Wpisy 2 964 653 – 2 964 752
3 września 2017 14:55 → 3 września 2017 17:49, 100 wpisów
W rękach Boga Wszystko
liczba 72 mi sie jeszcze zgubila tylko gdzie ona by mi pasowala z 69 hm
dobra ide w liczby nie da sie tutaj siedziec ide bo zaraz bede obrazal
Miłego popołudnia
Nie sugerujcie się dzisiejszym losowaniemJa tak robię...i przegrywambiorę tylko czwórki z losowania z jednej dychy
nic nie trafia w liczby co podaje
tyljo 2x2/3
2x2/2
a w real 4 zakłady 3/3 i tylko
2/3 1 x
a chciałam pokazać że mój sposób
działa a tu taka lipa
tyljo 2x2/3
2x2/2
a w real 4 zakłady 3/3 i tylko
2/3 1 x
a chciałam pokazać że mój sposób
działa a tu taka lipa
hejka ponownie
ja mam lepszy pomysl narysujcie na kole 49 licbz tak jak kolo fortuny wezcie sito i piaskiem sypnijcie tam gdzie wiecej ziarenek tam liczba do skreslenia
Sluchajcie chłopaki wpadł mi pomysł do głowy
Może by zorganizować zlot z czata multipasko
Można się zintegrować wymienić doświadczenia
może wspolna strategia gry nabranie zaufania jeden do drugiego i może jakas strategia by wyszla.
Znam apartamenty w jednych z miast pobyt 135 zl na dzień od grupy w apartamencie z 7 osob się wyspi wiec to nie koszty nawen jak dwa dni se zrobić to koszt od grupy 7 osobowej po 45 zl
Może by zorganizować zlot z czata multipasko
Można się zintegrować wymienić doświadczenia
może wspolna strategia gry nabranie zaufania jeden do drugiego i może jakas strategia by wyszla.
Znam apartamenty w jednych z miast pobyt 135 zl na dzień od grupy w apartamencie z 7 osob się wyspi wiec to nie koszty nawen jak dwa dni se zrobić to koszt od grupy 7 osobowej po 45 zl
myslalem ze angierski i brygada RR są na czacie a tu cisza
dobra na pisze coś później ide do spożywczaka kupie se flaszke i sok z kaktusa i sobie drinka walne to będę miał lepsze myslenie na jutrzejsze wyslanie liczb w czechach
Wyslalem sobie 2*10 2*8 1*6 z trafika 8 i tu ts zakpil dajac 64,65,66,67 dodajac 33 trzy pozostale takie se puscilem tez cztery mini
Witam wszystkich
doktor2p
niewiele brakło do pelnej habilitacji
doktor2p
niewiele brakło do pelnej habilitacji
Licze na profilowa 10 i 5 marzy mi się chociaż 8/10 5/5 i 7/10 z zakładu z 60tkami i 70tkami
No doktor to ja przy tobie jak dziecko we mgleAle na błędach się uczęI notuje coś tamna przyszłość
jj znów na trochę
jak zawsze co przyjdę to zaraz cisza
myslalem ze choć kilka osob mnie tu lubi hehehe
a chyba mnie nie lubia
bo zaraz cisza hahaha
a chyba mnie nie lubia
bo zaraz cisza hahaha
Po usypialiście na tym czacie czy co heheh
jak bym napisał to ja wygrałem 10/10 i dziele kasą po tysiaku to by kolejka do pisania była hahahah