeliscie to ze jakis tam poseł w bundestagu wymuslil ze by wszystkie kraje placily uchodzcom w kazdym kraju takie sam socjal jak unich w niemczech , wiesz mulag tak podaje niemiecka prasa no zobaczymy co to bedzie
Krasnalek co zrobisz jak trafisz 127 000 000
witaj Krasnalek
szkoda że nie dotyczy to zarobków w unii ludzi pracujących szczególności w Polsce
a tak z tym to sie tez zgadzam oni nic sensownego nie zrobia dla polakow, podejrzewam ze znow ta cala pule zgarna niemcy, tam to moze tyez zgarnac jakis islamczyk u nich i kolejny meczet postawi za to
O której godzinie jest ten nowy kabaret podobno o 20stejkto losuje
podobnie jak obłuda i zastrzeżenia co do wieku przechodzenia sędziów chodziło o wiek kobiet i mężczyzn wymiarze sprawiedliwosci jakoś nie drażniło i nie drażni że w kodeksie pracy kobieta ma 60 a facet 65
Euro Jacapata zagram dzis
Krasnalek zdałem jeden kuponów zchybika wtypowaniach je mam
Mi sie wydaje nie mam dowodów ale mam takie swoje przeczucia że ten eurojacket czy ts to jest dobre by wyprać pieniądze
50 zakłądów euro jacapata ?
helsinki losuja a jak ktos trafi np w polsce to dostanie w złotowkach i ponajnizszym kursie euro albo we frankach szwajcarskich
Krasnalek no coś ty 50 pewnie jeszcze kabaretowo
A jak to sie gra kabaretowo ?
Sebastjan spytaj mamy
sebastian M a co to jest tu na tej stronce ,tu sa ludzie bogaci i co to dla nich jest tam wyslac 50zakladow czy 100 w eurojackpota na jedno losowanie?
Spytałem mamy i mama mi powiedzxiała ze nie wie. Pytałem taty a tata mi powiedział zebym poszedł do kabaretu
Babcia mowi ze granie kabaretowo nie ma sensu
witaj Sebol82
Sebol82
A dziadek mi powiedział ze kabaretowo to mozna zrobic tak
Nie mam dziadka z wermaszate
Ja puszczam tylko jeden zakład euro jacapata
I pewnie wygram dużo pieniązków
U mnie w kolekturze chodzą ubrani eurojoker
mulag ja niegram wten wynalazek ja tu na stronce tylko liczby zatypowalem alke niewysylam tego cholerstwa niechce tych pieniedzy ja sobie trafie w MM mniejsze i tyle mi wystarczy
Ubrani ? A u mnie chodzą rozebrani
witaj jaqwisia
jaka to kolektura Sebastian i kto tak chodzi bo jak kobiety 18 do 30 to pojade tam
U mnie nie dostali ciuchow i chodzą nago
Kobiety tez chodzą nago tak tak
Jagawisia
sebastian M takie po 90 tce tak?
Zag69 pusciles erospoko
Ide puscić kupony
Ide puscić Jacapata