Wpisy 2 968 383 – 2 968 482
7 września 2017 19:13 → 7 września 2017 20:49, 100 wpisów
gdzie te miliony a miałem plany przerwania pracy i jak bym wygrał robił bym stopień naukowy dr później może habilitacje a tak nic z tego nie będzie
Oczekuje od was samych pewniakow do nd w nd szczególnie nie gram w ep ale za pewne pewniaki puszcze w zamian damm skana
Mulag tu wszyscy liczą na kaskę
ja też ale od TS a nie od graczy
ja też ale od TS a nie od graczy
http://www.poranny.pl/wiadomosci/podlaskie/a/zolnierze-lokuja-sie-przy-granicy,12457706/
z tego co słyszałem to Rosja z Białorusią ma zaatakować Polskę chociaż uważam za fake
nic jak będzie tak będzie trzeba będzie być posłusznym i tyle nic nie zrobimy
oj faktycznie juz się pakuję i jadę do ciebie z całą rodzinką
Arczibalik
napisz proszę jak rozumiesz ten wpis osoby o Nicku > franek sprzedawca firanek
2 968 243. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (16:54) Południowy-Wschód
O końcuwki pytaj dzieci z mojej okolicy patrzą jaką mam końcuwke w majtkach na wsi cały świat końcuwke zna
napisz proszę jak rozumiesz ten wpis osoby o Nicku > franek sprzedawca firanek
2 968 243. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (16:54) Południowy-Wschód
O końcuwki pytaj dzieci z mojej okolicy patrzą jaką mam końcuwke w majtkach na wsi cały świat końcuwke zna
Arczibalik
zanim "wejdziesz" na mój Nick to najpierw dobrze pomyśl
( tak jak pozwoliłeś sobie we wpisie 2 968 326. )
zanim "wejdziesz" na mój Nick to najpierw dobrze pomyśl
( tak jak pozwoliłeś sobie we wpisie 2 968 326. )
Pan czy ty chcesz by ludzie nie mogli kupować firanek bo to się tak skończy czy ty tego nie rozumiesz
8 to mój ulubiony dzień,tylko że ostatnio nic w duzego trafić nie mogę z tego dniaCzas na ...dobra zmane
Jak sie skończy że wyrolują mnie i zrobią frajera ze mnie
że się tak wtrącę w dyskusję....Czytam z dokładnością to pisze firanek.Taki nieskładny bełkot jest możliwy tylko pod wpływem alkoholu..Takim bełkotem można pisać jak się wypje flaszkę lub 8 piw wtedy człowiek traci kontrolę jest bardziej odważny więc i pije dalej pisząc gorsze głupoty....
mój znajomy tak robił.Kupował flaszkę i jeszcze ćwiartkę..Po 3 godzinach był tak pijany że nawet nie zuważył jak zaczął obrażać ludzi na facebooku...Był w szoku jak go odwiedził dzielnicowy...po tym poszedł na AA
Miał do wyboru albo kontrolowane AA lub sprawa za zniesławienie....Wybrał AA i dzisiaj jest normalnym człowiekiem
Do tego musi dojść by człowiek spadł na dno i narobił szkód by przestał pić.Taka jest prawda
2 968 426. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (19:52) Południowy-Wschód
Powiadasz> zrobią ..czy sam z siebie zrobileś .. i robisz .??
Powiadasz> zrobią ..czy sam z siebie zrobileś .. i robisz .??
Witam wszystkich dziś końcówki 7'17'27'37'47'57'67'77'z 8'18'28'38'48'58'68'78
Dobra sam zrobiłem frajera z siebie błazna i cyrkowca pod wpływem alkocholu ale widzisz jak to jest to nie koniec moich kłopotów
wina jest tego co wymyślił wodkę czy % tyle czasu i nikt go nie dał pod sąd lub publiczny o sąd jak to możliwe
Musisz sam się zmierzyć z tym i zrobić porządek.NIKT ci tutaj nie pomoże..
Alkohol+internet=kłopoty
Alkohol+internet=kłopoty
Mulag
czy wina leży po stronie martwych banknotów czy złodzieja który je ukradł?
2 968 437.
czy wina leży po stronie martwych banknotów czy złodzieja który je ukradł?
2 968 437.
hejka witam serdecznie
Chłopy dzięki za miłe komentarze i mądre jeśli chodzi o alkochol i życie bo każdy prawde pisze : /
ja chciał być uczciwym złodziejem ale nie da się pukam do ludzi mówię jestem złodziejem chce uczciwe kraść daj 20 zł a idź mi stad a później się ludzie dziwo skad tyle kradzieży
Alkochol ma 38%,40%,a nawet 72% czyli na dziś trójka w multi 38,40,72
Rodziców nie : / podobno miałem/mam opóżniony rozwój... To nie wina nikogo / moja brak konsekwecji alkochol
+ pare innych czynników
+ pare innych czynników
Lecę do złotej budki wysłać kupon jak wpadnie to racja kupię sę 97%
ciężko wyjść z nałogów lub depresji jak nie ma się bliskich dobrych ludzi koło siebie taka jest prawda
Tak jest..Na pocieszenie..Tutaj jest jeszcze kilku co po pijaku są bardzo mądrzy
Jeszcze trudniej jak swoją winę zwala się na a to alkohol a to złe towarzystwo itd.
Mulag
Mulag
no to do losowanka whisky z lodem i cola mozna mozna a co bede na was zioral czekajc na losowanka 34 36 43 49 57 08 18 28 48 68 74 76 77 80
ups nie odzielilem trudnochoc moze jednak
34 36 43 49 57
08 18 28 48 68
74 76 77 80
34 36 43 49 57
08 18 28 48 68
74 76 77 80
Miłej nocki i powodzenia w losowaniach
Słyszałem że kolor czerwony szczęście przynosi może by tak pasko stronę na czerwono przerobił