Wpisy 2 954 912 – 2 955 011
25 sierpnia 2017 12:35 → 25 sierpnia 2017 14:01, 100 wpisów
podaje nr, na godz,14-2,17,22,25,35,38,43,46,50,51,54,55,56,58,61,63,65,69,70,72,73
i znowu bedzie pusto na zielonej nie bedzie jak tutaj odpoczac zbigniew dobrze pisales zacznie sie szkola rowniez specialna to i bedzie spokoj
Idę puscić kupon
ufo tu było ?
Jakie ufo ? Widziałęś ufo ?
gryks 76 jakie pusto ,jakie pusto, ty jestes ja jestem, Sebastian M jest A kuba gdzie sie podzial?
ja tylko widze siebie i ciebie nie wiesz wszystkiego najwidoczniej dowiesz sie z czasem
gryks76 wysylaj to bez 2 zdan nawet sie nieogladaj zycze ci wygranej
dzieki obys zgarnol bonusa zagrasz w tego eurojacka bo ja nie zamierzam
GRYKS76 dobra trojeczke zlozyles TYCH LICZB,spruboj moze jakas 7mke zlozycCO BY BYLA wylosowana
pytasz mnie o ta gre eurojecka czy bede gral?
2 954 922. arczibalik73 2017-08-25 (12:39) Brzęszczykowice Polne
2 954 924. gryks76 2017-08-25 (12:41) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
2 954 924. gryks76 2017-08-25 (12:41) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
sebastian M a skad jestes pewny ze te liczby ktore podales ze one wyjda na loterji?skad masz taka pewnosc ze te liczby wyjda i ze trzeba je obstawic 14 razy stawke?co?
makler dlaczego kopiujesz moje slowa i wklejasz na zielonej moje wpisy czy cos nie tak napisalem tu?
Arczik,,Sebastianem daJ SOBIE SPOKOJ
2 954 926. arczibalik73 2017-08-25 (12:42) Brzęszczykowice Polne
2 954 926. arczibalik73 2017-08-25 (12:42) Brzęszczykowice Polne
Arczik,,Sebastianem daJ SOBIE SPOKOJ
jemu tata powiedzial zeby sobie dał siana
jemu tata powiedzial zeby sobie dał siana
Sebastian_M wrócił masakra ,ostatnio straszył mnie prokuratorem
makler no niewiem czy to bylo domnie poniewaz jest tu widze wiecej osob, ale juz gryksowi odpowiadam, gryks nie bede w nic gral w zadne wynalazki jakies eurojeki, gram w polskie gry tylko, inne mnie nie interesuja, gram w mini, w MM, I MOZE bede gral w ekstra pensje, narazie tylko mini i MULTI, co zas tyczy sie Sebastiana M to niewiedzialem ze tu dzieci wpuszczaja wogole na ta stronke, ? normalnie mnie koles rozwalil tym tekstem ze mama mu podalla takie numery i kazala obstawic stawke razy 14,a kim jest jego mama wrozka jakas ze wie ze te numery akurat wyjda
sorrki za zamieszanie arczi biore to na klate bez ladu bez skladu napisalem nie dalem przecinka itp itd tak czy innaczej dzieki za odp
jaga gdy bylas mala ciebie byc moze tez straszyli jemu to zostalo do dzis stara sie tak robic z innymi
gryks76 on jak mnie zobaczył to zaraz się kłócił ze mną ,nie miałam spokoju
witam wszystkich, jadwisie,angierski inych znajomych i nieznajomych
do sadu mnie poda a niby za co?
do sadu mnie poda a niby za co?
