Wpisy 294 749 – 294 848
9 maja 2011 20:36 → 9 maja 2011 21:39, 100 wpisów
Lila ale nie Grecką

Aga30 była dziś na czacie. Wpis 294 657
andromeda z prawdziwym serem greckim,fetą 

andromeda...jak tak dalej się będziesz odżywiać to nam tu zeschniesz na wiór

kosmaty

nic nie wyszło z powtórki

nic nie wyszło z powtórki

coś Ulexxy nie widać,zaspała czy co?
kosmaty dobre i to

jocia

ryszardz12...ulexxa pewnie u korna pasjansa układa i nie może ułożyć.
Pozdrawiam

Asia i m.dorotka wejdą po 21.30 to ich pora

admirał1953....Witaj.ty tylko pozdrawiasz a nic nie piszesz,nie lubisz nas czy co?
cha {{heej}witaj w gronie

maxwelka
wyprzedziłaś mnie
wyprzedziłaś mnie
Użytkownik andrre dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
czak,witaj

maxwelka,patrz pewniaki

Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
lila nie bede siedzi i patrz na losowanie bo ide poloz i spac w lozku za chwile

Magneto witaj!Różnie bywa.Jak się przyłożysz to coś tam wygrasz.Nie to co dawniej.Magneto wyślij mi na maila swój adres.Prześlę Ci do przemyślenia parę zestawów.
Czeskie ministerstwo finansów w poniedziałek odebrało na miesiąc totalizatorowi sportowemu Sazka licencję na prowadzenie zakładów liczbowych.
"Powodem decyzji jest to, że Sazka nie wypłaciła w określonym przez prawo terminie wygranej w loterii" - oświadczył resort finansów.
"Powodem decyzji jest to, że Sazka nie wypłaciła w określonym przez prawo terminie wygranej w loterii" - oświadczył resort finansów.
dzis zagralam w kaskade, rano w zdrapki = 0 zł i w mm jeszcze nie sprawdziłamUżytkownik Northug dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
ja w kolejce sklesliłam keno 6/10 i 5/9 trafiłam..to spowodowało ze wysłałam mm
>>>lila-pozdro
wojaże, podróże ostatnio Kraków i okolice a tu jakaś nowa gra Kaskada ! od kiedy ????
piszą że wyniki w www.lotto.pl ale tam tylko ostatnie losowanie, jak wszedłem na archiwum to wyskakują liczby z lotto
wojaże, podróże ostatnio Kraków i okolice a tu jakaś nowa gra Kaskada ! od kiedy ????
piszą że wyniki w www.lotto.pl ale tam tylko ostatnie losowanie, jak wszedłem na archiwum to wyskakują liczby z lotto
Użytkownik marekg19581009 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Dobry wieczór wszystkim
.Pozdrawiam wszystkich oraz życzę super radości w losowaniu.Niech kazdy z Was coś trafi.
.Pozdrawiam wszystkich oraz życzę super radości w losowaniu.Niech kazdy z Was coś trafi.