Wpisy 2 943 124 – 2 943 223
14 sierpnia 2017 02:24 → 14 sierpnia 2017 08:32, 100 wpisów
obe te trojki sa bardzo monce na jutrzejsze 2 losowania i chyba sie skusze na ta tez
kuba cos poszukam
Gryks dwa razy podal 07 zglos sie i weszlo
dzis Jocia podala 15 sierpnia pamietaj i weszlo
Gryks dwa razy podal 07 zglos sie i weszlo
dzis Jocia podala 15 sierpnia pamietaj i weszlo
dzieki ZAMIT22 i tez zycze wysokich wygranych i do usłyszenia nastepnym razem dobranoc i dzieki za konwersacje
fajne zestawy Panowie-
makler-gdyby ktoś umiał typować 1 liczbę edukując prawdopodobieństwo z 1/4 do 1 do 1/1,5
byłby ustawiony do końca zycia.
Gdyby umiał typować parki redukując 1/17--> 1/4- ustawiłby kilka pokoleń.
3maj się Zamit
makler-gdyby ktoś umiał typować 1 liczbę edukując prawdopodobieństwo z 1/4 do 1 do 1/1,5
byłby ustawiony do końca zycia.
Gdyby umiał typować parki redukując 1/17--> 1/4- ustawiłby kilka pokoleń.
3maj się Zamit
https://www.multipasko.pl/typowania/vondeoff/multi-lotek/pewniaki/7549/#szczegoly
imponujące-jednak to wynika z faktu,że osoba typująca robi to systematycznie-a jesli tak, to trafi serie-to wszystko.
melon-algorytm potrzebuje danych.Jedyne co wiemy , to że nie ma osób utrzymujacych się z progresji
melon-algorytm potrzebuje danych.Jedyne co wiemy , to że nie ma osób utrzymujacych się z progresji
Typowanie to nie wytypowanie.
Osoby które stale zredukowałyby prawdopodobieństwo kupowałyby sobie wyspy w Dubaju.
Osoby które stale zredukowałyby prawdopodobieństwo kupowałyby sobie wyspy w Dubaju.
to że nie ma osób utrzymujacych się z progresji
a skad wiesz
wieksze grono typerow nie pisze na czacie
.
przeczytaj kg silber
a skad wiesz
wieksze grono typerow nie pisze na czacie
.
przeczytaj kg silber
prawdopodobieństwo to akurat tutaj wróg
metoda na razie nie istnieje.
Jesli powstanie-wyraznie bedzie to widać w tabeli wygranych mm
metoda na razie nie istnieje.
Jesli powstanie-wyraznie bedzie to widać w tabeli wygranych mm
makler-tu chodzi o regularność typowania-stąd wysokie wyniki-
ale nie ma sie co spierać.Zastosowanie metody typowania+ trafienie daje iluzję,że to dzieki tej metodzie.
ale nie ma sie co spierać.Zastosowanie metody typowania+ trafienie daje iluzję,że to dzieki tej metodzie.
to tylko statystyka mi udało się nie trafić 15 x pod rząd i może wkrótce poprawię rekord
Kuba, we wrzesniu pogadamy na mailu ,bo zamierzam grac i wzgrzwac na parkach
ta jestem jeszcze jestem
dokladnie kuba ja prawie codziennie tu jestem do okolo 4 rano
magia liczb
Hazard to dlacgraczy magia a dla organizatorow prawdziwa zyla zlota
wiec trze ba by bylo w koncu im rozbic ten bank złota co nie?
To dobry wynik albo i niedobry-zalezy ile wysylales.mi tez niskie nie wchodza
no własnie Vondeoff skad ja to znam mam podobnie z 5kami w MM na 5skreslen, szybciej trafie 7lub 8w MMna 10 skreslen
Qbam-ostatnio gram b.oszczędnie max-3 kupony.
Kiedyś zaszalałem za 4.000 w Dl-i wtopiłem
Kiedyś zaszalałem za 4.000 w Dl-i wtopiłem
Aa kumam.bilans gry kazdy ma ujemny jak nie trafi 250 tys wiec wszystko w normie.ale kasy zawsze szkodaf
tak siedziec na tym az sie nic nie wysiedzi tylko jajko
Ze wysoka wygrana mozna sobie policzyc siedzac na komputerku i analizujac losowania.
a zagladales w statystyki roczne i 6mc jak chodzi 33 ,,na pewno NIE
wiec 33 w tym miesiacu nie ma 5 minut
wiec 33 w tym miesiacu nie ma 5 minut
dobra ja juz bede pomału dzis sie z tad pomału ewakuowal, dziekuje wszystkim za mile konwersacje na temat gier i liczb.oraz zycze wszystkim znajomym wysokich wygranychi dobrej nocy,uciekam spac bo zaczynam juz pomalu ogladac powieki od srodka,dobranoc wszystkim
liczba 33 w statystyce rocznej2017roku wyszla juz 101razy
makler dziekuje i nawzajem
kuba do usłyszenia do nastepnego razu dzieki za dodanie mnie do zaufanych,33wyjdzie dzisiaj jeszcze albo o14 lub o21.40
sa liczby marudery co jakic czas miesiac maja swoje 5 minut
jedne wieksze ,, drugie mniejsze
jedne wieksze ,, drugie mniejsze
dobranoc wszystkim i powodzenia zycze jesze raz i wysokich wygranych przede wszystkim w realu
od roku czasu nie robie statystyk szstematycznie
byc moze i we wrzesniu ? do konca roku w jakims miesiacu pojdzie jak perszing
byc moze i we wrzesniu ? do konca roku w jakims miesiacu pojdzie jak perszing
2 943 190. qbam 2017-08-14 (03:29)
Ze wysoka wygrana mozna sobie policzyc siedzac na komputerku i analizujac losowania.
.
mialem na mysli praca,praca
.
mialem na mysli praca,praca
Pasko, przyjżyj się ,
..ja bym życzył sobie,żeby Twoja stronka z czatem nabierała takiego charakteru jak wyżej.To Twoja ,,broszka",żeby ten charakter nadawać >> jak pasjonaci gier chcą ze sobą powymieniać doświadczenia.
A Ty lubujesz się chyba...??
Pstaw na jakość, a nie ilość i zapewniam Cię , że wtedy nic nie ubędzie ,a bardziej przybędzie
Również fajnie by było ,żeby w końcu na multipasko pojawił się kupon z 10/10 w mm czego Wszystkim grającym na mp i nie tylko życzę