Wpisy 2 966 901 – 2 967 000
5 września 2017 22:42 → 6 września 2017 02:39, 100 wpisów
hejkaa
witaski co ise tu dzieje
Pasko zgadza się bo jak gdzieś jestem to z telefonu za każdym razem muszę się logować
ciekawy jestem na co wyda nasz nowy lottomilioner moje 16 zl, ktore wlozylem w lotto
trafilem szóstkę kasa wyplacona będzie na eurojackpot do grania skan w profilu
nie kumam co biega> mysle ze pasko czata likwiduje
pasko likwidujesz czataok wartoby jakies nfo
Cześć wszystkim
Nie wytrzymałam, muszę Admina poprawić
2 966 895. Pasko ... przez tą zmianę ... przez tę zmianę
Nie wytrzymałam, muszę Admina poprawić
2 966 895. Pasko ... przez tą zmianę ... przez tę zmianę
śnieżynek z komputeru czy laptopa wbijasz głóówne i masz czat ,a z telefonu musisz się logować zanim wejdziesz na czat
Pan
dusia
Nie ma zmilłuj , dla Pasko też..dusza polonistki jest silniejsza ode mnie
dusia
Nie ma zmilłuj , dla Pasko też..dusza polonistki jest silniejsza ode mnie
dusia
jest taka strona tło ma w kolorze chabru tam podaję wszystkie
jest taka strona tło ma w kolorze chabru tam podaję wszystkie
przez te zmiane pracy nie moge spac teraz wypada mi nocna zmiana a ze urlopik to nie spie trza cos wykombinowac na 14 podchod po raz 2
Kwieciste commenty to mają prowadzący losowania-ktoś im to dyktuje,czy ot tak z "głowy".
ale to jakby alkoholik walczył z polmosem ze wódka za droga i szkodzi nie ogladam losowan sa zbyt zenujace
Dlaczego nie oglądasz?Dowiedziałbyś się,że warto grać systemem,a koszt gry w kaskadę i ss to tylko 2 PLN,a mini nawet 1,25(+ 2 za ss,a zagrać warto bo możesz żałować)
Niestety linka nie mam ale taka reklama była w 100%-nie jestem do końca pewien czy prowadzący studio to mówili ale wydaje mi się,że tak.
szok, juz rozumiem trąbić o kumulacji-ale reklamowanie tych ss czy kaskad to lekka przesada
W ts była totalna czystka,wywalili praktycznie wszystkich fachowców i zatrudnili pisowskie miernoty.
nie bede wchodził w temat po pis po tym jak słyszałem rozmowę nizszych szczbli działaczy na ten temat
Ja też nie chcę wchodzić w temat-jedni i drudzy to styropian,teraz przy korycie pis ale żywicielwciąż ten sam-MY.
Nikomu nie zależy na ludziach-wszystkich interesuje tylko władza i kasa do zajumania-resztki z tego co przez 28 lat rozkradli.
Tak,odpuszczę mm i ep-starczy na 3 zakłady ej tygodniowo i jeszcze coś "oszczędzę".
Akurat w ep byłem do marca na + od początku gry-teraz na lekkim -.Myślę,że te 3 gry ale w zasadzie na temat ej jeszcze nic nie wiadomo na np. temat wypłat wygranych.
No nie tak to jest-zwykle będziesz trafiał niższe stopnie wygranych,najniższe właściwie i jak ci przy 3 Euro stawki policzą jakiś zaniżony kurs Euro do wypłaty to nie będzie fajnie.
Moim zdaniem to naciągactwem ts powinien zająć się rzecznik praw konsumenta a nawet RPO-dlaczego mamy mieć gorzej niż Litwini czy Czesi-jesteśmy jakimś podgatunkiem Europejczyków?
Gry liczbowe były zawsze-może jakieś ludziki grały w kości wcześniej niż wymyśliły sobie boga.
Nigdy jednak nie były tak dostępne i reklamowane jak obecnie w przenajświętszej rp.
marek-wieksze prawdopodobieństwo istnienia siły animujacej swiat niz trafienia w ej
chocby w tym gdzie jestesmy ja i Ty ,a gdzie wielu grajacych-zrozum to