Wpisy 2 954 663 – 2 954 762
25 sierpnia 2017 00:00 → 25 sierpnia 2017 04:05, 100 wpisów
jesli Tobie zajmuje tyciu czasu to jemu daj,,przynajmniej zarobisz na karme
typowanie z grup liczb a potem to wszystko trzeba przerobic. Rok temu 2-3 dni typ mialem 7/11
czesc kubus witaj
cos podobnie jak monte,,jesli microsoft bedzie typowany na 3-5 gieldach to zagrasz na gieldzie
kuba grales kiedys w ekstra pensje?
arczibalik73 ja je typuje ale wykorzystuję nie swoje tzn podstawiam
w ekstra pensji będę wiedzieć kiedy nimi zagrać mam tyle podpowiedzi
A co ładnego w trafieniu 25 przy stawce 5-ja parę razy trafiłem 200 i uważam,że to całe g.
makler nie mam sie czym chwalic, tu na stronce pierwszy raz w zyciu zatypowalem pewne liczby nie wiedzialem ze cos wyjdzie,i ze cos mi wpadnie jesli chodzi o real w kolekturze nigdy tego nie wysylalem chociarz nieraz myslalem aby wyslac ale niewysylalem, jakos mnie do tego nie ciaglo zabardzo , moze kiedys sprubuje te trafne to tu bylo na sucho tylko
marek hazard to wielkie g...ale jak ktoś umie się tym bawić to niech to robi i wygrywa te tsowe oszukancze ochłapy-ja tez gram
smieje sie ze juz drugi raz udalo mi saie tu cos zatypowac i trafic tz, ekstra pensje dzisiaj i 14,8,2017 w mini cala 5z5 ,ale coz to tylko tutaj, poza ta stronka niestety typuje wysylam i wszystko praktycznie jak kula w plot ,kiedys czesciej trafialem w MM niz nie trafialem moze nie duza kase ale zawsze cos bylo,a teraz przez ostatnie 2 tygodnie jestem juz troche w plecy,i chyba przezuce sie jednak na mini, a kak trafie w mini 5z5 w realu to wtedy moze sprubuje w
eksrta pensje ale to tylko moze ?narazie zaczynam bawic sie mini moze tam szybciej cos trafie,bo w nulti narazie jest lipa
eksrta pensje ale to tylko moze ?narazie zaczynam bawic sie mini moze tam szybciej cos trafie,bo w nulti narazie jest lipa
własnie Arczik o TO sie rozchodzi ze zagrales pierwszy raz I WESZLO,,niektórzy typuja wiele razy i g....uzik
W mm wygrane absolutnie nie wchodzą zgodnie z prawdopodobieństwem-ta gra to sterowane algorytmem oszustwo-brak zwrotu stawki najlepszym dowodem.
grunt to sie nie poddawac i grac nadal, w obojetnie co,ale wygrac w realu nie na sucho jak to tutaj jest okreslane,powiem tak w mini to juz gram dlugo choc z pewnymi przerwami, nieraz trafiałem, czy to 3 i 4 ale sporadycznie tez,5 z 5 jeszcze nie trafilem w realu, moze teraz sie uda kiedys?
grunt to grac i sie dobrze przy tym bawic i mozew od czasu do czasu trafiac cos tam co by ta zabawa bardziehj cieszyla
Witam
Marek-m62-Jaki jest związek "sterowania algorytmem"z brakiem zwrotu stawki???
Marek-m62-Jaki jest związek "sterowania algorytmem"z brakiem zwrotu stawki???
Makler,jeśli grasz stałymi liczbami w mm,lotto i ml to sobie sprawdż ile "wygrałeś" w te gry przez ostatnie 10 lat-w lotto i ml trafiasz zgodnie z prawdopodobieństwem niższe wygrane-w mm niestety nie.
Vondeoff,2 za 2,5 przy prawdopodobieństwie 1/9 jest wg. ciebie ok.?
Jakoś w ep i kaskadzie zwrot stawki jest i póki co się kręcą gry obie.
Nigdy tak nie twierdziłem
Ale nie widzę związku w/w ze sterowaniem algorytmem
Ale nie widzę związku w/w ze sterowaniem algorytmem
Makler-najlepiej grać ch/t ale trudno zrezygnować ze swoich-w lotto,+ i ml mam spore zwroty ze stałych.
