Wpisy 2 966 955 – 2 967 054
6 września 2017 01:25 → 6 września 2017 06:12, 100 wpisów
przez te zmiane pracy nie moge spac teraz wypada mi nocna zmiana a ze urlopik to nie spie trza cos wykombinowac na 14 podchod po raz 2
Kwieciste commenty to mają prowadzący losowania-ktoś im to dyktuje,czy ot tak z "głowy".
ale to jakby alkoholik walczył z polmosem ze wódka za droga i szkodzi nie ogladam losowan sa zbyt zenujace
Dlaczego nie oglądasz?Dowiedziałbyś się,że warto grać systemem,a koszt gry w kaskadę i ss to tylko 2 PLN,a mini nawet 1,25(+ 2 za ss,a zagrać warto bo możesz żałować)
Niestety linka nie mam ale taka reklama była w 100%-nie jestem do końca pewien czy prowadzący studio to mówili ale wydaje mi się,że tak.
szok, juz rozumiem trąbić o kumulacji-ale reklamowanie tych ss czy kaskad to lekka przesada
W ts była totalna czystka,wywalili praktycznie wszystkich fachowców i zatrudnili pisowskie miernoty.
nie bede wchodził w temat po pis po tym jak słyszałem rozmowę nizszych szczbli działaczy na ten temat
Ja też nie chcę wchodzić w temat-jedni i drudzy to styropian,teraz przy korycie pis ale żywicielwciąż ten sam-MY.
Nikomu nie zależy na ludziach-wszystkich interesuje tylko władza i kasa do zajumania-resztki z tego co przez 28 lat rozkradli.
Tak,odpuszczę mm i ep-starczy na 3 zakłady ej tygodniowo i jeszcze coś "oszczędzę".
Akurat w ep byłem do marca na + od początku gry-teraz na lekkim -.Myślę,że te 3 gry ale w zasadzie na temat ej jeszcze nic nie wiadomo na np. temat wypłat wygranych.
No nie tak to jest-zwykle będziesz trafiał niższe stopnie wygranych,najniższe właściwie i jak ci przy 3 Euro stawki policzą jakiś zaniżony kurs Euro do wypłaty to nie będzie fajnie.
Moim zdaniem to naciągactwem ts powinien zająć się rzecznik praw konsumenta a nawet RPO-dlaczego mamy mieć gorzej niż Litwini czy Czesi-jesteśmy jakimś podgatunkiem Europejczyków?
Gry liczbowe były zawsze-może jakieś ludziki grały w kości wcześniej niż wymyśliły sobie boga.
Nigdy jednak nie były tak dostępne i reklamowane jak obecnie w przenajświętszej rp.
marek-wieksze prawdopodobieństwo istnienia siły animujacej swiat niz trafienia w ej
chocby w tym gdzie jestesmy ja i Ty ,a gdzie wielu grajacych-zrozum to
Wracałem kiedyś pociągiem dalekobieżnym z Japonką i Szkotem w przedziale i pogadaliśmy sobie kilkanaście godzin na różne tematy-zdecydowanie animizm jest jedną z najmniej szkodliwych religii.Ja nie wierzę w żadnego boga,no może oprócz Zeusa.
a ja mam urlop i mi jakis lysy okragly zaglada w okno a i powinienem miec teraz nocki gdyby nie urlop
typniete skreslone powtorki meczykow ogladniete moze sie trza polozyc uda sie zasnac
Ja jako ateista nigdy nie próbowałem nawrócić kogoś na ateizm,natomiast mnie bezskutecznie próbowali nawracać katolicy,prawosławni,muslimy a nawet jehowi.
Jeśli chodzi o boga,wierzę w niego tak jak w główną w powerball,w którą nie gram.
Witam panów i panie
Jeśli wiary to raczej w siebie,u grających ta wiara jest zbyt duża niestety i często ciągnie na dno.
dziwię się ateistom,bo przecierz wiara przenosi góry,ja też nie chodzę do koścoła,a jednak wierzę,bo to jest podstawa życia,człowiek bez wiary jest jak puch na wietrze,a waiara czyni nadzieję,która jest twórcza
Siemka : )
Ja cenię ludzi wierzących,którzy olewają kościół-jeśli wierzysz po co ci pośrednik za kasę.Uwierz,że ja nie potrzebuję żadnego boga,takich jak ja jest coraz więcej na świecie.
Ciekawy temat dyskusji widze temat religi i wiary
Mowa nienawisci stłumiona kontrlolowana takich jak ja
Ja jestem chrzescijaninem jestem dumny z tego
Takich jak ja coraz więcej na świecie ludzi dobrych pomocnych inteligentnych wyrozumiałych i broniących innych ludzi
trzeba oddzielić religię od wiary,bo to dwie różne kwestie,przez religie jest zło na świecie,a wiarę powinno nosić się w sercu,dla dobra swojego
Zgadzam sie z Tobą
: )
: )
Potrzebuje pomocy u słowian azjatów europejczyków turków arabów amerykanów kanadyjczyków i australijczyków laponczyków i grendlanczyków też
Tajlandczyków też
: ) i u Boga tak samo
: / mowe trza jaką o to zrobić
: ) i u Boga tak samo
: / mowe trza jaką o to zrobić
I siać mowe nienawiści to dobre filmami nagraniami i głosić famy propagandy i inne rzeczy : / fajnie
Izraelczyków tak samo w każdym pokładam nadzieje niewspomne o Afryce
franek,wystarczy,że będziesz pokładał nadzieję w bogu i to wystarczy
Kilka osób na mnie złe pod wpływem alkocholu gadam głupoty nagrywają to a potem uprzykszają i utrudniają mi życie
Galik dzięki
też teraz piję piwo i powiem ,że nie mało,ale jakoś potrafię się kontrolować
Galik rozumie ja też już ale w moim życiu to zapużno
Może i tak : /
Witam 2 dzień roboty niema czasu typować
Czemu tylko ta dał wygrać jednej osobie za ta kwotę kilku osobom sprawiało by radość