Wpisy 2 967 770 – 2 967 869
7 września 2017 00:05 → 7 września 2017 02:51, 100 wpisów
Witam.Qbam-tam gdzie jankeskie korporacje,tam w 100% oszustwo-przeszkadzających "usuwają".
Jakiś czas temu g-tech kupił największą jankeską firmę od automatów i jakoś sprzedaż im siadła w Azji i Ameryce Płd.-postanowili Polskę "ubogacić" swoim złomem.
wizualnie urzadzenia wygladają bardzo słabo-na technikaliach sie nie znam
To są automaty dla redneck-ów o IQ ok. 60.Bardzo dobra w tej dziedzinie jest austryjacka firma Novartis-być może najlepsza na świecie.Na alibaba.com można kupić za 50% albo jeszcze niżej oficjalnej ceny.
Ci co wygrali pewnie nie narzekają-skąd wiadomo czy nie są powiązani z g-tech?
jest ich tak mało ,jak mało ich z rachunku prawdopodobieństwa bez róznicy w sumie
statystyczny gracz ma wygrane około 5 zł -i takie są wypłacane bez problemu
Witam
To są maszyny
Ujdzie Ci to,że jak nigdzie na świecie jesteś okradany ze stawki i w np. ml grasz za 0,5 PLN,płacąc 1,25?
Mnie tez coś spokoju nie daje reszta ujdzie
W usa biorą 60% od dużych wygranych i jakoś im wystarcza na utrzymanie lotto.
Jedna rzecz spokoju mi nie daje : /
staram sie nie mysleć za mocno tam gdzie nie mam na cos wpływu:/ ale masz racje
Morderstwa wyjdą na jaw IPN sie dobierze do skóry
A na co niemacie wpływu rodzinke chcecie zabic rodziców czy mnie ? Co wam sie roji snajperzy
Ja tez jestem przewrażliwiony na pare spraw !!!
Zajmijcie sie swoim zyciem i nie wtykajcie łap w czyjeś sprawy
Wchodzcie francy z butami w swoje zycie rozumicie ?! Wypie....lac z mojego zycia rodzinki i moich spraw ku...wy wymieszane z z.y.d.a.m.i
Liczb na losowanie nie da się wytypować ale operator z pewnością może wyciągnąć z bębna te,które chce albo musi w celu optymalizacji zysku.
marek-to byłoby widoczne w sredniej wypadalności 1 liczby a ta jest bez z arzutu-sprawdzałem w multipairs i jest idealnie
Z twojego bębna bym co wyciągnoł matole cieszy cie czyjaś krzywda
Gryks nerwy mnie biorą
Qbam,w mm gra się na 10 z 80 zasadniczo,a bywało ponad 200 losowań bez 10/10-jaka to by była kumulacja w lotto po 200 losowaniach bez 6/6-prawdopodobieństwo trafienia głównej w obu grach zbliżone.
Jakby jakie problemy podaje numer 997
Zdarza sie gryks po pijanemu odpierdo...cie sie od mojej rodziny rodziców i moich spraw rozumicie ?
franek po co wogule swoje zycje swoja rodzice obcym ludzia opisujesz
tobie potrzeba albo kaftanik albo porządna młocka bejsbolem albo skok do pustego basenu na glowke
Gryks tak dla jaj bo i tak interesowali sie moim zyciem dalej interesują człowieku i to mnie w***ia
jestem nikim dla mnie wiecej do ciebie nie zamierzam pisac jestes zalosny jak nic z tym sam nie zrobisz to tak bedzie a opisywanie wiecznie urzalanie sie nic nie pomorze wywoluje tylko wymioty przez ogolny brecht tak wiec zegnaj robaczku spod bucika
Spiep....aj
ide bo z robalami nie ma co gadac zgina jak robale w kanale lub w ziemi
sprawa 1)
marek >>1:14mln a 1 do 9 mln coś tam jednak dla częstości(czy częstotliwości) znaczy.
sprawa 2)
Gryks to częste na MP ze posród powaznych, bystrych ludzi pojawia się takie dno jak fsf?
marek >>1:14mln a 1 do 9 mln coś tam jednak dla częstości(czy częstotliwości) znaczy.
sprawa 2)
Gryks to częste na MP ze posród powaznych, bystrych ludzi pojawia się takie dno jak fsf?
Gryks nienawidze Cie od moich starych sie odwal szm...o
.
dobrze ze wy bystrzy jestescie i inteligenci qurwa
.
dobrze ze wy bystrzy jestescie i inteligenci qurwa
marek-mi też smierdzi na kilometr rozkład wygranych w mm-
ale czy uczciwie nałożyliśmy to na ilość sprzedanych zakładów?
fakt-z 10/10 to są jaja
ale ja bym się czepił takich 7/7 czy 6/6- to jest dopiero kuriozum
ale czy uczciwie nałożyliśmy to na ilość sprzedanych zakładów?
fakt-z 10/10 to są jaja
ale ja bym się czepił takich 7/7 czy 6/6- to jest dopiero kuriozum
Sam smierdzisz debilu
Jaja jak berety qurwa jaja heca jak niewiem
Jaja jak berety qurwa jaja heca jak niewiem
franek-możesz wrócić na forum jak Ci się polepszy, np w trakcie remisji Twojej choroby?
