Wpisy 2 951 233 – 2 951 332
21 sierpnia 2017 14:22 → 21 sierpnia 2017 16:23, 100 wpisów
2 951 230. Pan 2017-08-21 (14:20)
milio..
Wiesz o jaką prawdę mi chodziło
nie pal głupa jak byle chłopek
No i widzisz akurat nie wiem o co Ci chodzi z tą prawdą? Możesz wyjaśnić?
milio..
Wiesz o jaką prawdę mi chodziło
nie pal głupa jak byle chłopek
No i widzisz akurat nie wiem o co Ci chodzi z tą prawdą? Możesz wyjaśnić?
milioner-lotto-no1 ,,szkoda ze ciebie nie bylo w samolocie na brzozę,,bo tylko do tego sie nadawales
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
2 951 214. milioner-lotto-no1 2017-08-21 (14:11) Kraków
Piszę tylko prawdę jaka jest zakamuflowana przez ślepo wierzących w zamach i tyle.
Tutaj milio.. masz swoją "prawdę"
Piszę tylko prawdę jaka jest zakamuflowana przez ślepo wierzących w zamach i tyle.
Tutaj milio.. masz swoją "prawdę"
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 360 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
2/4 -- za 10 zł i 5/8 --stawka podstawowa
Ludzie nie potrafią pojąć słowa katastrofa i chyba ustalenia międzynarodowej komisji badania wypadków lotniczych są jasne, nie wiem czego jeszcze trzeba aby potwierdzić wypadek.
pewnie nagrania
milioner
jesteś tak naiwny czy agitkę tylko tutaj...
dobra będę szczery jedna i druga opcja jest do d...py
jesteś tak naiwny czy agitkę tylko tutaj...
dobra będę szczery jedna i druga opcja jest do d...py
Tak w dobie straszenia atakami nuklearnymi przez pseduo Kima Władimir kazał zestrzelić samolot nad swoim krajem aby wszczynać sztuczny konflikt z Polską...czy to nie jest bzdura?
i się człek nakręcił
Jedno jest pewne nie ma żadnej realnej szansy na zmianę dla Polaków i tyle. Nie wierzę, że całe Multipasko wierzy w zamach...
makler
idź pograć na giełdzie, jak z ciebie taki makler to po co w multi grasz?
idź pograć na giełdzie, jak z ciebie taki makler to po co w multi grasz?
wszystko co się dzieje na świecie
nie jest przypadkiem...ja to wiem...nic nie dzieje się bez przyczyny...wszyscy Ci terroryści...nas śledzą...począwszy od facebooka...oczywiście...
jest zawiść na świecie...a wszystko to rządza pieniądza...
nie jest przypadkiem...ja to wiem...nic nie dzieje się bez przyczyny...wszyscy Ci terroryści...nas śledzą...począwszy od facebooka...oczywiście...
jest zawiść na świecie...a wszystko to rządza pieniądza...
Żeby było jasne Milioner
Opcja 01 Jesteś naiwny
Opcja 02 Jesteś od agitki
Wniosek jak we wpisze 2951244 na samym dole
życzę zdrowia i narka
Opcja 01 Jesteś naiwny
życzę zdrowia i narka
WIELU MAKLEROW ZREZYGNOWALO Z GIELDY,ZNALEM TAKIEGO CO PRZESZEDL NA NIERUCHOMOSC
skończcie z tym facebookiem...strona co wykrada dane...i wszystko o was wie
nie ruchom ości
język polski bywa piękny może dostrzec coś pomiędzy wierszami
Makler wszedłem na TVP na www i nie ma strony 541 w telegazecie
Co do gry na giełdzie jeżeli nie grasz rozumiem (może źle zasugerowałem się nickiem moja wina).
Co do gry na giełdzie jeżeli nie grasz rozumiem (może źle zasugerowałem się nickiem moja wina).
2 951 252. Pan 2017-08-21 (14:39)
Żeby było jasne Milioner
Opcja 01 Jesteś naiwny
życzę zdrowia i narka
Widzisz Twoje dwie tezy o mnie nietrafione (ani nie jestem naiwny bo mam swój rozum i wiem co to jest katastrofa, co do władzy naród Polski był okradany od zawsze a po 90-tym robią to Nasze ziomki i to zgodnie z prawem jakie sobie napisali/ jestem od agitacji? Nie wychwalam ani jednych ani drugich bo mam gdzieś dla mnie liczy się pomoc swoim krajanom i tyle).
