Wpisy 2 945 932 – 2 946 031
17 sierpnia 2017 00:00 → 17 sierpnia 2017 07:43, 100 wpisów
To tyle bym za przelew zapłaciła i by zostało1zl
kuba temu od gry w czechach,
tak widzialem pokazywal mi i wyjasnial o co chodzi bo ja niebylem w tedy w temacie iniewiedzialem oco mu chodzi z tym czeskim bo nieczytalem tego wczesniej co Marek proponowal ipoza stronka wytlumaczyl mi oco mu chodzii tez mi probowal w czhms innym pomoc i stwierdszilem ze jest w pozadku gosc i dodac gomusze do zaufanych tez bo jest czlowiekiem slownym, i naprawde w porzadku smiało mozna mu zaufac, tez wie co robi i co mowi, jest wporzadku zas jesli chodzi o te tam granie to w tabelkach to ladnie wyglada itd i jak sie to np trafi noto okej ladna kase mozna lyknac,ale czy sie trafi moze tam byc tak samo jak i unas jest
Jak masz wygrać to wygrasz i tutaj
w czechach ludzie malo co graja tam tam sie raczej wiecej pije jak unas browca, biznes, robia na polakach tez to i wysokie wygrane maja tez w porownaniu do naszych hawranki, no ja sie narazie natoo niepisze odrazyu markowi to powiedzialem,
dokladnie iwonko tak jak mowisz i dlatego gram tytaj narazie
dokladnie iwonko tak jak mowisz i dlatego gram tytaj narazie
kuba zebys mial po za czatem cos,jakiegos fejsika czy konto na nk.pl to tam na entalku to podałbym ci pare w 5 ktorymi bys gral w mini, bo jak tutaj podam to wszyscy zaczna tym grac zapewne i w koncu ktos i natym trafi a ty nie
znow dlatego zalezy mi abys cos takiego posiadal jak iwonka i nne osoby
znow dlatego zalezy mi abys cos takiego posiadal jak iwonka i nne osoby
no jak chcesz to pisz
okej uusun meila
tak mam podam iwonce tez
ma sie rozumiec
ma sie rozumiec
Wow
Te gry ucza jednej dobrej cechy poza podkarmianiem hazardu.cierpliwosci
Najlepiej na 10 losowań i niech się robi co chce a ty czekasz na koniec i podliczasz
2.50 nie dużo ale to ciagnie
A wygrasz 700zł to masz zwrot
Pierw trzeba wygrać
2z 4 zł 8 zł to daleko zajadę
Albo wóz albo przewóz
Odpisz mi @
Zmykam wygranych snów
kuba juz jestem nie spie jeszcze nie wysłałem ci meila
mysle ze to wykorzystasz w jakis sposob co dla siebie ? iwonka tez dostala too samo mam nadzieje ze teraz bedziemy wszyscy wygrywac w 3ke
i codziennie ktos z nas trafi 5 w mini jak dobrze pojdzie lub wszyscy razem spokojnie damy rade jakos nie musisz wszystkiego wysylac na raz wystarczy abys codziennie wysylal sobie jeden czy tam 2 uklady nie wsztstko na raz
jak trafisz cala 5tke to wtedy wygrasz kupe kasy,i zwtedy majac ta wygrana bedziesz mogl codziennie wysylac tyle ukladow ile bedziesz tylko chcial
grunt to sie nie poddawac i grac i wygrywac
pewnie ze bede trzymal za ciebie kciuki abys wygral nie inaczej
ja tez nimi bede grał w koncu na ktorys trafimy wszyscy 3 troje
ja tez nimi bede grał w koncu na ktorys trafimy wszyscy 3 troje
Do LOTTO ,11,13,21,35,46,49 i do Plusa też{{cwaniak} w $rode puszczone dzisiaj losowania zobaczymy
noto zaczynamy liczby 80,81,82,83,84,85,86 ,87,88,89, 99,91,92,93,94,95,96.97.98,99,100
ktore wyjda wie ktos?
Ten wyżej to z metody trafił wygrał i moje skreślenia 15 ,23,39,44,47,49 Lotto z Plusem
Z wieczora w Multi nic w Mini nic ani rydz 4,9,14,23,40, 2 ,18,22,33,38 ,12,16,17,33,38,inic nic
forsami a moze takie do lotto 6,11,28,34,36,44 ilotto z plusem
kuba jestes jeszcze?
to moze juz sie poloz chlopie spac , poco sie meczyc, jutro tez jest dzien i mozna pokombinowac z liczbami tez
niemusisz wszystkich wysylac na raz wybierz sobie ktory tam chcesz i wysylaj tak aby wypadloi bys byl zadowqolony z wygranej dobranoc kuba dobranoc kollorowych snow o wygranych
ja tez juz pomalu sie stad ulatniam dobranoc wszystkim do uslyszenia jutrotym co pracuja teraz zycze millej pracy a innym kolorowych snow,
1,2,3 wejdzie na bank było 1,4,7 5,10,15 tak jak.mowilem ostatnio czas na 1,2,3 pojawi się na bank
nie bedzie wcale 1,2,3 dzisiaj ani o 14 ani 21godz
szybciej wpadna 12,15,18,29,63
szybciej wpadna 12,15,18,29,63
7,8,10,11,14,16,tez nie wypadnie moze pasc liczba 9 zmniejszych ,reszta to 50 beda i 60 atki