Wpisy 2 965 854 – 2 965 953
5 września 2017 00:01 → 5 września 2017 02:20, 100 wpisów
wiesz kubus ja dzis dalem do pieca na wieczor W MM lotku, skreslilem sobie kupon na 7 liczb ,jak zawsze kresle na 10 , skreslilem kuponik z nstp nr,39,54,62,64,76,78,79, taka 7 mialem wyslac i w ostatniej chwili przed wyjsciem do kolektory zmienilem kupon, i wyslalem inne liczby cos mi podpowiadalo ze wjda inne i zaczelem skreslac na nowo kupon ale juz na 10liczb nie stety z tych liczb z tej 7 skreslilem tylko 3 liczby i zasugerowalem sie liczbami gryksa76 z tego jego snu ta cyfra 2 i jeszcze paroma innymi, i jak to mowia moglem miec 7z7 a mam 3z10 czyli jednym slowem guzik z petelka i dzisiejsza gra jest na wlasne zyczenie
32,62,68 wylosowali o 21.40
rano podawałam to w trójkach
na czat...dlatego warto przyjrzeć
się czasem bo moje typy są często
z prognozą ...jak nie wyjdą na 1 los...to będą w nastęnym...ot taka ciekawostka ...mi osobiście wyszły
na 21.40 bo te co nie zejdą co typuję to zostają na następne losowanie
rano podawałam to w trójkach
na czat...dlatego warto przyjrzeć
się czasem bo moje typy są często
z prognozą ...jak nie wyjdą na 1 los...to będą w nastęnym...ot taka ciekawostka ...mi osobiście wyszły
na 21.40 bo te co nie zejdą co typuję to zostają na następne losowanie
no widzialem kubus ze trafiles 3z5w EP to sie chwali,
no ja chyba przestane grac na jakis czas w MM A wezme sie ostro za tego mini, bo kasa sie konczy a przydaloby sie troche ugrac cos na te na MM
no ja chyba przestane grac na jakis czas w MM A wezme sie ostro za tego mini, bo kasa sie konczy a przydaloby sie troche ugrac cos na te na MM
wiesz Artur mam być szczery? MM to kibel-czasem 2 , 4 zł wpadnie- a mini tanszy zakład i 5/5 trafić 10 razy latwiej niż 10/10 MM
jutro kopulacja w lotto trza cos w multi ugrac jak narazie u mnie w stalych mini ponownie moge tak napisac dzis 3/10 platne ponad 700 gdyby tak czlek wiedzial ze upadnie to by usiadl
tak pensji sie tez kubus przygladam ze starannoscia i jak narazie to tylko tutaj w niej trafiam co ktores tam losowanko
zaraz ide tylko mini oblukam jeszcze zdeczka kosmetycznie 4 zaklady lotto dopracuje typne mini i multi i ide
w realu jeszcze EP nie wysylalem bede kiedys musial sprubowac ale to dopiero jak trafie 5z5 w mini lotto
arczi niestety -wole 4 mini niż 1 pensje
mysle żeby nie slac już multi tylko w2szystko na mini
mysle żeby nie slac już multi tylko w2szystko na mini
kubus ja zadko trafiam te male kwoty w MM, ale ostatnio i te male tez i nie wchodza,mi, dlatego odpuszaczam sobie narazie MM i przypilnuje tego sobie mini locia, skresle sobie 1 okienko na kilaka losowanek i poczekam az oni na mnie wpadna to tak jak rybak zarzyca siec i czeka ze ryby w nie wpadna no ja tez tak uwazam jak ty z tym mini lotkiem wrzesien bez dalszej gry W MM, a zaczynam na mini od jutra
i nie zaden system w mini tylko normalnie za 1,25zl dziennie mnie systemy niebawia uwazam ze jesli ma byc to bedzie a jak nie to nie, to tylko gra i mila zabawa
dobranoc junak56 milej nocy
dobranoc junak56 milej nocy
sa systemy 1 zakładowe
Artur mnie bawia tylko wtedy, gdy w dłuższej perspektywie dają pewne gwarancje przytrafieniach
Artur mnie bawia tylko wtedy, gdy w dłuższej perspektywie dają pewne gwarancje przytrafieniach
