Wpisy 2 968 570 – 2 968 669
7 września 2017 22:06 → 7 września 2017 22:51, 100 wpisów
TO NIE JEST REALNE w 2 losowaniach tego samego dnia 1,2 1,2 ???????????????/
Ostatni0 zaszalalem, puscilem 16 zakladów w minina 3 losowania, 1 dnia trafilem 3 trojki i myslalem, ze bedzie pieknie a dwa nastepne dni nie przyniosly nic :c i wyszlo, że jednak jestem 11zł w plecy...
gbam nie możliwoe jest aby tego samego dnia jeblo 1,2 + 1,2 ?????
mini jest fajne godzinę siedzenia i obserwowanie i proste ta trójka jest bez bata tylko 8 zakładów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
rafiw70iw
nie gram w mini , a dziś sam wytypowałem t liczby 5 i 13 , jestem z siebie dumny albo durny że w ogóle zagrałem
28 duzych butelek koli wypełnionych piaskiem.
W lotto szukamy 1 ziarenka
W lotto szukamy 1 ziarenka
w eurojackpot mamy 190 butelek koli 2 litrowych wypełnionych piaskiem i szukamy 1 ziarenka
powiem dokładnie-taki, który w 1 cm szesciennym zawiera 250 ziarenek
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 80 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
gdyby pytanie było postawione ,,trafienie czegokolwiek"
Pasko wtedy co innego
Pasko wtedy co innego
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 256 193,80 zł
PAN ja osobiscie do Ciebie i jak i inych osob tu z czata nic nie mam, wszystkich was tu jednakowo traktuje i szanuje ,tylko nie moge patrzec jak z ulomnego chorego czlowieka robicie sobie zarty i sie z niego wysmiewacie gdyby nie alkohol i jego tez pewna i ulomnosc i niedorozwuj jakk on tu pisze o sobie , oraz odlty po alkoholu to bylby taki sam jak my wszyscy tu, a tak pije , ma wielkiego stresa ma zwidy i nawet nie wie w danej chwili co i do kogo mowi czy pisze tez, wtedy tez adrenalinka mu podskakuje i wypisuje tez ***y bo juz w danej chwili niekontroluje swojego stanu swiadomosci, z psycholigicznego punktu widzenia wynika tylko tyle ze franek powinien jak najszybciej udac sie do lekarza psychologa oraz do klubbu uzaleznien AAA tam mu pomoga ale nic na sile, on musi sam tego chciec i chciec sie zmienic na lepsza osobe bez uzaleznien jakich kolwiek
Nie ... że w Lotto i Lotto Plus pojawią się 3 takie same liczby 1:57
o moj najwiekszy skarbus jest Artur milo ciebie widziec misiaczku
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
witaj iwonko witaj ciebie tez bardzo milo jest mi cie widziec jak i nnne osoby mi tu yznane i lubiane tez
Pasko nieprawda-bo taka sytuacja trafiałaby się srednio co 57 losowań a tak nie jest.
tu mamy prawdopodobieństwo zdarzenia, że w obu losowanach wypadnie taka a nie inna para.
tutaj-taka sama.
Więc prawdopodobieństwa się mnoży.
tu mamy prawdopodobieństwo zdarzenia, że w obu losowanach wypadnie taka a nie inna para.
tutaj-taka sama.
Więc prawdopodobieństwa się mnoży.
Ale nie upieram się-w kazdym razie oszustwa po stronie TS nie ma ,bo nie musi byc
Qbam: wyobraź sobie że istnieje wyłącznie losowanie Lotto Plus ... nie ma Lotto wcale. Natomiast Totalizator również gra w Lotto Plusa .... i w ostatniej minucie losuje sobie 6 liczb na jakie by tu zagrać w to Lotto Plus .... jaką ma szansę na trójkę?? Jak każdy inny gracz.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
A jak trafi tą trójkę tzn. Że jego maszyna miała 3 takie same liczby jak Lotto Plus
tak-ale zdarzenie jest takie:losujemy 6 liczb.
Następnie znowu losujemy 6 liczb (czyli 2 razy -raz ze zwracaniem)
jaka jest szansa,że dwukrotnie pojawi się ta sama para.
Następnie znowu losujemy 6 liczb (czyli 2 razy -raz ze zwracaniem)
jaka jest szansa,że dwukrotnie pojawi się ta sama para.
dziekuje z jakiej to okazji
Rafi
Zapomniałem ze dziś czwartek, kuponu lotto nie wysłałem ale wysłałem mini lotto ale też nic nie wygrałem. Zagram w sobotę, wygrywają tylko ci co grają.
Tak więc maszyna losująca Lotto typuje sobie 6 liczb, podobnie jak Ty czy ja zaraz wytypujemy.... i to czy będziemy mieć trójkę w Lotto Plus Ty czy ja, czy maszyna ... jedziemy na tym samym wozie
A jaka jest szansa że typując 1 zakład trafisz trójkę w Lotto Plus?
to znaczy Rafi
a dlaczego nie dzis jakas tajemnica
tutaj szóstka w drugi losowaniu musi się w 1/3 pokryć z szóstką w 1 losowaniu to coś innego
Rafi tajemniczy wielbiciel
Pasko-Twoje rozumowanie jest bardzo porawne-ale wzgledem zdarzenia, czy gracz cos wygrywa czy nie
Dajmy na to jest losowanie Lotto i padło 1,5,10,29,30,40 .... Jaka jest w tym momencie szansa że w Lotto Plus padnie np. 1,5,10,29,30,40? Czy nie 1 do 14 mln?
Tak więc szansa że w Lotto i Lotto Plus padną dokładnie te same liczby to 1 do 14 mln.
A teraz napiszę tak.... wyszedłem właśnie na ruchliwą drogę i spisałem 3 rejestracje nadjeżdżających właśnie samochodów...
lotto PLUS jest bazowany na liczbach lotto bez plusa,,więc nie zdziwię się jak od czasu do czasu będą te same liczby
jak grasz z lotto z plusem,,to nie wypełniasz dodatkowych liczb na plusa,,czyli lotto są plusowe
jak grasz z lotto z plusem,,to nie wypełniasz dodatkowych liczb na plusa,,czyli lotto są plusowe
Teraz idę do matematyka i niech mi obliczy jaka jest szansa że akurat te 3 rejestracje pojawiły się na drodze w tym samym momencie
Adminie, korzystając z Twojej obecności łaskawie przypominam się w sprawie o której wczoraj bladym świtem napisałem do Ciebie w mailu...
ok rozumiem Pasko-toj byłoby tak,że w dwóch niezależnych losowaniach 3/6 pojawia sie srednio co 57 losowań, ale moze też byc w nastepnym-tzw seria.
Masz rację-przepraszam
Masz rację-przepraszam