Wpisy 2 957 674 – 2 957 773
28 sierpnia 2017 03:09 → 28 sierpnia 2017 06:40, 100 wpisów
Dajcie spokój ateista też człowiek
tez bym nie pogardził makler
Marek Ty walczysz z cywilizacja łacińska to dziwne skoro w niej zyjeny
Marek Ty walczysz z cywilizacja łacińska to dziwne skoro w niej zyjeny
Gonzaga a jak myślisz Jezus Bóg pomorze mi w tej sprawie mojej alkocholizmu i innych
Gonzaga-mnie to mierzi,jak "homo sapiens" może w XXI wieku wierzyć w chrześcijańskie czy muslimskie bzdury-ja nie wierzę ani w buka,ani w boga.
Na czyjeś dane t.z.n tożsamość można ukraść pieniądze w banku chwiluwki itp
Koło Jasła mego miasta tacy ludzie są...
Qbam-dokładnie tak,jest tylko to co możesz fizycznie sprawdzić no i uczucia ale one z religią nie mają nic wspólnego.
Ja tam jestem chrzescijaninem nie wstydze sie tego
Sypiesz samymi "złotymi myślami">>>uczucia nie mają z religią nic wspólnego???DOBRE
Gonzaga --> wiara daje Ci sił ?...
A mają?Miłość istniała chyba zanim cwaniak głupka spotkał i religia powstała.
Ja tam kocham Jezuska mojego : ) i Boga tez
duszka mam w sobie który pujdzie na sąd ostateczny WE FAŁDY SUKNI WRZUCA SIE LOSY ALE PAN SAM ROZSTRZYGA
...wierzysz,że Boga nie ma
A inni,że jest
A,jak jest w rzeczywistości to się przekonasz jak dostaniesz łopatą w dupę!
A inni,że jest
A,jak jest w rzeczywistości to się przekonasz jak dostaniesz łopatą w dupę!
gonzaga -przyzwlenie na zło wynikajace z szatana lub słabosci człowieka jest spore ale moze taki jest Boży plan
Gonzaga-nie przekonam się bo będę trupem.Dewianci muslimscy też w jakiegoś boga wierzą i zabijają teraz na oślep,jak kiedyś katolska inkwizycja.
chłopak z mafi mi powiedzial - dlaczego Pan Bóg podkłada kłody pod nogi
- powiedzialem jemu -- jak zes taki s***iel to teraz masz pretensje do Pana Boga??
- chlopak zaczął sie zmieniac
- powiedzialem jemu -- jak zes taki s***iel to teraz masz pretensje do Pana Boga??
- chlopak zaczął sie zmieniac
Koszmarny jest ciąg twoich rewelacji!>>>Katolicka inkwizycja zabijała na oślep???
Dokładnie tak-ślepa chęć zysku głównie zbrodniami inkwizycji rządziła.
zaczyna sie od wolnej woli-potem juz jej nie ma faktycznie marek-ale to nie pochodzi od Boga
nie znika ale co ma robic-objawiac Ci sie i mówic- marku nie graj?
Bóg jest wszystkim i niczym on jest taki sam jak ja kiedyś ujrzysz moje oblicze i przestaniesz siac herezje
Marek-mam zasrane życie ale przyczyny sa inne niz Bóg-zgoła ludzkie
słabości psychiki-uzaleznienia, wojny głód-to wszystko wolny wybór człowieka
Lubie wypowiedzi gonzagi
Qbam,jeśli masz zasrane życie wierząc w boga to może warto przestać wierzyć.
Jest na rzeczy to ludzie kierują swoim życiem i ma wpływ na swoje życie i życie innych religia niema nic do rzeczy wyglad talent uroda
Z mojego życia zrobili gów... I nazywają ciotą śmieciem nikim jestem dla nich brak szacunku. Wierzyłem w rozsądek ale nic mam zycie dystrukcyjne
Nie masz racji-nawet jakieś porażki uczuciowe można przeczekać,poszukać kogoś nowego albo zawalczyć o starego-racjonalizm to podstawa.
Gonzaga
Nie ma relacji rozum-hazard,jedno niby wyklucza drugie a ja jednak gram,mimo dosyć wysokiego IQ-bardzo wielu innych też.
albo marek -rola rozumu w procesie rozwodowym-gdzie korzysta prawnik a nie zadna ze stron.Gdyby rozum spełniał pokladana funkcje rozwodów by nie było
marek-nie niby tylko napewno wyklucza-ale to ze wyklucza nie wpływa na decyzje-bez wzgl na iq rozumiesz?
Ja od 26 lat żyję w stałym konkubinacie-nigdy nie chcieliśmy legalizować związku ze względu na liczne i długie wyjazdy zagraniczne.
Zmykam narka wszystkim
no i ok jak tak Ci pasuje.
Z całą pewnością gdyby rozum triumfował nie byłoby uzależnień które są czesto bolączką osób inteligentnych
Z całą pewnością gdyby rozum triumfował nie byłoby uzależnień które są czesto bolączką osób inteligentnych
Qbam-przestań być taki układny,walcz-adwokat i tak Cię okradnie ale ts raczej z pewnością nie pozwoli strat odrobić.
bo trzeba wyodrębhić religię od wiary,wira jest dobra,areligia zła,cowidać na świcie,wiara przenosi góry,a religia niesie zło na świecie
a to napewno, to tez złozony temat bo niektórzy z kolei sie wstydza wiary
Galik to następny smutas
-------------------
2 956 478. galik3 2017-08-27 (02:20)
a gdzie fragles makler
fragles ?????????????????????????
----------------------
BajBaj
-------------------
2 956 478. galik3 2017-08-27 (02:20)
a gdzie fragles makler
fragles ?????????????????????????