ja ci powiem kubus ze te tabele wygranych w MM i te tam wygrane sa zbyt nisko placone, tez wedlug mnie choc zawsze to jest jakis grosz tez i jak wogole, juz w mini masz wiecej placone za 3npz 5 jak w MM 3z3 ,aby ci sie zwrocilo musialbys caly czas grac z plusem w MM
dlatego przyjrze sie uwarzniej mini , i jak cos tam trafie to wtedy jak cos wygram to puszcze sobie wMM tymbardziej ze mam swoje liczby pewne tez i na MM i na mini, i tylko na nich bede gral zero liczb zaporzyczonych od kogos
jest koncepcja w mini na 25 liczb
1,2,3,4,5
6,7,8,9,10
11,12,13,14,15
16,17,18,19,20
21,22,23,24,25
podstawiasz swoich 25 liczb
i jedziesz codziennie 1 zakład
najpierw wiersze, potem kolumny
czas trwania 10 dni
1,2,3,4,5
6,7,8,9,10
11,12,13,14,15
16,17,18,19,20
21,22,23,24,25
podstawiasz swoich 25 liczb
i jedziesz codziennie 1 zakład
najpierw wiersze, potem kolumny
czas trwania 10 dni
dzieki kuba sprubuje to tez co tu napisales, choc powiem ci ze mam swoja takie 3 numerki na mini ktore nieraz i wychodza juz na nich w realu trafialem 3 lub i nawet 4z5 tylko ze ta 4i5 liczbe zawsze do tej trojki liczb dodaje
te 2 liczby sa rozne a te 3 pierwsze liczby w tej piatce sa zawsze takie same, o np dzisiaj,w realu w mini typnolem sobie liczbe 1,32,34,22,42 ktore wymienilem z 37 \ na liczbe 37 czekalem kilka dni ja ja zmienilem na inna a ona sobie wyszla dzisiaj , i taki wyslalem kuponik wywalilem 37 a dalem 42 i co poco zmienilem te liczby gdybym niezmienil mialbym 3z5 am wielkie G jak pech to pech
1,2,3,4,5
1,2,3.6,7
1,2,3,8,9
1,2,3,10,11,
1,2,3,12,13
1,2,3,14,15
1,2,3,16,17
1,2,3,18,19
1,2,3,20,21
1,2,3,22,23
1,2,3,24,25
1,2,3,26,27
1,2,3,28,29
1,2,3,30,31
1,2,3,32,33
1,2,3,34,35
1,2,3,36,37
1,2,3,38,39,
1,2,3,40,41,
1,2,3,4,42
1,2,3.6,7
1,2,3,8,9
1,2,3,10,11,
1,2,3,12,13
1,2,3,14,15
1,2,3,16,17
1,2,3,18,19
1,2,3,20,21
1,2,3,22,23
1,2,3,24,25
1,2,3,26,27
1,2,3,28,29
1,2,3,30,31
1,2,3,32,33
1,2,3,34,35
1,2,3,36,37
1,2,3,38,39,
1,2,3,40,41,
1,2,3,4,42
o swlasnie cos takiego podobnego tylko choc inne liczby troche ale dobrze kombinujesz
akurat to nie sa te liczby 1,2,3 ktore tu podales , sa inne ale podobnie rozpisane i powiem ci tak ze kazda liczba jest z innego prawie rzedu wystepowania liczb
jaki marian? ja nieznam zadnego mariana i nie korzystam z jakis typow wrozek i magikow, typuje sam i swoje liczby na ktorych gram i poewiem ci ze i nieraz na nich trafiam nie zawsze ale od czasyu do czasu,powiem ci ze jedna z moch ulubionych liczb jest liczba 42 ktora zawsze kresle w mini lotku i ja tez wysylam zawsze
gdzies to czytalem juz ale niepamietam
1
DOBRA Kubus ja juz bede uciekal pomalu spac bo mnie z domu matula wyrzuci ze codziennie do rana siedze przy kompie,a rachunkow nie place wiec musze sie dostosowac bo bede mial szlaban na neta popiszemy jutro ,dziekuje ci za przedstawienie przez siebie mi metode swojego typowania, pod mini lotka,ja narazie przyfiluje swoja metode a pozniej moze skorzystam z twojej metody ,dzieki za dzisiejsza rozmowe na czacie trzymaj sie cieplutko tam , dobranoc przyjacielu
lotto mi tu lotto mi tam
jak napisze ksiazke ,,przygody taty psychopaty" to fragmenty przedstawie na czacie
a kubus a powiedz mi co sie stalo z tym dzieciakiem tu y tego czata ktory chcial dlamnie zagrac tu w jakas gre ,ktos go zbanowal, znaczy sie dostal bana czy jak bo go dawno tu niewidzialem, chodzimi o tego co mu babcia numrery podala?
