Wpisy 2 959 646 – 2 959 745
30 sierpnia 2017 03:11 → 30 sierpnia 2017 06:45, 100 wpisów
okej
widzę nocnych marków
na nocce czy problemy ze spaniem
makler mam skasuj go
okej dziekuje
jak wiesz we wrzes zamierzam ruszyc na 2-3-4 troche tego jest,,gdy bedzie oki to woesz co
no nie wiem
to w mini czy multi?
to w mini czy multi?
dobra uciekam juz spac bo rano musze jechac cos zalatwic do miasta obok,porozmawiamy jutro jak znajdziesz czas okej ? czyli rozpracowujemy multi
ja tylko multi,,dwóch srok nie chwytam i tak mam z tym duzo pracy
no ja gramii w to i w to,choc wiecej w multi
wzajemnie Tobie tez dobranoc
Malinka,,jak chcesz brac liczby z czatu TO POJEDYNCZE i je złozyc podłóg siebie
Majc < > Śnieżynek numer telefonu 787-166-679
Facebook marcin okarma logo hg
Facebook marcin okarma logo hg
Makler okej dzięki jeszcze coś powiem pochodze z Jasła wieś bączal dolny... Tak dla wiadomości
Makler napisz do mnie na fb nie wstydź sie
Co to znaczy dinozaur
Dobranoc : / dziękuję makler...
Tyle przykrosci narobili mi w okolicy... Ze normalnie tragedia a oni nazywają to hecą... Nienawidze ich... : ( niewiem czy rozumicie mnie...
Rozpracujcie kto matke mi chciał zabić bo wylądowała na oiomie ledwo ją uratowali... I kto i przez kogo ojciec ma pękniętą kość ciemieniową z wgłobieniem i krwawieniem podpajęczykowym zagrażające życiu... Rozpracujcie to
Rozpracujcie kto uszkodził mi biodro kręgosłup , kto uszkodził mi ręke i głowe uszkodzeniem kosci nosowej... Kto truł mnie narkotykami... Domestosem i chemikaliami a potem sie śmieją że z czarnobyla jestem że świece... Mało ?checa drwić i szydzić tylko
Nękali że jestem zoofilem gejem pedofilem na zakładzie karnym w warzycach zatruli w pierogach zyletki flaki bolą mnie na serce lecze sie przez nich mało ? Checa ? To jest mądre ?
Rozbierali do naga w kilku miejscach i gwałcili butelką z mleka... Jeden rzucił mną w powietrzu o ławke... Mam chorobe przez to... Fajnie ? Szydzcie i Drwijcie
Ale ubaw z tych krzywd leże już na ziemi i na około famy ploty i pogłoski że do pracym juz niezdatnym jestem
Widzicie jakim frajer ? : / a rodzinka i starzy wiedzą na około i wstyd dla nich i dla mnie rozumicie ?
Trzeba udawać że nic sie nie dzieje nie śmiać sie wiecie żeby ktoś nie zauwarzył przypadkiem nastrój złapac po depakinie udawajmy dalej
Ludzie bycie pasozytem i parchem jest wyleczalne ?
Ludzie lubią rozpracowywac człowieku a podchody patenty mają takie że hej
Ile kosztuje zmiana nazwiska na zydowskie w urzędzie gminy ? Zaproponujcie mi jakieś ?
Doktor łatwo powiedziec : / brak mi Werwy
cześć wszystkim
lewy-na lotto rady nie ma
jeszcze w mm cos z 1 -2 liczbami można podzialac
lewy-na lotto rady nie ma
jeszcze w mm cos z 1 -2 liczbami można podzialac
Witam wszystkich
zastanawiam się jaką ma szansę dziś 80
Ja nie mam problem tylko bagno... Zrozum z którego nie wyjde
I jeszcze zyje w nie swojej ojczyznie jestem turystą : /
Możecie pisac mi pasozyt parch nie bede robił aj waj aj waj
a może znowu 61,62,63
Czuje smutek czuje żal i przykrość
ja to ostatnio kreśle w punkcie z głowy to to najlepiej wychodzi niż kombinacje alpejskie
dokładnie adi- i zelazna zasada wyrzucać blankiety których nie slesz.
Ewentualnie stale liczby lub chybił trafił
Ewentualnie stale liczby lub chybił trafił
Najlepsze sa z głowy liczby masz racje popieram
na takie to nic nie trafiam ew. 2 zeta
Ja Ci powiem Adis ,że jak ktokolwiek cokolwiek uzyska konkretnego to tylko w keno lub super szansie-generatory są pseudolosowe.
Dał bym pare parchatych maksym i aforyzmów ale zapomniałem
bo moja mi powiedziała że keno to moja kochanka ją te wygrane nie interesują tak w tygodniu miałem z 3 x5/5 w keno
keno jest niebezpieczne-traci się jak w każdej grze tylko ze więcej i uzależnia
Musze sie ogarnąć
obiecałem i niegram oststnio zagrałem wpadło 5/5 a ona mi mówi że za dużo reszty mam w portwelu HHHHHHAAAAA
adis to masz szczęście w typowaniu 5/5 to moje marzenie najwyżej 4/4
Bardziej niebezpieczne jest multi multi
ale jak się zszumuje koszty keno to ciężko wyjść na plus w długofalowej grze
keno jest proste
jak idzie 16.18.19 to nastepne losowanie będzie 46.48.49 59.
jak idzie 16.18.19 to nastepne losowanie będzie 46.48.49 59.