Wpisy 2 946 580 – 2 946 679
17 sierpnia 2017 16:41 → 17 sierpnia 2017 18:42, 100 wpisów
qban hahahaha
qban dobra ty kup a nam daj w prezencie za friko hehehe
tomi tylko się nie top
nie dam to bedzie mój i mariana sekret zobaczycie na Marianie da sie wycisnac 10/10
qban jestem pewien na sto procent ze ten system Marianka to granie trojkami na progres jestem tego pewien dam se jajka uciąć w zastaw jak się myle
qban oni ci daja wygrac 10/10 to ja przyjadę z Katowic do ciebie do Gdańska po nagu IC pendolino i będę latać na golasa po rynku jak oni ci dadzą wygrać 10 z 10
18,52,39,53,66,46,73
chce ktoś o 14.00 było z nich
5/7, a moją uwagę jak zwykle...
na przekór...uśpiły inne liczby...
chce ktoś o 14.00 było z nich
5/7, a moją uwagę jak zwykle...
na przekór...uśpiły inne liczby...
qban dam ci system na 10 za friko koszt gry15 zł dam ci go za friko bo cie lubie
mozesz podac ten system sniezynek
quban masz w prezencie na dzień Kubusia
nie wiem kiedy imienny Kubusia są
masz link poznaj moje serce dam ci za darmo https://igravloto.ru/10_30_6.php
nie wiem kiedy imienny Kubusia są
masz link poznaj moje serce dam ci za darmo https://igravloto.ru/10_30_6.php
qban ja czasem gram w ten system i wklepuje liczby 30 liczb ale wklepuje te wszystkie które się nie pojawily losowanie wcześniej np. padlo 7,11,20 to wklepuje 6,8,10,12,19 itd. itd. tak aby było 30 liczb
qban co tam trafiam 6.7 przeważnie
qban otworzyles se tego linka tam masz tez na 5 tki na 6tki kosztowny co prawda ale tez jest
smniezynek fajna stronka juz widze i tez sobie poogladam i poczytam przypomne sobie jezyk rosyjski stronka
zgrywus tak system hehehe podobny co Marianek sprzedaje za 160 zl hahahahah
Kubusiowi dalem na dzień Kubusia za friko hahaha
Kubusiowi dalem na dzień Kubusia za friko hahaha
arczi tam se wklep tłumaczenie strony
junak 56 liczba 21,22, wyjdzie dzisiaj wieczorem ,23 nie jednak tez mnie ciagnie na te 2 numery na wieczor
wiem ze jest tlumaczenie wiem ale poco jak znam jezyk troszke trzeba sobie przypomniec z lat mlodzienczych
cos wam powiem jak można se lczby typować. w sklepie zabawkarskim są maszyny z kulkami do losowania totolotka tam jest 80 kul i kręcicie sobie takim bębnem i wam wypadają, jak ja to kupiłem to moja mam pierwsza se kulała i 10 lczb zaznaczyla i jej 7 wpadlo ale się cieszyla hahahah
junak 56 to dobrze ze lubisz to kresl je wszystki a moze i wyjda wszystkie powodzenia
http://allegro.pl/bingo-lotto-maszyna-losujaca-pileczki-akcesoria-i6916541106.html?reco_id=05eafcc4-835e-11e7-ae25-246e96321100&ars_rule_id=201
tak wygląda ta maszyna na allegro kosztuje 22 zl ok w sklepie 35
tak wygląda ta maszyna na allegro kosztuje 22 zl ok w sklepie 35
dobra już wam nic nie wysylam bo powiedzie ze mam z deklem hehehehe
Jednak naprawdę moja mama se wykulala pierwsza 10 liczb i zaraz 7 na 10 miala
Japikolę jaka cisza wszyscy ruska stronke testują hahahaha
Junak masz zaraz ci podam
https://igravloto.ru/10_30_6.php
no z tym sniezynek to masz racje kiedys w kolektorach mozna bylo kupic takie wlasnie gadzety jak mowisz tez ale to w latach jeszcze 90 tych, byly w sprzedazy takie symulatory do gier sam pamietam takie male bebny z kulkami z numerami i krecilo sie korbka i pileczki wypadaly ,tylko ze tam bylo tylko 49 kulek ,kosztowalo to w granicach 15zl, pamietam muj sasiad sobie to kupil i tez gral na tym , ja poszedlem to juz niebylo bo grajacy sie zucili nato i wykupili,pozniej juz tego nie widzialem nigdy w sprzedazy, nigdzie ale to nic kiedys mojego najlepszego przyjaciela ojciec ,ktory tez gral w DLjeszcze wyjezdzajac do niemiec na stale dal mi taki gadzecik z 6kulkami nazywa sie to ROLL TYP inieraz krece,i kulki wpadaja tez iu podaje liczby ale typuje jednak bez tej zabawki,ale wiem oczym mowisz
zlewej strony jak klikniecie w gornym roku w takie okienko z 3 kreskami wyswietla wam się system dla gry i tam macie systemy na 3 4 5 6 7 9 10
arczi teraz są w zabawkarskich ja mam taka jak link wyslalem
Trochę tego nie kumamMam kupić maszynkę by losowala mi liczby na losowanie przed logowaniem?