nie mam pojęcia,moze wygrał tyle że ma ,,dużo piniązków" a pies pluto zezarł mu kupon i został porwany przez kosmitów. Pies wybekał kupon już w kosmosie.
zapomnialem jak on sie nazywal ,on mial trafne uklady liczb
tak makler
a zadanie matematyczne na ile gier starczy kenodziadkowi emerytura?
a zadanie matematyczne na ile gier starczy kenodziadkowi emerytura?
wiesz polubilem goscia choc na niego tu duzo osob narzekalo ami sie wydal sympatyczny nawet, ale szybko sie zawinol z tad iniewiem czy bana dostal czy juz do szkoly poszedl?brakuje tu go trochezawsze rozluznial tu atmosfere i mona było sobie znim pozartowac tez, o dzieki makler za przypomnienie zaraz sobie jegonik zapisze co bym znow niezapomnial o nim
nie bo jeszcze do mnie jego rodzice z prokuratorem przyjada , jak sie dowiedza ze ze starsza osoba pisze
jak sa podawane gotowce, to nie wejda,, dlatego pisalem Malince ze niechce liczb od Seby
dobra ja uciekam juz trzymajcie sie cieplo do uslyszenia jutro
zawsze dążyłem w szukaniu zeby miec liczby,,choc nie bylem pewny czy do tego dojde,
dla mnie zabardzo zagwatmane ,, nie chcialo mi sie w to wtapiać
dla mnie zabardzo zagwatmane ,, nie chcialo mi sie w to wtapiać
Fran chyba zaczyna przychodzic do siebie,,duzo osób z czatu jemu tłumaczy
co franek pisał to pewnie że absurd,ale fajnie się go czytało,trochę z przymrużeniem oka,przynajmniej nie było nudów
jak bys trafial leki plus--mowił bys inaczej--matma przyslania Tobie intuicje dziecka
ciekawa hipoteza
z pogranicza ...nawet religii. Faktycznie w etapach wzrostu tracimy zmysly
z pogranicza ...nawet religii. Faktycznie w etapach wzrostu tracimy zmysly
bakster pisal o wirtualnym--jest cos takiego nawet w dwoch pozycjach ja takie cos widze,, jedno w liczbach pisanych na kartce
pełna zgoda.
Skoro fizyka kwantowa wysiada, trzeba spojrzeć innym wzrokiem
Skoro fizyka kwantowa wysiada, trzeba spojrzeć innym wzrokiem
widzialem kilka typowan typerow 1/1 jak twoje = jedna i ta sama liczba przez dluzszy czas
dana liczba pojawi się średnio co 4 losowania -maksymalne przerwy około 30 losowań-tyle wiadomo o 1 liczbie.
Gdyby ktoś umiał wytypować jedną liczbę- zrobiłby stawke razy 1 mln i się wzbogacił
Gdyby ktoś umiał wytypować jedną liczbę- zrobiłby stawke razy 1 mln i się wzbogacił