Wpisy 294 805 – 294 904
9 maja 2011 21:11 → 9 maja 2011 22:04, 100 wpisów
czak,witaj

maxwelka,patrz pewniaki

Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
lila nie bede siedzi i patrz na losowanie bo ide poloz i spac w lozku za chwile

Magneto witaj!Różnie bywa.Jak się przyłożysz to coś tam wygrasz.Nie to co dawniej.Magneto wyślij mi na maila swój adres.Prześlę Ci do przemyślenia parę zestawów.
Czeskie ministerstwo finansów w poniedziałek odebrało na miesiąc totalizatorowi sportowemu Sazka licencję na prowadzenie zakładów liczbowych.
"Powodem decyzji jest to, że Sazka nie wypłaciła w określonym przez prawo terminie wygranej w loterii" - oświadczył resort finansów.
"Powodem decyzji jest to, że Sazka nie wypłaciła w określonym przez prawo terminie wygranej w loterii" - oświadczył resort finansów.
dzis zagralam w kaskade, rano w zdrapki = 0 zł i w mm jeszcze nie sprawdziłamUżytkownik Northug dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
ja w kolejce sklesliłam keno 6/10 i 5/9 trafiłam..to spowodowało ze wysłałam mm
>>>lila-pozdro
wojaże, podróże ostatnio Kraków i okolice a tu jakaś nowa gra Kaskada ! od kiedy ????
piszą że wyniki w www.lotto.pl ale tam tylko ostatnie losowanie, jak wszedłem na archiwum to wyskakują liczby z lotto
wojaże, podróże ostatnio Kraków i okolice a tu jakaś nowa gra Kaskada ! od kiedy ????
piszą że wyniki w www.lotto.pl ale tam tylko ostatnie losowanie, jak wszedłem na archiwum to wyskakują liczby z lotto
Użytkownik marekg19581009 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Dobry wieczór wszystkim
.Pozdrawiam wszystkich oraz życzę super radości w losowaniu.Niech kazdy z Was coś trafi.
.Pozdrawiam wszystkich oraz życzę super radości w losowaniu.Niech kazdy z Was coś trafi.
Czak , wyślij dzś na magneto69/małpa/o2.pl
bo nie ibędzie mnie parę dni...może więcej...bez dostępu do neta.
pzdr.
bo nie ibędzie mnie parę dni...może więcej...bez dostępu do neta.
pzdr.
Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
>>>lila-miałem w weekend plany na Świnoujście i tam rezerwację, ale chcieli ludzie do Krakowa na beatyfikację to zawiozłem
...lila, od kiedy Ty wybuchowa ??? zawsze miałem tu Cię za spokojną dziewczynę
Użytkownik Northug dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
rav444....kurde szkoda,że nie wysłana,ja już na sucho nie typuję bo się potem tylko 

emeryt...spokojna od zawsze do czasu kiedy mi ktoś porządnie nie wkurzy
Witam,
ale ekipa i Lilka i torsan------WITASKI
ale ekipa i Lilka i torsan------WITASKI
Torsan fakt trochę mnie nie było jak tam bukmacherka pogrywasz coś?
mariuncio-przerwa przed świetami jakies drobne jedynie wpadły a u Ciebie?
P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A

Lila..

rav444..

..dzięki..Dobry zeszły tydzień w ten week niestety -400 ....
bella..34

...dałam się namówic na Kaskade..

Dzisiaj nowa gra, to powinien być NOWY prezenter.. .
>>>lila weekend w krakowie udał się
30.4 Częstochowa,Mistrzejowice, Arka Pana z kamieniem z ksieżyca w tabernakulum, Łagiewniki i wieczorem -Franciszkańska 3
1.5 do południa kosciół Mariacki, Starówka i oglądanie na telebimie beatyfikacji, po południu Kazimierz, dawniejsze miasto żydów, ulica Szeroka z synagogami i kosciół na Skałce z Solskim Miloszem itd. wieczorem piękny koncert na Starówce od 20-22.oo - Kayah, Olbrychski, Żurek, rynkowski, Rybotycka, Zakapower, Wodecki
2.5 Zakopane, Gubałówka, kościelisko, cmentarz na Pęksowym brzysku, Krzeptówki, Ludźmierz
3.5 Tyniec, Wadowice, Oświęcim i do domu, najpierw deszcz, potem deszcz ze śniegiem i we Wrocławiu śnieg, a od Rawicza słońce
30.4 Częstochowa,Mistrzejowice, Arka Pana z kamieniem z ksieżyca w tabernakulum, Łagiewniki i wieczorem -Franciszkańska 3
1.5 do południa kosciół Mariacki, Starówka i oglądanie na telebimie beatyfikacji, po południu Kazimierz, dawniejsze miasto żydów, ulica Szeroka z synagogami i kosciół na Skałce z Solskim Miloszem itd. wieczorem piękny koncert na Starówce od 20-22.oo - Kayah, Olbrychski, Żurek, rynkowski, Rybotycka, Zakapower, Wodecki
2.5 Zakopane, Gubałówka, kościelisko, cmentarz na Pęksowym brzysku, Krzeptówki, Ludźmierz
3.5 Tyniec, Wadowice, Oświęcim i do domu, najpierw deszcz, potem deszcz ze śniegiem i we Wrocławiu śnieg, a od Rawicza słońce
Dorotka..

Bella....hm..raczej ktoś z Warszawy słyszałam..

Bella....hm..raczej ktoś z Warszawy słyszałam..

>>>lila-nie gram nigdy w zdrapki i chyba w kaskadę też chyba nie będę
Wędrowco, witam a ja stawiam na parkę a nie nowego prezentera, np Ania Wędzikowska i Hiszpan