Co może "bieżyć" w zbiorze 20 elementów losowanych 2x dziennie z 80-czyżby nie była to gra losowa?
TAK JAK W NOCY PISALEM GALIKOWI, TAK TERAZ tOBIE POWIEM-W ODPOWIEDNIM CZASIE UDOWODNIĘ KUPONAMI
Ja puściłem w mm jakieś 70/80 tysięcy kuponów,z + lub bez,pewnie znacznie więcej-ani razu 8/10.NIC NIE WYKOMBINUJESZ,CHOĆBYŚ SIĘ ZE...RAŁ!
no to przyslowie makler sie sprawdza z tym kombinowaniem to jest prawda
Marek,,innymi słowy-nie jestes zbyt mocno inteligentny,wiec pozostaje Tobie łopata
spadam
spadam
marek-m62 ja tez wyslem juz troche tysiecy kuponow i trafilem w ubieglym roku wlasnie 8z10 da rade, trafic jak sie chce,ale ile do tychcasz przegralem kasy zanim to trafilem? to sam BOG jedynie wie,ale granm co jakis czas dalej, moze w koncu zlapie te 10z10 realnie i uwazam ze mozna trafic tylko trzeba dobrze do siebie dobrac liczbyi wysylac je , ja przypadkowo skreslilem te liczby wygrane, nie korzystam z zadnych prawdopodobienstw czy symulatorow parek i nnnych ustrojstw poprostu biore olowek i kupon i kresle i zawsze sie smiekje mowiac co ma byc to bedzie ,i albo wchodza albo inie
chlopaki nie klocie, sie, i nie przekomarzajcie niech kazdy gra po swojemu i bedzie dobrze niejest wazne jak gracie i w jaki sposob, wazne jest abyscie wygrywali i trafiali liczby aby kazdy z was mial jakis zysk z tej gry i satysfakcje w koncu ze trafil wymarzona kase zycze wam wszystkim zawsze wysokich wygranych i trzymam za wszystkich kciuki
Makler-jeśli inteligencja ma coś wspólnego z grami losowymi,to w jankeskich grach lotto nigdy nie powinna wypaść wygrana 2,a nawet 3 stopnia.
Marek, z całym szacunkiem- do tych klocków niestety potrzeba coś więcej niż tylko szarych komórek
nie będe mówił kto- są osoby na czacie co zarabiają - nie duże ale zarabiają
Jeden kiedyś pisał,że trafił 10/10,a potem odsyłąl na swoje strony z systemami mm-chcesz to wierz,wiara czyni czuba.
a pamietacie jego ksywke tego co trafil 10z 10 iodsylal do jego systemow?
Co ci z 5/5 czy 6/6-to całe g w porównaniu do tego co włożyłeś w te "wygrane"
aha czyli niemozna jego systemow podpatrzyc choc na chwilke ,i co nadal trafia czy tylko sie chwali wygranymi?
pytam dlatego poniewaz fajnie by bylo skonfrontowac jegoo systemy zze swoim typowaniem liczb, ciekawe czy sie jakies nasze liczby z jego pokrywaja np,
Ts nie pokazuje wygrywających w lotto,+,mm,ml-dlaczego nie pokażą tych od ep,4500 miesięcznie to przecież całe g.,może to są znajomi "zająca",bo królika pewnie nie.
aha rozumiem teraz,
kilka pewniakow nie wystarczy,,kedzior mial kilka pewniakow ale nie zeszly sie w zakł
Nie ma żadnych pewniaków,chyba że znasz wyniki losowań próbnych ts.
Marek,,co sie zgodze ze jest coraz trudniej trafic m.innymi komputery
Na początku mm miałem 7/10 średnio raz w tygodniu-teraz 4/10 tak nie mam-niby było tańsze i więcej zakładów mogłem zagrać ale było po prostu losowo w maszynie.
Grałem po 10 albo więcej zakładów na losowanie za dobrych czasów.Na jaki ch. mam wydawać kasę na grę o 7000?
Myślisz,że jak nie będę pazerny to ts odpuści i da mi 7000 raz na miesiąc-tylko tyle mnie interesuje i mniejsze wygrane 5/8 7/10-zgodnie z matematycznym prawdopodobieństwem,nie tym które g-tech kreuje.
ja tez juz uciekam spac bo powieki juz mi sie kleja, a wiec dobranoc wsztstkim do jutra