Wpisy 2 970 765 – 2 970 864
9 września 2017 15:58 → 9 września 2017 17:42, 100 wpisów
Jako pierwszy Polak wygrałem Jakpota zapomniałem że jeszcze niewystartowal ile w puli tam będzie 15
Do wtorku mam robotę ciekawe czy spraw czy zatrudni sam niewiem
Dobra robota jak dla mnie cięcie na maszynie żelaznych częśći lub malowanie i wybijanie numerów
To ile w puli jest tego Hunbuka
Hej, można gdzieś sprawdzić jakie wygrane są przewidywane w tym nowym eurojackpocie ? Nie chodzi mi o kumulacje tylko o te niższe stopnie
Za 3 placa 3miliony euro zawsze cos
Oxl ale tanie te auta za 2tys kupi tylko prawka niemam unas remont autobusy opuznione godzinę aitak zawalone ze wczoraj na kolanach wchodzilem
W mini mam zakład mazenie by wygrać tysiace
Mapki sa na stronie internetowej
Poco Hamerykany wymyslily Internet
Ile godzin jest teorii praktyki jak się prawko zdajewie ktos
ostatnie losowanie euro : Total:542,784 winners 8,202,578.60 Euro
Ale kiedy ja mam zdać jak pracuje soboty Niedziele mogę
Robert za 2 koła to kupisz 2 kolana pierwszy samochód warto 3 drzwi corsę lub 206 w małej benzynie po dziadkuPilnujcie mini końcowy 2 i 8
interesujacy , zenujacy wrecz jest 6 stopien wygranej w eurojacku.jest to trafienie 4/5 bez euronumerow.placa okolo 600 zl a nawet mniej. to w mini za 4/5 jest o wiele wiecej i to przy 10 krotnej nizszej cenie zakladu.juz nie wsponimajac o tym ze tam losuja 5 z 50 a w mini 5 z 50. no ale ludzi beda kusic te ogromne kumulacje pewniei to napedza ta gre
w mini 5 z 42
I dlatego sram na euro cos tam,wolę mini,taniej i za 4 nie jest zle
3/5 bez euro numerow tez straszna lipe placa nawet kolo 50 zl smiech na sali przy tak ogromnej cenie kuponu za jeden zaklad eurojacka mamy az 10 mini lub 3 lotto plus
tak jak pisalem jedyne o bedzie kusic ludzi to te astonomiczne kumulacje.Tyle w temacie
No ja wysłałem mini i 4 duże z maszynyi o niczym nie marzę,tylko kreślę i gram
Ze wszystkich gier jakie oferuje T.s niestety EJ jest nagorszą, a mimo tego ludzie kupują ją narazie jak świeże bułeczki...
Pewnie po kilku miesiącach straci na atrakcyjności jak EP i podobny SS....
Chyba że jakiś "kazik" trafi fuksem 5+2, ale to należy włożyć między bajki.
Pewnie po kilku miesiącach straci na atrakcyjności jak EP i podobny SS....
Chyba że jakiś "kazik" trafi fuksem 5+2, ale to należy włożyć między bajki.
Witam wszystkich serdecznie
Plus,że losowanie raz w tyg i mozna to potraktować troche jak lotto-1 zakład - i tyle.
Im dłuzej bawie się z TS, tym blizej mi do mini.
wysłane 7,10,17,18,41
Plus,że losowanie raz w tyg i mozna to potraktować troche jak lotto-1 zakład - i tyle.
wysłane 7,10,17,18,41
2 970 820. qbam 2017-09-09 (17:22)
........
Kuba>> zanim założysz tę mini to nie zapomnij wydepilować nogi
........
Kuba>> zanim założysz tę mini to nie zapomnij wydepilować nogi
witam wszystkich
jagawisia na mini kresl liczbe 22