Wpisy 2 946 732 – 2 946 831
17 sierpnia 2017 19:21 → 17 sierpnia 2017 20:19, 100 wpisów
I 33 aż
Oj pan da pana
Ja nie lublu
anita i jacek placek 11,13
ja sie znam na pewniakach jezdem na drugim miejscu w kraju
oj pechowe cyferki podajecie ostatnio
Faralku
czyli na wieczor w MM wyjdzie 3,4,7,8,10,19,28,41,71,73,i dodatkowa moze 80
farala 40
arczi
Na dzisiaj w Mini taki systemik z 7, u proponuję;
1-2-3-4-5-6-7
1-2-3-4-5-6-7
1 pojdzie w 4
Skąd ty je wzioles
co islndorka 30,5 ?
Faralku i sys nie pomoże jak nie ma dobrych cyferek
Co co
67 wywola 66, jak sie zlamalo multi to caly swiat u stop
Za 2 h ts powie
kazdy uklad liczb jest dobry jak jest trafny wtedy kazda z liczba z tych trafionych jest pewniakiem ale tylko w tym danym losowaniu
mowta lepiej czy 46 da rade dzis
21 czy 46 na wisionke w mojej pionie marzen
Arczi ales filozof....
Takie mądrości mówisz o których nie mamy pojęcia
21*36
faral4o nie dziekuje bo niechce zapeszac ,jak anita lipnicka ta 13tka, ale tobie tez zycze wysokich wygranych
Faralku
a lipna anita 10
islandorka tu nie chodzi o filozofowanie tylko o dobra zabawe i prawde, wiec prosze bez jakiej kolwiek obrazy
Arczi bez ale marudziszteż Idę
grunt to sie dobze bawic i troche pozartowac a nie sie stresowac numerkami , wiadomo kazdy chce wygrac, zeby wygrac trzeba grac
a dlaczego został zablokowany co zrobil nie tak?
varius manx 6,10
Anita Lipnicka born June 13 1975
moja rowiesniczka ale ja lepiej spiewam
MONTEZUMA1 widze ze literujesz zespoly na podstawie literek i liczby wylaniasz tak?no dobre dobre podoba mi sie ten pomysl gratulacje za pomysl
jestem w szoku ze Anita dala dzis 7 stow juz wiem ze na nio wezme
Za dużo. Pisania w skrócie polityka na tej stronie nie ma miejsca psuje atmosfere. Dzieli ludzi psuje zabawe z ts
literowanie to najlepsza zabawa
walcza o miano pierwszego czarodzieja
same liczenie nie pomoze musisz wiedziec jakie trendy czy numer ma dzis szanse z mapek
same liczenie nie pomoze musisz wiedziec jakie trendy czy numer ma dzis szanse z mapek
MONTEZUMA1 no co pomysl fajny np jak ci sie cos sni mozesz wszystkie slowa przeliterowaci zamienic je na liczby potem niektore miedzy soba liczby pododawac i wszystko podzielic na 2 wtedy wyjda tez i pewne liczby i musisz byc zawsze wierna tej liczbie 2 poniewaz ona jest dobra liczba np oznacza blizniakow zodiakalnie
musisz przepowiednie w miare dopasowac do sytuacji na froncie
no chyba ze maksymalny spontan ale to niebezpieczne
no chyba ze maksymalny spontan ale to niebezpieczne
JA NIEKORZYSTAM z zadnych mapek, i tez trafiam
13 bralem pod uwage bo dzis jest dobra tak samo inne
anita tylko umacnia pewniaka
gryks76 widze ze fajne zestawiki podales szczegolnie ten pierwszy jest ciekawym a w drugim ostro poleciales z kocoweczkami 6 , moze byc i tez tak ,dlaczego nie
Ja mam najlepsze numery
Dzis bedzie te losowanko jak w tamtym roku 6/12 lotto 5/12 mini 5/5 8/10 w. Multi
a mnie cos ciagnie na 15tke zamiast 12,
0 0 0
gryks 76 oby ci sie sprawdzilo wszystko
Obstawiajcie temperature iz niej na losowanie 24 28 mam te postawione w mini z pogody reszta z czegos innego
Arczi ten z 6 ami dla zabawy od zarcikaczkolwiek może kiedyś wejść
Iwonko tak ty masz najlepsze bo masz pewniaki i oto chodzi
gryks76 ja bym niezartowal z liczb , bo moga sie sprzeniewierzyc ci i przestana ci wogole jakiekolwiek trafiac w realu ,lepiej niech wyjda i wygraj na nich kasiore
rober denigro dzis konczy 74 lata trzeba postarzec dziada
mulag oj tu masz racje szczegulnie jak spojrzysz na kupon z tam nul,nul nul
i juz wiemy ze bedzie 75
a wyjdzie 76
trzeba miec wyczucie wiedziec kogo odmladzac a kogo postarzec slaby czarodziej nie ma szans przewidziec
kedzior chcialem ci podebrac liczby a tu nic nie ma w profilu eh ide sie tez puscic
kuba to powinnes obstawic liczbe na dzis 7,13,20 na wieczor jak jestes fanem jakiegos tam mariana