Wpisy 2 956 487 – 2 956 586
27 sierpnia 2017 02:35 → 27 sierpnia 2017 08:55, 100 wpisów
niektórzy na MP grają całkiem skutecznie typami liczb które nie padły od 7,6,5 losowań
Tak ale slyszalem tez o ludziach rzekomo utrzymujacych sie z mm i nie wierze w to
widzisz arczibalik73 ja gram na chybił trafił i jestem pierwszy w pewniakach i mam szansę na rekord jak zauważyłeś,a więc mniej kombinowania,a więcej zdanie się na los
kuba jesli np wpadnie ci uklad taki jaki skreslies ,np a go nie wyslales w danym dniu a on wyszedl, to proponuje ci go za 2 dni po tym wyjsciu wyslac jeszcze raz poniewaz liczby czesto sie powtarzaja i wtedy mozesz szarpnac kasiorke oze i nawet i wieksza niz wczesniej, to tez prawda jest zeby wygrac trzeba grac, to takjk jak to lecialo w tym kawaleniewiem czy zescie to slyszeli, jak przychodzi facet do kosciola siada w lawce patrzy na oltarz i nagle spostrzega krzyz na na krzyzu Pana JEZUSA, Tak sie modli i modli i patrzy na JEZUSA w koncu nie wytrzymuje i krzyczy Panie Jezu do pomorz mi wygrac wkocu w tego lotka, nagle po krotkiej ciszy odzywa sie JEZUS z krzyza i mowi to wyslij wkoncu ten kupon czlowieku,
kubus moze utrzymuja sie z MM tylko ci co wygrywaja glowne wygrane , ja tam nie
wiem tego, i nie moge sie na ten temat wypowiadac lub tez inni ludzie nie wiem tego naprawde ludzie rozne zeczy pisa ale czy to jest prawda to nie wiem
wiem tego, i nie moge sie na ten temat wypowiadac lub tez inni ludzie nie wiem tego naprawde ludzie rozne zeczy pisa ale czy to jest prawda to nie wiem
witam Cie Bogdan 041, ja to rozumiemze grasz na chybil trafil, kazdy gra jak che, jesli jestes na pierwszym miejsccu w pewniakach to okej gratuluje tez i tak wysokiego piedestalu na ktory sie dostales wielki szacun z mojej strony dla ciebie,piszesz ze masz szanse na rekord okej zdobadz go , pomalutku i do celu, jesli nie chcesz kombinowac a zdajesz sie na los to okej jesli los ci sprzyja to bardzo dobrzei oby tak dalej, zycze ci abys uzyskal ten rekord,bede trzymal za ciebie
Bogdan041 a powiedz mi jeszcze cos takiego czy w realnym swiecie tez wygrywaszte glowne wygrane jesli tak super typujesz liczby czy tylko tu na tej stronce takk super ci idzie, ja rozumie w realu grasz na chybil trafilale tez tak czasto trafiasz kase ?
ja nikomu nie zazdroszcze wygranych a wrecz przeciwnie uwazam ze kazdemu kto gra nalezy sie wygrana bez wyjatkupomalutku i do celu
okej ja tez pomalu juz bede zagllebiall sie w sen nocny bo juz zaczynam ogladac powieki od spodu , wszysztkim grajacym typujacym zycze wysokich wygranych i duzo szczescia w kolejnych k losowaniach, co zlego to nie ja tez dobranmoc wszystkim i dobrej nocy zycze aby sie wkocu wysnily kazdemu jakies dobre i trafne liczby, DOBRANOC kuba, melon-xxl, bogdan041,
bogdan dziekuje za odpowiedz rozumie co do przegranych tez
bogdan dziekuje za odpowiedz rozumie co do przegranych tez
za mało płacą za wygrane,to jest śmieszne,ale tylko głowna wygrana gwarantuje ci że wygrasz
TS wczoraj zagrał,dokładnie w kulki:nie dał bonusa,nie dał Lotto,ani Keno
Szok,wczoraj 4-ech brudasów z afrolądu zaatakowało,we Włoszech Polskie małżeństwo:męża pobili,żonę gwałcili,a policja(komendant)ich broni,że byli pod wpływem alkoholu,nie mając
sprawców.Włochy są niebezpieczne dla turystów
sprawców.Włochy są niebezpieczne dla turystów
adis wczoraj wysłałem tylko 1 zakład lotto i nic pozatym ale 3/6weszło
W niedzielę nie gram >> nie ze względów religijnych
ale po to żeby Sroś Toś ( TS ) mną nie rządził
ale po to żeby Sroś Toś ( TS ) mną nie rządził
Zbliża się nowa gra Eurojackpot w Polsce to i kumulacja musi być jedno drugie napedzaç musi szum medialny musi być
hey lewy doktorku i co nie co typlem wieczorkiem 1 zakladzik marzy mi sie 1x10 1x5 jest jeszcze jakas 8 by zabawa z ts byla przednia
2 956 531. lewy 2017-08-27 (08:18)
co mają robić ludzie z nadmiarem kasiury tylko grać
Jak masz nadmiar kasy to już zostaje tylko WŁADZA dla zaspokojenia chciejki
co mają robić ludzie z nadmiarem kasiury tylko grać
Jak masz nadmiar kasy to już zostaje tylko WŁADZA dla zaspokojenia chciejki
forsa eurojacek bedzie jak ep i ss no chyba ze ktos tylko i wylacznie w ep gra raz w tyg chociaz no to ok
To zapewne wielka podnieta mieć władzę nad maluczkimi
coś prawie jak Bóg ...........
coś prawie jak Bóg ...........
sorrki zle napisalem 1x10 1x7 z typowanych dobrac chce 8
nie mam w tych 2 zakladach typnietych tych liczb moze one i jakies 3
02,20,23,37,65
nie mam w tych 2 zakladach typnietych tych liczb moze one i jakies 3
02,20,23,37,65
po losowaniu lotto wylosowane liczby dnia nastepnego na 14 do multi staram sie dobrac tak wiec pasi mi z lotto 09,23,37,47 z tym ze liczba 23 jak narazie spioch 12 losowan w spiaczce chyba pospi sobie jeszcze najbardziej pasi mi 09 47 mam zreszta typniete z lotto plus 12,17,34 tutaj stawialbym na 34 z nia 37 z lotto od i taka moja zabawa z ts albo beda kosze albo cos wpadnie jak dobiore dobrze pod zamysly zmysly ts
Biorę na warsztat takie przemyślenia
17 jej psujki to 10,59
12 jej.........25,80
28..............35,64
54..............35,64 tutaj ?????????????
17 jej psujki to 10,59
12 jej.........25,80
28..............35,64
54..............35,64 tutaj ?????????????
Tu lubią razem ale ślizgać
27 albo14 pochodzą od 21
27.....21............18
43.....30............50
27 albo14 pochodzą od 21
27.....21............18
43.....30............50
okropna 33?? jak dla mnie parszywa wredna liczba nie wiem czemu tak mi sie kojarzy
moze mylne stwierdzenie mylna mysl pare 10 tek sie wynaturzylo 30 40 50 60 tki nastki a ze 41-80 troszke z tego liczb bylo moze o 14 ts zaatakuje 01-40 rzuci 20 tkami
Doktor,to fart na 1 zakladKiedys wysłałem 2 z maszyny.I było 3\6 i 4\6 a teraz ...pustki
Tam Doktor patrz na lewą kolumnę 2956565
te po prawej to pesymistyczna opcja
te po prawej to pesymistyczna opcja