Wpisy 2 955 498 – 2 955 597
26 sierpnia 2017 00:41 → 26 sierpnia 2017 04:13, 100 wpisów
Nie upilnujesz-trafi tam gdzie ma trafić,młode wilki z dobrej zmiany są bardzo głodne.
Wszystkie większe wygrane są pewnie dla wilcząt-szczególnie te z gier bukmacherskich,ze stałą wygraną.
Kalkulowanie nie ma raczej sensu-są losowania próbne,gra na powtórki też bez sensu bo sporo kombinacji 10 w 20 elementowym zbiorze-szkoda czasu,bo nawet 5/10 ciężko trafić.
tak, cos to ma w sobie,czasem za bardzo wierze w wygrana
bede rano sledził
bede rano sledził
sssssłabo mi idą niskie skreslenia multi mimo ze gra jest sensowna i sporo tam mozna podziałac
Pomyśl,jakie fajne były by wygrane w ml gdybyś grał za 0,8PLN a nie 0,5 jak teraz-ts dziwnie działa-większe wygrane przyciągnęły by więcej graczy i zyski firmy byłyby co najmniej takie same ale ts woli gnoić graczy,to samo dotyczy wysokich stawek i sztucznych kumulacji.
Marek, masz wiele racji w spr TS a i tak grasz, kupujesz ich zdrapki-po cosie nakrecasz skoro kupujesz ich usługi?
Junak-tez jest tak ze na czacie wytypujemy nieco wiecej niz jestesmy w stanie wysłac
Ależ mnie globus napinkala
co tu się dzieje gasić swiatło bo spać nie mozna
co tu się dzieje gasić swiatło bo spać nie mozna
Qbam,ja się nie nakręcam-jestem "stone cold" ale wkurza mnie polityka ts,ich wszechobecne reklamy,wysokie stawki i marne wygrane.Gram od ok. 40 lat i lubię grać,a niestety alternatywy żadnej rozsądnej wobec ts nie ma.Kiedyś 20 lat temu ts był znacznie bardziej przyjazny grającym.
to co mowilem 2-3-4 pózniej jak bedzie dobrze itd. to reszta w miare jedzenia
Widzisz...A... Jaki wielki błąd robisz grając na 10-tki
A po drodze są Parki...Trójki...w tym się czuję najlepiej...
A po drodze są Parki...Trójki...w tym się czuję najlepiej...
ceha raz pisal ze dla zmylenia tsa podaje drugi zestaw,,uważam że to rozsądna decyzja
najlepiej grac 1 i 2 na zwiekszoną stawke jesli typowanie byłoby skuteczne
To przy grze na 2,3,4 matematyka nie obowiązuje?W wypadku dłuższego okresu gry ts z pewnością będzie do przodu i to dużo.
umnie z tych grup aż sie prosi na 2-3-4 tylko ze to kosztuje duuzo czasu,,niewiem czy we wrz bede mial czas na czat
Gdyby nie grać byłoby pewnie na trzy odkurzacze,może się mylę ale mm strasznie żre kasę.
Mnie zawsze zastanawia brak 1/1+ nawet przy kilkudziesięciu 1/1.
makler dalej dołuje,oj źle to wróży,tra się udać do psychiatry chyba
o prosze a myslałem ze juz wszyscy spia a tu widze konwersacja leci na czacie
Myślę,że trzeba mieć coś z głową nie tak by grać 1/1 bez +,po jaki ch?W multi 19 liczb już wylosowanych więc nie mogą być +,zostaje 61.
nie ponieważ kazda liczba mozz stać się plusem-tez uwazam ze warto go obstawiac
Wyobrażmy sobie bukmachera,który przyjmuje zakłady na wyścigi psów i sam je przeprowadza.Jest 80 psów,z klatek wypuszcza się tylko 20 a obstawiać można tylko od 1 do 10 pozycji w nieważnej kolejności oraz który z 20 będzie ostatni.Po zebraniu wszystkich zakładów bukmacher wypuszcza wybrane psy a grający liczą na wygrane-czy coś w tych zasadach jest nie tak?
przed losowaniem nie wiadomo co trafi do 19,
czyli nie wiadomo jakie psy zostały wypuszczone
czyli nie wiadomo jakie psy zostały wypuszczone
To samo z ss-powinni podawać w odwrotnej kolejności,chociaż w zasadzie najlepiej skasować tą "grę".
niemniej wg Twojej teorii prawdopodobieństwo się zwiększa.
A moim zdaniem byłoby 1/61 gdyby gracz znał 19 i ich nie typował
A moim zdaniem byłoby 1/61 gdyby gracz znał 19 i ich nie typował
Gracz nie zna 19 ale maszyna już je zassała i + może być tylko 1 z 61 nie zassanych dotąd kulek.
czyli prawdopodobieństwo wygranej powinno sie zmniejszyc nie zwiekszyc bo gracz ma na wstepie mniej kul a zaznaczyc moze kazda
Mini wydaje się najfajniejszą grą,szczególnie ze względu na niską stawkę ale uważam,że płacenie podatków od stawki jest nieporozumieniem-powinno się płacić tylko od wyższych wygranych np. ponad 100 czy więcej tysięcy 20%,a od miliona i wyżej np. 30%.Najlepszą grą jest lotto + ale nie zagrasz bez lotto niestety.
z tsem jest jeszcze inny temat.
Tak jak panstwo gardzi alkoholikami serwujac im piwo którego cena nie zmienia sie od lat-zeby byli zanroczeni-tak ts gardzi hazardzistami to jest naturalne moim zdaniem
Tak jak panstwo gardzi alkoholikami serwujac im piwo którego cena nie zmienia sie od lat-zeby byli zanroczeni-tak ts gardzi hazardzistami to jest naturalne moim zdaniem
Kiedy grałem w Niemczech trafiła mi się5/6 w lotto-to było ponad 16 000 DM-czy w ts była 5 za ok. 50 000PLN.W niemieckim lotto stawka była wtedy 1 DM,a za 4 miałem od 160 do 280 DM-marka jeszcze wtedy była.
A ja to chyba pojadę zagrać do ruskich bo marzą mi się ruble transferowe
Są państwa gdzie grających się szanuje.GABRIEL-jedż koniecznie-ruble transferowe to prawdziwy skarb-ciekawe czy są wciąż tak dobrze wymienialne dla wtajemniczonych.