Wpisy 296 974 – 297 073
11 maja 2011 11:38 → 11 maja 2011 12:43, 100 wpisów
1. Rozbierz misie. 2. Połóż misie. 3. Oddaj misie. 4. Ubierz misie. 5. Wynoś misie.
News:
Jak donosi Polskie Radio, katowickie ***tki wzorem "samoobrony", zablokowały jedno z ważniejszych skrzyżowań w mieście. Żądają podwyżek pensji i terminowych wypłat dla górników Katowickiego Holdingu Węglowego.
Jak donosi Polskie Radio, katowickie ***tki wzorem "samoobrony", zablokowały jedno z ważniejszych skrzyżowań w mieście. Żądają podwyżek pensji i terminowych wypłat dla górników Katowickiego Holdingu Węglowego.
rozrózniamy 5 rodzaji ***zcow
1- podkołdernik jadowity
2- bulgotnik wanienny
3- ***ziec pospolity
4-tajniak fotelowy
5-cichacz hotelowy
1- podkołdernik jadowity
2- bulgotnik wanienny
3- ***ziec pospolity
4-tajniak fotelowy
5-cichacz hotelowy

("Donald matole, twój rząd obalą kibole"
.
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW
RTS jazda z kur...i
.PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW
RTS jazda z kur...i

W kwiaciarni:
- Poproszę bukiet z tych kwiatów.
- A te kwiaty to�
- Dla dziewczyny.
- Ale one są sztuczne.
- Nie szkodzi, ona też jest z gumy.
- Poproszę bukiet z tych kwiatów.
- A te kwiaty to�
- Dla dziewczyny.
- Ale one są sztuczne.
- Nie szkodzi, ona też jest z gumy.
- Słuchaj stary, wczoraj, gdy akurat nie było mojej ślubnej, bz...am sobie elegancko lalę, którą poderwałem na ulicy, i nagle wchodzi moja teściowa!
- I co? I co?
- I, słuchaj, bardzo pozytywnie mnie kobita zaskoczyła. Bardzo pozytywnie.
- Co zrobiła? No co?
- A, no kulturalnie wzięła i zeszła.
- Na dwór?
- Nie, na wylew.
- I co? I co?
- I, słuchaj, bardzo pozytywnie mnie kobita zaskoczyła. Bardzo pozytywnie.
- Co zrobiła? No co?
- A, no kulturalnie wzięła i zeszła.
- Na dwór?
- Nie, na wylew.
witam 
moje wypociny na 14
5,12,19,26,32,

moje wypociny na 14
5,12,19,26,32,
Kolega do kolegi. - jutro w teściowa wybieram się na targ staroci. - tak , a ile zamierzasz za nią wziąć ?
ale panienki mają gadane; żeby dziewczynę można gdzieś tak rezolutną poderwać 

Spotykają się kumple by uczcić narodziny syna jednego z nich. Wszyscy zadowoleni tylko nowo upieczony tatuś jakiś markotny. - hej czemu się nie cieszysz z narodzin syna ? - cieszę się tylko myślę jak o tym żonie powiedziać.
Zima, Alpy, stok.
Facet rusza z góry, odbija się kijkami i jedzie na bombę.
Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci w powietrzu, koziołkuje, w tumanie śniegu wali z impetem prosto w drzewoâŚ
Kijki w jedna, narty w druga, gość totalnie rozwalony, żeby wybite, krew z nosa, nogi i ręce poskręcane w dziwny sposób.
Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga głęboko górskie powietrze i mówi:
- No i c...j, i tak lepiej niż w pracy
Facet rusza z góry, odbija się kijkami i jedzie na bombę.
Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci w powietrzu, koziołkuje, w tumanie śniegu wali z impetem prosto w drzewoâŚ
Kijki w jedna, narty w druga, gość totalnie rozwalony, żeby wybite, krew z nosa, nogi i ręce poskręcane w dziwny sposób.
Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga głęboko górskie powietrze i mówi:
- No i c...j, i tak lepiej niż w pracy
Para zakochanych spaceruje po parku:
- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną JulięâŚ
- To znaczy?
- Hmmm⌠a może przytul jak Abelard swą HeloizęâŚ
- Czyli jak?
- Jak?! Srak! Czytałeś k...a coś w ogóle?
- Tak! Nasza Szkapę. Ugryźć cię w d...ę?
- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną JulięâŚ
- To znaczy?
- Hmmm⌠a może przytul jak Abelard swą HeloizęâŚ
- Czyli jak?
- Jak?! Srak! Czytałeś k...a coś w ogóle?
- Tak! Nasza Szkapę. Ugryźć cię w d...ę?
Facet u seksuologa:
- Doktorze, moja żona bardzo dziwnie zachowuje się podczas orgazmuâŚ
- Proszę się nie martwić - kobiety bardzo różnie zachowują się w takiej chwili - jęczą, stękają, krzyczą, drapią, niektóre nawet gryząâŚ
- No i o to chodzi, doktorze. A moja tylko łyka i patrzy na mnie taka obrażona.
- Doktorze, moja żona bardzo dziwnie zachowuje się podczas orgazmuâŚ
- Proszę się nie martwić - kobiety bardzo różnie zachowują się w takiej chwili - jęczą, stękają, krzyczą, drapią, niektóre nawet gryząâŚ
- No i o to chodzi, doktorze. A moja tylko łyka i patrzy na mnie taka obrażona.
Trafi ktoś w końcu 10 czy nie?Na jednym zakładzie za 2,50 totalizator zarabia 1,50 a 1zł idzie na wygrane!Może czas wypłacic kase frajerom takim jak ja?

