Wpisy 2 947 696 – 2 947 795
18 sierpnia 2017 15:50 → 18 sierpnia 2017 17:33, 100 wpisów
ale to temat traktowany po macoszemu, bardziej w kontekście uzależnienia hazardowego.
Mam napisane
Mam napisane
wiem ...wiem...ale jak coś się lubi...to się robi swoje...nie patrz na innych
trzeba robić to w czym się czujesz dobry...i co jest twoją pasją...
zgrywus- i jesli wiesz o co w nich chodzi-wtedy masz stosowne oczekiwania
2 947 017. qbam 2017-08-17 (22:41)
ja bym chciał nauczyć się typowania 1 , maks 2 liczb
2 947 019. MONTEZUMA1 2017-08-17 (22:43)
juz umiesz 41 minuta
ja bym chciał nauczyć się typowania 1 , maks 2 liczb
2 947 019. MONTEZUMA1 2017-08-17 (22:43)
juz umiesz 41 minuta
multi zostal zlamany kasa grozi
zgrywus
przez ciebie dostalem bana..pisz te docinki,,daje juz Tobie spokoj
przez ciebie dostalem bana..pisz te docinki,,daje juz Tobie spokoj
74 deniro sie poprawil urodzinowe
pytanie 71 czy 74 wieczorem
nawet nie muszę sprawdzać kuponów, a po losowaniu od razu wiem ile wygrałem
14 czy 41 to trzeba ogarnac
przewidzialem 41,23,34, i inne takie niemal wszystkie
jestem ustawiony na zycie z multim
2 947 024. MONTEZUMA1 2017-08-17 (22:46)
23,34 dlatego 24 nie potwierdzona
23,34 dlatego 24 nie potwierdzona
i ze 1 pojdzie na 10 albo 4
tylko postarzenie deniro i diabelek 66,75
75 musi byc olowiana
juz ja je znajde do wieczora daleko
musze isc do roboty robic kase na multi dalej
montezuma1 napewno 41,i 80,
ja ide juz puscic MM I MINI po jednym tak na dzis i starczy i mini uklad na ktorym mialbym w tygodniu 5z5w realu
do 41,80,72,39,40,53,
Witam wszystkich
Dzisiaj spotkałem dwóch studentów politechniki i rozgorzała dyskusja na temat - czy można ustawic losowanie totka?
Studenci powiedzieli że to jest możliwe a nawet przytoczyli jak się to odbywa bo zrobili doświadczenie.Skonstruowali coś podobnego do maszyny losującej totka. Do 10-ciu piłeczek zamontowali mikrochipy, które uruchamiali za pomocą pilota.Mówili że uaktywniona piłeczka została zawsze wylosowana spośród 49 piłeczek które były w maszynie losującej.
Na pytanie jak to jest możliwe? - przytoczyli przykład z piłki nożnej w której zamontowany jest chip.
Zapytałem ich czy oni grają w lotto - odpowiedzieli że sporadycznie przy większych kumulacjach, zdając się na los maszyny.
Po tym co oni mówili jestem zmieszany. Powiedzieli też że dawniej jak nie było tych maszyn które są obecnie wygranych było więcej.Zastanawiali się nad pisaniem pracy dyplomowej na ten temat ale zrezygnowali bo powiedziano im że to śliski temat i mogą pracy nie obronić.
A WY co o tym sądzicie
Dzisiaj spotkałem dwóch studentów politechniki i rozgorzała dyskusja na temat - czy można ustawic losowanie totka?
Studenci powiedzieli że to jest możliwe a nawet przytoczyli jak się to odbywa bo zrobili doświadczenie.Skonstruowali coś podobnego do maszyny losującej totka. Do 10-ciu piłeczek zamontowali mikrochipy, które uruchamiali za pomocą pilota.Mówili że uaktywniona piłeczka została zawsze wylosowana spośród 49 piłeczek które były w maszynie losującej.
Na pytanie jak to jest możliwe? - przytoczyli przykład z piłki nożnej w której zamontowany jest chip.