spadam do pracy byc moze okolo 14 sie odezwe milego dnia oraz wygranych jak i samych dobrych typow w lidze no i radosnego tutaj odpoczynku bez ufo z nicku i nie tylo paparapa.......... co zrobic olac oby pasko dal mu znowu bana jak dla mnie mial takiego papa
posluchajcie ja sie nieboje jakiegos tam dzieciaka on moze sobie straszyc dzieci w przedszkolu, albo w szkole, jesli zemna zadrze to szybciej on trafi do szpitala dla oblakanych, z dziecmi trzeba rozmawiac jak z dziecmi, nie jak z doroslymi, a autopsji wiem jak do takich ludzi podchodzic,tez, co zas tyczy sie prokuratury to koles sobie moze straszyc nimi,przedewszystkim za pomowienia i oskarzenia kogos bezpodstawnie tez sa rozne artykuly k.k i paragrafy i kolesiowi mozna postawic zazut jesli bedzie podskakiwal,zabardzo , ja tam nie zamierzam z nim zaczynac jakis tam konwersacji,choc porozmawiac grzecznie i na spokojnie moge, ale moge go wziasc na psychike i tez odrazu i zaraz bede wiedzial jakie koles ma uzalezniena psychosomatyczne,czy raczej niepodaje sie ,za kogos innego kim np nie jest ja wiem jak rozmawiac z dziecmi, wkoncu pomagalo sie dzieciom w domach dziecka przezwycierzyc ich strach i ich problemy z rodzicami tez,
dlatego na spokojnie z nim rozmawiajcie jesli chcecie juz znim cos popisac niech podaje typy jakie mu mamusia podala i traktujcie jego wpisy z lekkim przymrozeniem oka, ile ten dzieciak ma lat?skad jest , wogole, zawsze mozmna znim porozmawiac na spokojnie moze faktycznie jako dzieciak ma dar nadprzyrodzony i podaje liczby trafne w gry losowe,podobno jak dzieci podaja liczby to sa to przewaznie wygrane i pewne moze on ma racje tez i jego mama? kto wie?nie traktujcie go zbyt powaznie, jesli wiecie ze to jest dzieciak, ze szkolki,uszanujcie goio i sprawcie aby on szanowal was tyu na stronie, niesmiejcie sie zniego i nie prowokujcie go , do niczego , niech sie chlopak wygada,badzcie dla niego mili tez , grunt to go nie denerwowac
Widze kumulację..?10000000?Wezmę ze 2 z maszyny albo 4 i odpuscic multi?
przedewszystkim nie dajcie sie nikomu zastraszyc, tutaj, jesli was atakuje czyms niezwracajcie na to wogole uwagi i na to co pisze ,traktujcie to tak jakby to niebylo do was,poprostu, , wkoncu chlopak da sobie spokoj, tez bo sie szybko zmeczy, jesli zas bedzie kogos pomawial zawsze moze byc zbanowany przez autora stronki, ktory tez moze go wykluczyc z uzytkownikow tej stronki,na dobre,
Wrzuć na luzMiej wszystko w du...bo piątek,listeczek,piatunioDo...losowania
mam uniwersalną metode ale to wymaga napisania programu i drugiego do spółki
makler dziekuje poozniejj sobie przeczytam u dragona kg wpis emeryta ,teraz nie moge bo zaraz wyjezdam na takie spotkanie z psychologami dzieciecymi, co prawda nie jestem psychologiem,ale od dawien dawna interesuje sie psychologia i parapyschologia tez,jako hobby i jestem zawsze za;praszany na takie zebranka, i jesli moge komus czy jakiemus dziecku w jakis sposob pomoc to robie,poprostu,grunt to umiec rozmawiac z takimi osobami, na swiecie sa rozne oszolomy tez kiedys jeden z psychologow powiedzial mi takie slowa na jakims tam kursie ze [powinnem isc studiowac psychologie bo dobry by zemnie byl psycholog , zasmialem sie i tez go potraktowalem z lekkim przymrozeniem oka, bo kiedys otym myslalem ale dalem sobie z tym spokoj poprostu, to tylko moje hobby byly jedne z wielu innych , ale pomoc dzieciom z ich problemami to i nieraz i trzeba tez dlatego proponuje wszytkim luz pelny co do tego chlopaczka
Zaraz wygramy hehe
pamietajcie ze dzieci maja za zbyt wybujala fantazje i widza niektore zeczy inaczej niz my dorosli je postrzegamy,mysla ze onme wiedza od nas wszystko lepiej ,nic wiecej mylnego niewiedza nic, one wszystko widza w rozowych barwach i msla ze wszystko jest proste takie jak oni twierdza
dzis pewniak to 65
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102Ale kiecka ale szpilki