Wpisy 2 966 655 – 2 966 754
5 września 2017 20:51 → 5 września 2017 21:37, 100 wpisów
W iławie jakieś 2 lata temu nauczyciel matmy zgarnoł 12 mln coś w tym musi być
Po co sie pytasz o przelewy to ochlapy tu czekamy na 25 milionow
LOTTO to nasza ostatnia szansa by kupić kilo pomarańczy i kilo bananów i krem dżem
gry liczbowe trzeba traktować jako zabawę nie jako żródło dochodu bo to jest hazard prędzej czy później przegrasz
Kamyk a kto tu hazardzista nie widzisz że my wy ja i ty to jaja se robimy z tego całego sr...ia grania
Gdyby nie wygrana dalej bym miotelka zamiatal przez 1 lub 2 godziny
Wszyscy teraz mowia ze maja na raty dziwne ze az tyle rzeczy na raz
Ja chce 6/6w Lotto lub Lotto Plus nie obchodzi mnie stopień trudności i miliony kombinacji o tym marzę tego chce
Wi tam wszystkich znajomych nieznajomych oraz przyjaciol ,wszystkim w dniu dzisiejszym ztycze wysokich wygranych w ktorakolwiek gre
Dosc tego wygrales auto w tym roku tyle koniec tak nie nozna inni potrzebujacy czekaja
Tymczasem żegnam wysokich wygranych poczucia humoru i zdrowia we właściwej kolejności bo ja idę zaraz do pracy zamiast spać to kopru nać pracować
Forsami sprawdź kupon po 21.45 może nie trzeba będzie iść do pracy
Bez przesady krem banbino i kg pomaranczy i banany i predatory nie zastapisz wygrana
Forsami to milej pracy zycze rowniez CI oraz upragnoinej 6z6 w LOTTO
Rafi o 21:45 to ja już na stanowisku pracy i zapie..rwszym razem kuchenka z gazem nie ma lekko trzeba je..Żeby się z bidy wygrzebać
No niestety takie życie kiedyś na nas przyjdzie czas wygranej
Hurren chyba masz racje pewnie krewni bolka lub przyjaciele i sowa
Juz soac sie chce ide spac rano zobacze wyniki przedluze sobie nadzieje
Dawać losowanko,sam nie kreslilem ale coś wpaść musiBo rencina....25 dopiero
Znajoma kupiła Cayenna Porsche bialy...150000 używka po lifcieto ja zbieram..na prawe kolo
mozecie zlizac ochlapy z telewizora - popatrzec na nogi to tyle
te 25 mln,przejdzie na nastepne losowanie podejrzewam ze 6 nie padnie i bedzie wyzsza kumulacja na zas
za mało jest w puli w lotto i nikt dzis pewnie nie trafi tej glownej wygranej i bedzie natepna kumulacja juz 30mln
ja zycze wszystkim wysokich wygranych ale jak znam TS to lubia platac figle graczom a w mini bedzie 3 5z5,
co doo tej nowej gry za 12,50 tego eurojackpota to juz widze jak ludzie leca aby puscic ta gierkemoze kilku biznesmenow bedzie w to i gralo ,i tylko tyle,zobaczymy jaka bedzie trafialnosc i wygrane, podejrzewam ze ta gra sie tu u nas nie przyjmie za bardzo,ale kto wie niebedziemy gdybac tylko bedziemy obserwowac gre
czesc moje kochanie Kubus