Zapytałem ich czy oni grają w lotto - odpowiedzieli że sporadycznie przy większych kumulacjach, zdając się na los maszyny.
Po tym co oni mówili jestem zmieszany. Powiedzieli też że dawniej jak nie było tych maszyn które są obecnie wygranych było więcej.Zastanawiali się nad pisaniem pracy dyplomowej na ten temat ale zrezygnowali bo powiedziano im że to śliski temat i mogą pracy nie obronić.
A WY co o tym sądzicie
mieli racje
temat sliski i jeszcze pewnie byli to studenci wydzialu matematczno fizycznegoco?
Tego nie powiedzieli , a nawet nie chcieli powiedzieć gdzie studiują , ale myślę że to Wrocław lub Poznań
W BANKACH OTWIEJAJA DRZWI WEWNETRZNE NA DOTYK CZIPA,,CZYLI NA FALE ELEKTROMAGNETYCZNE
dlatego warto grac np 5/5 i 6/6 nie nastawiać się 10 na 10 prędzej się niecisz w puli na wygrane Tośka
2 sprawa przy tej technologi ile czasu trzeba żeby wylosować liczby które gwarantują najmniejsza wypłatę wygranych
wychodzi na to że o 10/10+ można sobie pomarzyć a w ogóle czy taka wygrana była bo ja nie pamiętam{
Tosiek nie jest instytucja charytatywna tylko nastawiona na max zyski i wszystko w temacie
tak doktor ale pograj 2/2 wtedy zobaczysz w czym rzecz.Czesi daja 5 razy wiecej za 3/3
kuba,,dobra rada-przeprowadz sie do cz,,zebym byl mlody i... to kto wie moze anglia moze cz
gram tylko 5/5 6/6 i czasem 10/10 1 zakład bo na 10/10 zwyczajnie się nie opłaca
juz Ja Ci Kuba udowodnie we wrzesniu 2/2
kuba
co to jest
6,4x6,4=
kuba
co to jest
6,4x6,4=
I to racja,za 2/2 16 zeta?Chcialem stawkowac ale po 5 dniach wychodzi prawie nicJa mam jeszcze 2 strzaly do niedxieliPotem pauza albo tylko 2 zaklady Albo strzele cos z Roxana
Cześć Wszystkim
2947 739 sama prawda alfafire,
ja nie sądzę tylko wiem ,co zmiana maszyny to system >>dd... i musiałem szukać nowej metody,jest coraz trudniej-komputery
no , czasy kuponów z banderolką przez kaleczkęjuż nie powrócą
Pozdrowionka Wszystkim i powo!!
2947 739 sama prawda alfafire,
ja nie sądzę tylko wiem ,co zmiana maszyny to system >>dd... i musiałem szukać nowej metody,jest coraz trudniej-komputery
no , czasy kuponów z banderolką przez kaleczkęjuż nie powrócą
Pozdrowionka Wszystkim i powo!!
Ja tez sie zalapalem na banderolkeChyba byl kupon na 3 czesci imienny
cześć qbam
wybacz, nie posiedzę , robótka i czekam na kolegę
moze innym razem,tez bym sobie poskakał chwilami po zielonej ,ale czas mi nie pozwala na wiele laby,trzymaj się dzielnie i Wszyscy pozostali też!!
wybacz, nie posiedzę , robótka i czekam na kolegę
moze innym razem,tez bym sobie poskakał chwilami po zielonej ,ale czas mi nie pozwala na wiele laby,trzymaj się dzielnie i Wszyscy pozostali też!!
totalizator jeszcze nie podał gdzie padły wczoraj wygrane w mini
Totalizator nie podał jeszcze gdzie padły wygrane bo to niewolnicy z Kambodży sprawdzają każdy kupon i weryfikują, widocznie już przymierają z głodu i stąd te opóźnienia
pewnie Bolek trafił
bo to musi ogłosić ktoś publicznie przed kamerą ubrany w kieckę mini i szpilki