Wpisy 2 959 664 – 2 959 763
30 sierpnia 2017 03:41 → 30 sierpnia 2017 07:24, 100 wpisów
Makler okej dzięki jeszcze coś powiem pochodze z Jasła wieś bączal dolny... Tak dla wiadomości
Makler napisz do mnie na fb nie wstydź sie
Co to znaczy dinozaur
Dobranoc : / dziękuję makler...
Tyle przykrosci narobili mi w okolicy... Ze normalnie tragedia a oni nazywają to hecą... Nienawidze ich... : ( niewiem czy rozumicie mnie...
Rozpracujcie kto matke mi chciał zabić bo wylądowała na oiomie ledwo ją uratowali... I kto i przez kogo ojciec ma pękniętą kość ciemieniową z wgłobieniem i krwawieniem podpajęczykowym zagrażające życiu... Rozpracujcie to
Rozpracujcie kto uszkodził mi biodro kręgosłup , kto uszkodził mi ręke i głowe uszkodzeniem kosci nosowej... Kto truł mnie narkotykami... Domestosem i chemikaliami a potem sie śmieją że z czarnobyla jestem że świece... Mało ?checa drwić i szydzić tylko
Nękali że jestem zoofilem gejem pedofilem na zakładzie karnym w warzycach zatruli w pierogach zyletki flaki bolą mnie na serce lecze sie przez nich mało ? Checa ? To jest mądre ?
Rozbierali do naga w kilku miejscach i gwałcili butelką z mleka... Jeden rzucił mną w powietrzu o ławke... Mam chorobe przez to... Fajnie ? Szydzcie i Drwijcie
Ale ubaw z tych krzywd leże już na ziemi i na około famy ploty i pogłoski że do pracym juz niezdatnym jestem
Widzicie jakim frajer ? : / a rodzinka i starzy wiedzą na około i wstyd dla nich i dla mnie rozumicie ?
Trzeba udawać że nic sie nie dzieje nie śmiać sie wiecie żeby ktoś nie zauwarzył przypadkiem nastrój złapac po depakinie udawajmy dalej
Ludzie bycie pasozytem i parchem jest wyleczalne ?
Ludzie lubią rozpracowywac człowieku a podchody patenty mają takie że hej
Ile kosztuje zmiana nazwiska na zydowskie w urzędzie gminy ? Zaproponujcie mi jakieś ?
Doktor łatwo powiedziec : / brak mi Werwy
cześć wszystkim
lewy-na lotto rady nie ma
jeszcze w mm cos z 1 -2 liczbami można podzialac
lewy-na lotto rady nie ma
jeszcze w mm cos z 1 -2 liczbami można podzialac
Witam wszystkich
zastanawiam się jaką ma szansę dziś 80
Ja nie mam problem tylko bagno... Zrozum z którego nie wyjde
I jeszcze zyje w nie swojej ojczyznie jestem turystą : /
Możecie pisac mi pasozyt parch nie bede robił aj waj aj waj
a może znowu 61,62,63
Czuje smutek czuje żal i przykrość
ja to ostatnio kreśle w punkcie z głowy to to najlepiej wychodzi niż kombinacje alpejskie
dokładnie adi- i zelazna zasada wyrzucać blankiety których nie slesz.
Ewentualnie stale liczby lub chybił trafił
Ewentualnie stale liczby lub chybił trafił
Najlepsze sa z głowy liczby masz racje popieram
na takie to nic nie trafiam ew. 2 zeta
Ja Ci powiem Adis ,że jak ktokolwiek cokolwiek uzyska konkretnego to tylko w keno lub super szansie-generatory są pseudolosowe.
Dał bym pare parchatych maksym i aforyzmów ale zapomniałem
bo moja mi powiedziała że keno to moja kochanka ją te wygrane nie interesują tak w tygodniu miałem z 3 x5/5 w keno
keno jest niebezpieczne-traci się jak w każdej grze tylko ze więcej i uzależnia
Musze sie ogarnąć
obiecałem i niegram oststnio zagrałem wpadło 5/5 a ona mi mówi że za dużo reszty mam w portwelu HHHHHHAAAAA
adis to masz szczęście w typowaniu 5/5 to moje marzenie najwyżej 4/4
Bardziej niebezpieczne jest multi multi
ale jak się zszumuje koszty keno to ciężko wyjść na plus w długofalowej grze
keno jest proste
jak idzie 16.18.19 to nastepne losowanie będzie 46.48.49 59.
jak idzie 16.18.19 to nastepne losowanie będzie 46.48.49 59.
jeśli szef płaci to tak adis
Trzymajcie sie ja tez znikam do potem
mm
jeszcze godzina i
Ż.y.d.a rozpracujcie marcina okarme mnie a dużo pracy nademną jest
Obóz koncentracyjny otwórzcie od znęcania się nad ludzmi t.z.n z.y.d.a.m.i parchami pasozytami
A dobrzy w tym jesteście w rozpracowaniu ludzi gratuluje wam. Ja jako mało inteligentny nic niewiem na te tematy wy wiecie więcej
Potrzebują ludzie pożywki by żyć trzeba sie żywić czyimś słowami
Jestem p.a.r.c.h powtarzajcie bo ludzie lubią powtarzać
Mnie chłop też gwałci ciągnie siłą do pokoju i nie podaje