Wpisy 2 971 845 – 2 971 944
10 września 2017 17:02 → 10 września 2017 17:46, 100 wpisów
Takie są decyzje UNII i ja już zrozumiałem że nie należy sie sprzeciwiać tylko wszystko wykonywac bez gadania nie ma że boli
No mam Komisja Europejska mi wysłała podpisane przez kominiarza borelosa
witam....
Forsami pamiętaj nie jesteśmy na bezludnej wyspie sami nie damy rady jako Polska się obronić czy gospodarczo takie są czasy
ja również jedno i drugie dziś pisałem już że wysłałem eurojacka i te co zawsze mini ekstra pensja jade na całego by mieć przyszłosć świetlaną
Jak typowania
Witam profesora wreszcie jestem w gronie ludzi na poziomie i wysokim poziomie intelektualnym ja tylko skromny Mgr
Od farmerów polskich jeść mnie się zachcialoi wcale krów nie mają albo świń.Bo u mnie rzepaku kukurydza i farmy...wiatrowe
Ja tylko skromny profesor
Mulag a co z teorją zasadzki G tech lekkie kulki ciezkie kulki że niby ktoś tu w kulki gra a nie wygrjywasz ty nie wygrywam ja
tak to też moze być prawda dla tego mając nie pewnosć w sercu gram również w tego eurojacka
Mulag...ucze sie jeszcze
A ja tylko Lotto Plus Milioner i dobrze mi z tym bez innych tytułów naukowych bo w życiu najważniejsze są pieniądze jak dlamnie bo ani zdrowia ani życia i tak nie kupie przynajmniej pożyje na bogato
Mulag....ja dobrze pójdzie to moze będzie ten zwyczajny
No ja już dawno po jak pisałem skrony Mgr pracujacy w kołchozie dziękuje za szczerosć ale dobrze że masz takie aspiracje
Puszczać euro jacka bo czuję zapach eurasów
Mulag....ja też w kołchozie zasuwam i nie jest mi do smiechu
Mulag...dla mnie forsa nie jest tak wazna
Nie każdy wygrał w Lotto a odszedł z kołchozu i to jest sukcesem tych ludzi a my w kołchozie robimy i o wygranej śnimy że wygramy i odejdziemy
Trzeba żyć nadzieją bo nadzieja utrzymuje nas każdego dnia przy życiu przynajmniej mnie
Oczywiscie w coś trzeba wierzyć
Profesor że sie w trące ładnie mi tu pitu pitu kolego tobie forsy nie brakuje nie zazdroszczę stwierdzam fakty po twoich wysokich wygranych syty głodnego nigdy nie zrozumie mi ciągle brakuje
Forsami....aaa!! ja się na wygrywałem tyle co nic
hejka witaski
witam woitalnych i nie witalnych
witam woitalnych i nie witalnych
Raz żeby się mi udało coś naprawdę nie na niby wygrać to bym się ustawił a nie dziadował bo pieniądze mnożą pieniądze odwieczna prawda
Zarabiam też tyle co nic a chwilowo bezrobotny
Śnieżynek jak tam po Czeskiej wyprawie na Lotto wygrywanie siadło coś
Ja zawsze tu trafiałem jak nie wysłałem zakładu
forsami heje a na razie nic ale trwaja przymiarki
forsami jak masz na imie bo tak po niku to się nudne staje
Forsik jak zle rozegrałem strategie miałem inne plany inne myśli a inaczej zrobiłem ale we wtorek teraz pojade i wysle tak jak chcialem
ja ci dam M jak milion to będziesz mieć Moda na sukces odcinek 5050
czekam na losowanko euro jacka 127 baniek
Marcin
Ja Mam Marek
Ja Mam Marek
lepiej po imieniu niż po nikach
Marcin we wtorek pojade znow i dosle na kilka dni i zobaczę jak będzie zrobie tak jak chciałem pierwszy raz jakie miałem pierwsze mysli
U mnie na osiedlu od 15 lat mówią na mnie profesor
wysylanie eurojakopta to jest porazka i pomylka
Nasze lotto też jest spoko
to się okaże w praniu i nie chodzi mi o główną nagrodę ale pozostałe stawki czy faktycznie będzie gorsza od polskich podejrzewam że będzie podobnie
Marek zagraj taki zakłdy 7x3 na wszystkie liczby 21 czyli 3x7to taka prosta wyliczanka tam na Czechach spróbuj
Ja grałem w ej we francji i zagram teraz bo jest ciekawe
to wolal bym za 2000 zl wyslac te same liczby z plusem i jak bym trafil miał bym 900milionow heheheh Pojde do wrozki poda mi numery hahaha najwyżej zrobie cyrograf z diablem hehehe i tezmi numery poda hahahaha
zartuje
dziś na meila dostałem oferte wrozka za darmo podam ci numeryale tylko na polskie lotto hahaha
podaj mi swój dowód a powiem jak się nazywasz ile masz lat i gdzie mieszkasz
Mulag nie być taki posmiewny mlody
Panie Panowie Profesorki Profesorowie do waszej świadomości to pisze jest Ekstra Pensja podobna do Eurojackpot i le żeście nawygrywali gdzie jest tylko 35 liczb o 15 mniej niz w Eurojackpot i jedna z 4 a nie dwie z 10 pomyślcie tu 5 złotych a tu 12,50 wco waszyn zdaniem łatwej wygrać
mulag jestem wrozka wiem ze jesteś z Krakowa hahaha
Marcin masz racje erojakopt jest po pier..... jak ruski tramwaj szkoda kasy
hehehehehe
ale pisze pewnie
pomyliles się
bo na pewno hahaha
ale pisze pewnie
pomyliles się
bo na pewno hahaha
Ja jestem jasnowidzem bo znam Mulaga i gdzie mieszka ile ma lat czym jeżdzi gdzie pracuje
Ale to nie ważne Forsami chodzi oto by być postępowym Europejczykiem a nie zacofanym
Mulag czyzbys nazwal ze jestem zacofany hahah
Marcin to widze ze wy się znacie z Mulagiem
hehehe
no tak po to ten czat by relacje budowac
hehehe
no tak po to ten czat by relacje budowac
Jak nie grasz to się nie rozwijasz pozbywasz się szansy a różne gry to wolność wyboru i demokracja która nie jest wcale przez nic i nikogo zagrożona ja tak uważam człek staroświecki i starej daty
wszyscy nie możemy być zacofani musi iść pod prąd 230 wolt nie ma zmiłuj sie
Mulag czyzbys uznal ze jestem zacofany
Panoramix....
panoramix hahaha dobre z tą parada hahahah
Jak tak twierdzisz że jesteś zacofany to eurojack jest ci potrzebny otwórz się na Europę oni czekja na ciebie
Mulag cwaniaku ja ciebie pytałem czy uważasz ze ja jestem zacofany nie wymiguj sie
Teraz na paradzie będą dziki strzelać podobno bardzo tego dużo darmozjady ryją ziemniaki itp.i buraki
Marcin nie rozśmieszaj mnie
Aj tam 12,50 raz w tygodniu jeszcze można dać
helmuty dosypali ojro to i fa forach harcowników wysyp,jak sromotników
oj Mulag Mulag heheheh