Żeby było jasne Milioner
Opcja 01 Jesteś naiwny
życzę zdrowia i narka
Widzisz Twoje dwie tezy o mnie nietrafione (ani nie jestem naiwny bo mam swój rozum i wiem co to jest katastrofa, co do władzy naród Polski był okradany od zawsze a po 90-tym robią to Nasze ziomki i to zgodnie z prawem jakie sobie napisali/ jestem od agitacji? Nie wychwalam ani jednych ani drugich bo mam gdzieś dla mnie liczy się pomoc swoim krajanom i tyle).
Pan, również zdrowia i wymarzonej wygranej abyś nigdy nie musiał się przejmować swoją przyszłością i żeby na wszystko Ci starczało
Słabo ta kumulacja narasta wcześniej prognozowali 3mln a jak dobrze pamiętam było 2,2mln. Raczej ludzie na wczasy wydają niż na Lotto.
6/12 kiedy w końcu wyjdzie 10/10 już mnie wku...te zwroty zaloty oboki sroki itd itp chcę wkońcu grubej forsy a nie takie ochłapy
milioner,,na tvp tg facet reklamuje system na 3 liczby,,pisze ze nawet maklerzy do niego sie zwracaja ktorzy zrezygnowali z gieldy
A jakieś opinie są? Pytanie czy informacja o tym, że zwracają się do niego maklerzy to nie tylko reklama aby zachęcić?
Bo jak wiadomo mając system skuteczny na 100% można kosić kasę stale grając stawkami no nie?
Ale nigdzie nie znalazłem jeszcze 100% skutecznego systemu więc nie gram jak będzie to spróbuję.
Pasko również pisze że żaden system nie gwarantuje powodzenia wygranej dotarło
Jakąś metodę dobierania liczb chyba każdy ma ale po losowaniu się okazuje, że oboki a jak je wyeliminować?
Jasne, że żaden system nie gwarantuje wygranej bo to gra losowa
milioner,,ale TY juz wygrales kilka milionow -twoj nick o tym mowi
Kolejny raz miałem w Multi Multi 6/10 czemu nie 10/10 zbyt piękne by było prawdziwe
Idę psa wyprowadzić. Starczy polityki mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Moje wpisy nigdy nie były skierowane w żaden sposób na namawiane kogoś, że ci albo tamci są lepsi i na nich trzeba głosować (od tego są kampanie wyborcze i w nich składa się obietnice, które przekonują do głosowania za daną opcją). Chciałem aby niektórzy spojrzeli tylko obojętnym okiem na dane sytuacje, nic więcej tylko chłodne spojrzenie ale z kilku stron.
Po prostu każde rozwiązanie przede wszystkim uderzające w zwykłego obywatela uważam za niesprawiedliwe i krzywdzące. Tyle.
Po prostu każde rozwiązanie przede wszystkim uderzające w zwykłego obywatela uważam za niesprawiedliwe i krzywdzące. Tyle.
Forsa,,zeby trafic 10/10 musial bys zrezygnowac z pracy i 8 godzin co dzien poswiecic liczbom
Makler nie koniecznie już kilkanaście razy miałem 6/10- na tym samym zakładzie to czemu nie mogę wygrać 10/10
Forsami jak ta 10 daje ci częste trafienia 6/10 to rozpisz ja 5/5
ja bym jednak ten drugi raz 5/5 podzieli na 10 piatek wtedy bym 20.000 zgarnal
najpewniejsze trafienie to 500+ co miesiąc więc brać się do roboty chłopy
Wróble ćwierkajo że przez pińcet plus to ludziom za dobrze sie zrobiło i przestali do loterii krwawice zanosić. No pomyśleć... 500PLN x12mc = 6000PLN na rok. Czyli równowartość 5x6. To po kiego ....a łupać lotto skoro państwo daje jedną piątkę rocznie gratis? A weź ją traf w Lotto. Nie wiem ile to tam trzeba wydać zeby to choć raz w życiu trafić. Loteria to się opłaca tylko dla głównych wygranych i do ludzi - zwłaszcza młodych co liczyć potrafią i o prawdopodobieństwie coś wiedzą - powoli chyba dociera bo kumulacje maleją, pula rośnie jak czereśnie w grudniu. Amen
gbam z algorytmu nie ma kasy , kas jest z pewniaczków
29/33 a może 40/43 coś na wieczorek trzeba zatypować
potrzebny punkt zaczepienia
29/33 a może 40/43 coś na wieczorek trzeba zatypować
potrzebny punkt zaczepienia
widzisz kuba,,a wczoraj pisalem zebys matme PROFESORSKA wlozyl w buty
tylko ze ta profesorska na razie działa samoloty na niej latają
a budynli stoja i samochody jezdza
a budynli stoja i samochody jezdza