pies wyszedł na spacer sam bo juz się za duzo napatrzył jak nago biegaliśmy po pokoju
Ja dzisiaj zrobię pożytek z tej oto 15. > 2.6.13.47.33.63.57.61.79.77.12.17.46.72.4
http://img.wiocha.pl/images/4/f/4f16f60073713da045d517b373225df3.jpg
Pani Kowalska, czy pani wie, że mój mąż to 300 procentowy impotent?
- 300 procentowy?
- Ano tak, Do wczoraj to on był 100 procentowy,
ale wczoraj spadł z drabiny, złamał sobie palec i zębami odgryzł język...
Uciekam do pracy,a po drodze do żółtego domku

- 300 procentowy?
- Ano tak, Do wczoraj to on był 100 procentowy,
ale wczoraj spadł z drabiny, złamał sobie palec i zębami odgryzł język...

Uciekam do pracy,a po drodze do żółtego domku

oj, no to wezmę rowerek wspomagany silniczkiem, a Ty sobie jeszcze rolki założysz i będziemy śmigać 

stare- leży baca na trawie nago.
podchodzi turysta i sie pyta-
-Baco co robicie?
- Konia pasę.
podchodzi turysta i sie pyta-
-Baco co robicie?
- Konia pasę.

Co to jest ? -100 zębów i 2 jaja. -- Krokodyl. - a 2 zęby i 100 jaj ? - zjazd kombatantów.
http://img.wiocha.pl/images/d/a/da0761ba3d9606bbb8cfac3d30a3280c.jpeg
Witam
robalu
racja na 14 wczoraj 13x3/3 ale na 22,15 wtopa totalna... zmieniłm i utopiłm... czytałm chat klarak pojawia się i znika.. klaro jak dzwoniłm wczoraj(no niestety musze to napisac tu..) to w tel... po za zasiegiem jesteś?? gdzie?? nie pytaj o sprawy tego nika
lilka jak u ciebie kochana
yapeczko o co chodzi... nie ma nie jestem z doskoku jeśli cos ważne to pisz na chat odczytam... wieczorem..Pozdrawiam trafnych , wygranych

robalu
racja na 14 wczoraj 13x3/3 ale na 22,15 wtopa totalna... zmieniłm i utopiłm... czytałm chat klarak pojawia się i znika.. klaro jak dzwoniłm wczoraj(no niestety musze to napisac tu..) to w tel... po za zasiegiem jesteś?? gdzie?? nie pytaj o sprawy tego nika
lilka jak u ciebie kochana

yapeczko o co chodzi... nie ma nie jestem z doskoku jeśli cos ważne to pisz na chat odczytam... wieczorem..Pozdrawiam trafnych , wygranych

Goni lew trzy kobiety . Uciekają one i uciekają. Nagle jedna mówi że chciałaby żeby wyrosła przed nią drabina która by miała tyle szczebli ile razy męża zdradziła. Jebut - drabina do samego nieba. Weszła i uciekła bestii. Druga też takie życzenie wypowiedziała i też drabina do samego nieba. Trzecia też że chce mieć taką drabinę żeby miała tyle szczebli ile razy męża zdradziła. Jebut - drabinka na trzy szczeble. Lew podleciał i ją zjadł. I jaki z tego morał? Ano morał jest taki- Kobiety nie torujcie sobie drogi do nieba