no stronka charoszaja
tomi maszynke se kup jak chcesz
trochę to skomplikowane...wolę swój
system...tam to czarna magia...
system...tam to czarna magia...
no pozniej przed snem sobie poogladam ja dokladniej spasiba tawarisz sniezynek 1554
arczi ha ha ha
kakaja cziornoja magia,wsie est oki
wystarczy zaznaczyć i klikac
no da takaja charaszaja stronka to wszscy padumaja
arczi ha ha ha qban już numerki zaznacza i pędzi do kolektury
nie padadasz takoj terazz nikim wszyscy studjuja strone bratniej solaczi
hi hi hi
no tylko wszyscy musza brac pod uwage ze te numerki wyjda tyklko tam na loterjji rosyjskiej ,anie unas, ha ha,ha
oj i trzeba bedzie organizowac wyjazd do kolektory do moskwy a nie do czech szybciej
kliknij i zaznacz liczby
junak tam już najprotsze 10 tki 30tu 6 kombinacji prościej się już nie da
zgrywus gwarancje to mamy na telewizor jak kupujemy
zgrywus mnie wpaja 6 tki pezewaznie czasem od czasu do czasu 7
mialobycprzewaznie
8 na 30
jak 10 na 30 tojuz się jes 12 do 24 nawet więcej na plusie choć to nie zasada
dobra ide do kolekktury swoje numerki wyslac bo umnie przez okres wakacji kolektora tylko do 20tej jest czyna bo wlasciciele sklepu sa na urlopie
zaznaczyłem sobie liczby 1-30 i przy wylosowanych liczbach od 1-8 trafiłem 2x4/10więc to mi na zwrot nie wygląda
mnie jak 11 12 wskakiwalo to już miałem 7 na 10
zgrywus bo zależy jak ci siedna liczby zauważ ze kazda się powtarza 2 razy
zgrywus jak nie masz zwrtu to masz min 40 proc zwroty
to jest najprostszy system na 3o liczb
ale stronka ciekawa i widze ze niektore liczby z tej stronki pokrywaja sie z moimi liczbami tez na dzisiaj wieczorem wiec ide wyslac te co mi sie pokrywajaz strona bratniej duszy wtedy jak wygram to moze wykupie u braci ich gazociag ha ha ha
możesz sobie z z 45 zrobić kilka 30 tek np. 3 i wyslacmasz za 22.5 to zwiększasz se szanse wszystko zgrywus zależy jak ci liczby wpadna jak się uloza
arczi tylko nie wykup kochanki putina hahaha
równie dobrze to można wysłać 8 x 10/10 czyli mieć wszystkie skreślone i czy wygram będzie uzależnione jak mi się ułożą
no
i nastała cisza
no wreszcie się odezwał jeden i drugi hahaha
myslalem ze tu zasne zaras
dobra ide sobie jakiś film obejzec potem wejde bo znow grobowa cisza nastala
Część wszystkim
Twojkwiat hej
jeszcze raz uciekam fil luknac jakiś potem wpadne
Jak się bawić z ts to się bawic lotto w plusie
04,07,12
26,29,32
15,18,21
39,42,23
38,41,45
04,07,12
26,29,32
15,18,21
39,42,23
38,41,45
no jestem juz z powrotem MM juz wyslane na wieczór oczywiscie swoje liczby moze cos i padnie a jak nie to jutro tez jest dzien
Keno od losowanka po 18:30 na 10 losowan na suchelca
44,47,56,68,26,29,32,35
07,08,12,15,16,19,22
44,47,56,68,26,29,32,35
07,08,12,15,16,19,22
iwonko jestes?