Nigdy sie nie polepszy robaczkiem jestem hehe jaja nawet na fb
Nie z frankiem tylko z.y.d.k.i.e.m
Olej go tak jak ja-on nie ma żadnych problemów tylko jaja sobie robi z innych piszących.W mm 10/10 gra stosunkowo dużo osób w porównaniu do ss,jednak w tym samym okresie czasu było 1 lub 2 trafienia 10/10 przy 6 głównych w ss(i kilkunastu 2 stopnia).Policz sobie ile średnio z 1 losowania gier bukmacherskich-mm,ep,ss czy kaskady przytula ts przy braku głównej-tj. ile idzie na wygrane-żaden bukmacher na świecie nie ma takich dochodów.
Franek,,po raz kolejny Twoje dzisiejsze wpisy będzie miał Pasko
Twoje wpisy do
2 967 796. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (01:09) Południowy-Wschód
2 967 801. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (01:15) Południowy-Wschód
2 967 811. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (01:25) Południowy-Wschód
2 967 825. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (01:43) Południowy-Wschód
2 967 829. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (01:53) Południowy-Wschód
2 967 801. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (01:15) Południowy-Wschód
2 967 811. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (01:25) Południowy-Wschód
2 967 825. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (01:43) Południowy-Wschód
2 967 829. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (01:53) Południowy-Wschód
witaj makler
marek>> tylko mini zdaje się podlegać statystyce w tabeli.
Na plus to,że do 10/10 dali ten bonus cały
marek>> tylko mini zdaje się podlegać statystyce w tabeli.
Na plus to,że do 10/10 dali ten bonus cały
Mam problemy na około i myśle nad rozwiązaniem : / jaja sobie wy robicie : / i wkoło mnie upodlają i upokarzają
Franek,,po raz kolejny Twoje dzisiejsze wpisy będzie miał Pasko
Twoje wpisy do
Twoje wpisy do
marek>>
gry w typie bukmacherskim są przewymiarowane tak....ze ts troche na tym traci.
Przykład? Gracze, którzy po roku wygrywania 2 zł po prostu rezygnują z tej rozrywki.
Sam miałem przerwę 3 lata własnie z tego powodu.
W tym czasie wydałbym z 10 ty na kupony
gry w typie bukmacherskim są przewymiarowane tak....ze ts troche na tym traci.
Przykład? Gracze, którzy po roku wygrywania 2 zł po prostu rezygnują z tej rozrywki.
Sam miałem przerwę 3 lata własnie z tego powodu.
W tym czasie wydałbym z 10 ty na kupony
Qbam-lotto też podlega statystyce w dłuższym czasie.przynajmniej jeśli chodzi o 3 praktycznie wychodzi dokładnie 1/57.
Widze ze myslicie stale o mnie wywiesiłem juz stringi na sznurze
Nie zgadzam się,że ts traci cokolwiek na grach bukmacherskich-to żródło największych zysków dla tej bandy.
nie mówię,że traci- mówię-ze mogłaby zarabiac więcej, gdyby nie odpływ graczy bez tendencji do uzaleznienia-a w ts to nie jest mała grupa
bo są normalni gracze, którzy po paru tygodniach gry chcieliby wygrać jakies 50 zł , amogą nie trafić wygranej 20 zł
Ok.,z tym się zgadzam i podejrzewam,że obniżenie cen zakładów połączone z przeznaczeniem 80% stawki na wygrane spowodowałoby duży wzrost zysków ts.
Jaaacie rozmowy naukowców i ludzi w danej dziedzinie nauki
no tak, bo odkąd wróciłem do gry tylko raz kupiłem los za 5 zł-9 z+
bariera psychologiczna to 3 zł moim zdaniem
bariera psychologiczna to 3 zł moim zdaniem
marek>>
tyle ze oni wybierają wariant bezpieczny od dołu-czyli opierają się na uzależnionych którzy są klientem bezodpływowym-im można dowolnie podnieść stawkę za zakład.
i może w tym szaleństwie jest metoda.
tyle ze oni wybierają wariant bezpieczny od dołu-czyli opierają się na uzależnionych którzy są klientem bezodpływowym-im można dowolnie podnieść stawkę za zakład.
i może w tym szaleństwie jest metoda.
a jak się trafi jakiś zdrowy na łeb to niech sobie dziubie mini akbo 5 w mm
makler, to o nikim konkretnym, tylko na potrzeby rozmowy nt strategii sprzedażowej TS
widocznie Pasko chce zebysmy Frankowi pomogli--a On robi sobie dalej jaja