Wpisy 297 251 – 297 350
11 maja 2011 13:32 → 11 maja 2011 13:51, 100 wpisów

zadalam na forum - ale wkleje: czy ktos moze mi wyjasnic ile musze zaplacic zł za 1 los EuroMillions? nie wiem jakiego przelewu mam dokonac, niby los kosztuj4,5 euro, ale jakie sa koszty manipulacyjne?
mam pytanko do wszystkich 
jak u Was wygląda gra w TS pod względem metody skreślania liczb?
u mnie to przez ostatni rok 99% chybił trafił 1% sam wybierałem kulki stąd moja najwyższa wygrana była na chybił-trafił.
Jak to u Was wygląda? głównie chodzi mi o Lotto i Mini Lotto, bo Multi to gra dla strategów i wiekszość kuponów się samemu komponuje

u mnie to przez ostatni rok 99% chybił trafił 1% sam wybierałem kulki stąd moja najwyższa wygrana była na chybił-trafił.
Jak to u Was wygląda? głównie chodzi mi o Lotto i Mini Lotto, bo Multi to gra dla strategów i wiekszość kuponów się samemu komponuje

mam pytanko do wszystkich 

Majklasz, w ciągu minionego miesiąca ok 1000zł na plus, wszystko skreślane.
dodam, ze chodzi mi o strone euromillions. com
andromeda ale ja nie jestem chudzinka, żeber mi nie widać. Po prostu w sam raz
Ciałko zbite i ubite hehehe
Ciałko zbite i ubite heheheczy ktos moze mi wyjasnic ile musze zaplacic zł za 1 los EuroMillions? nie wiem jakiego przelewu mam dokonac, niby los kosztuj4,5 euro, ale jakie sa koszty manipulacyjne?
Lestek
piekny bilans, gratuluję i mam nadzieje ze będzie tylko lepiej 
piekny bilans, gratuluję i mam nadzieje ze będzie tylko lepiej 
elficzka nie ma zadnych kosztów manipulacyjnych ,bank za przelewy nie bierze nic ewentualnie twoj
LUDZIE CZY JEST TU KTOŚ KTO SIĘ ZNA NA EROMILIONOS?????? CZY JAK TAM TO SIĘ ZWIE????
no jak to jest przelew zagraniczny to nie ktore banki pobieraja opłaty
ale chodzi mi o firme, ktora prowadzi ta strone, bo np na globlotto jeden los kosztuje 65 zl
elficzka ta strona moze sama pobierac jakas oplate manipulacyjna wejdz w przelewy to powinno pisać ile biorą
wiec place tutaj 13,50 zl za los plus koszty przelewu?, wiecie jakie sa koszty takiego przelewu w mbanku?

ja to bym zagrał chętnie w jakąś loterię zagraniczną ale przez net... i to nie w jakiejś firemce a prawdziwą, narodową czy coś...
weszlam ,ale tam sa tylko dane do przelewu, nie ma nic o kwotach
Witam.Czy Wy nie wychodzicie nigdy poza mini-chat?oraz gry TS?A koleżanka niech lepiej sprawdzi tego pośrednika,żeby póżniej płaczu nie było,gratulacje Lestek,ale gdybyś grał u buka i tak ładnie typował w loterie miałbyś około 10.000 na plus.Pozdrawiam i wygranych życze
czy ktos z Was korzysta w portalu euromillions.com?
Nieee,faktycznie o losowaniu przymusowy sen bo zaczyna mnie brać głupawka i to konkretna.
bet365 to prywatna firma... ja nie ufam im. Chcę gdzieś móc normalnie obstawić liczby, u operatora a nie pośrednika...
szukalam w google, ale jakos nic nie znalazlam, kurcze ja myslalam, ze Wy tutaj wlasnie korzystacie z takich portali.
majklasz, masakra... Ja palę kupony... żeby odpędzić złe moce które nie pozwalają mi na nich wygrać 

a Czasami sie rozpieprzamy o Multipasko bo innej drogi nie znamy i musimy obrac przywodce ktory wskarze nam ktora droga mamy isc. 

aniqa...nie ma spania kochaniutka,zaraz losowako i kasiorka do wygrania

widzę że nie ma w europie jeszcze żadnej loterii z możliwością zakupu losu przez Internet.
Dobre Hefajstos,humor i śmiech to podstawa,Elficzka wejdż na forum i zadaj to pytanie i myślę,że ktoś odpowie,np.Edi jest mistrzem w szybkich odpowiedziach
i jak palisz kupony to najlepiej zawin w nie maryche lestek , po tym napewno liczby zobaczysz jak nowe 

hefajstos, trzeba poprosić lilę, żeby coś nam przyniosła z policyjnych depozytów 

elficzka
tutaj wszyscy grają w MULTI; na innych grach się nie znają
tutaj wszyscy grają w MULTI; na innych grach się nie znają

bylem tam kiedys tam nic nie ma ciekawgo na tej stronie powidła