Wpisy 2 953 712 – 2 953 811
23 sierpnia 2017 22:43 → 23 sierpnia 2017 23:59, 100 wpisów
wy kulki chcecie we frani losować
w warunkach domowych to niebezpieczne
w warunkach domowych to niebezpieczne
trza dać Polaka do komisji , morze tego od dezinformacji Misiewkicza
zasłużony z orderami i monetę mu wybili , a jaki uczony sam ojciec go przepytuje
taki kupimy
https://www.neonet.pl/samsung-ww12k8412ow.html?gclid=Cj0KCQjwz_TMBRD0ARIsADfk7hQSj4kKs-dTt7czTGJoW-84PALkqX3jwZekNnxoZZbWQ_OLlrFm6fkaAsENEALw_wcB
https://www.neonet.pl/samsung-ww12k8412ow.html?gclid=Cj0KCQjwz_TMBRD0ARIsADfk7hQSj4kKs-dTt7czTGJoW-84PALkqX3jwZekNnxoZZbWQ_OLlrFm6fkaAsENEALw_wcB
Fajny odbieramy za 0 zł ...dostawa do domu...zwrot do 14 dni ...ekstra oferta
kulki tez wyszkolimy pazyste nieparzyste niskie wysokie full opcje
Co Wy tak nad tą franią się znęcacie?
Przypomnijcie sobie jak mamusia w niej prała wasze pieluchy
Przypomnijcie sobie jak mamusia w niej prała wasze pieluchy
no wiesz przez te okienko wsadzic reke przy 1400 obrotach to moze wciagnac sierotke
ojej panoramix nie bedziemy jej poziomowac bedzie skakac na 2m w gore
jutro kupie piłeczki pingpongowe ,a baniak na wino i odkurzacz mam...jest maszyna do losowania gotowa tylko wina szkoda wylać
słabo mi idzie w cokolwiek przyznaje sie bez bicia co puszcze MM to 3/10
nie wiem czemu wygrane sa grubo ponzej spodziewanej czestosci i ilosci
hey o 14 bylo dobrze wieczorem nic ciekawego 4/10 w multi i kosze w mini to juz histeria troszke sobie wybiore a z rana podumam podobieram moze cos sie uda
te liczby w MM to zawsze dla mnie były niedoogarniecia ale teraz to juz szok cokolowiek trafic (ja zawsze gram na 10)
tak ale qbam tam masz losowania co 4 min keno nie puszcza sie na 1 losowanie ....
58,62,48,45,40,41,35,36,38,16,24,30,18,22,57,63,65,05,08,12,15
spadam bede z rana jakos po 8
spadam bede z rana jakos po 8
zreszta keno fajnie jest trenowac na sucho jak niewpada to nie wysylać i tyle... proste
jedyne co ustaliłem na temat multi na podstawie swietnych materiałów DarkaW ,,wiadomości multi"
Ze:
trzeba typować połowę liczb powtórek i połowę oczekiwanych (około)wtedy te smierdzace 2 zł moze wejsc smiało
Ze:
trzeba typować połowę liczb powtórek i połowę oczekiwanych (około)wtedy te smierdzace 2 zł moze wejsc smiało
majc odwaznie-ja sie boje trenować na sucho gry wysokich wygranych
a w keno nalezy mieszac liczby te ktore zaczynaja wchodzic po kryzycie (te ktore niebylo 20 losowan a wczesniej wpadaly reularnie ) z liczbami ktore wpadaja regularnie i spojrzec na necie czy byly jakies wygrane wczesniej w ciagu dnia na tych liczbach i to wszystko ten sposob u mnie dziala
keno to dla koneserów kenowidziałem dziadka co 5 koła zostawił,wygrał 800 zł i dalej grał
hehe keno jest dla hazardzistow ktorzy sie nie boja ciezko jest nie powiem ale mam duzo wygranych w keno jesli chodzi o tabele to brakuje mi tylko 9/9
brzni logicznie bo program taka mieszanina generuje pseudolosowość
keno odpuszczam za male stawki sa jak 7/8 mialem 5 razy to 8/8 mialem tylko raz
przesiadlem sie z keno na MM ale powiem szczerze te 10 cyfr wiecej to gigant wyzwanie
ojej tam ciagów 10 elementowych są biliony
ja bym juz chyba zamiast mm+ smierdzaca Extra Pensje cwiczył
ja bym juz chyba zamiast mm+ smierdzaca Extra Pensje cwiczył
mini tez porazka gralem rok tanie napuszczasz jak glupi w ciagu dnia nic niepwada liczysz a tu... 100 zl poszlo
2 953 800. majc 2017-08-23 (23:49) Barlinek
ale powiem szczerze te 10 cyfr wiecej to gigant wyzwanie
ale tak ten plus mi spokoju nie daje bo potrafi coś tam zwrócic-ale 5 zł?
tak qbam ale jest inna przekladnia zobacz ze trafiajac plusa niemasz przegranej
a puszczam z plusem tylko przy kresleniu 10 cyfr (najwieksza prawdopodobnosc trafirnia +)
zbieram forse na parki bez + sytemem nadmiarowym
no i walne se troche 10 z +
no i walne se troche 10 z +