Wpisy 293 973 – 294 072
9 maja 2011 08:25 → 9 maja 2011 10:28, 100 wpisów
Wedrowca netowy,milego dnia

jslandorka30,5 wczorajsze losowanie wkładam na półkę pomiędzy niebyłe a nie chcę pamiętać 
Była totalna porażka i o 14 i o 22. Mam już kupony posłane na 14. Zobaczymy co z tego wejdzie. Mam dobre przeczucie.

Była totalna porażka i o 14 i o 22. Mam już kupony posłane na 14. Zobaczymy co z tego wejdzie. Mam dobre przeczucie.
Mag.. .
Ja śpię w nocy, ale gdy metr za oknem śpiewa słowik, to takiego koncertu nie można przespać. :-)
Ja śpię w nocy, ale gdy metr za oknem śpiewa słowik, to takiego koncertu nie można przespać. :-)
Kasika
Te liczby są tak "ukryte", że mogą ich dzisiaj nie wylosować... .
Pozdrawiam.. .
Te liczby są tak "ukryte", że mogą ich dzisiaj nie wylosować... .
Pozdrawiam.. .
wędrowco,a co powiesz na kłótnie z kuzynką i kuzyn jako kreator mody,który tak na prawde nie ma o tym pojęcia,oczywiscie to sen

Wędrowiec ja wczoraj miałem sen, zatkaną toaletę i wiadomo co w niej...
Niestety nic nie wygrałem 
Niestety nic nie wygrałem 
Powiem ci Lestek ze ja od czasu do czasu miewam takie sny o tym... i nigdy nic nie rokuja na kase,sen mara Bog wiara jak to mówią

witaj Hefajstosiu jak tam ostatnie osiągnięcia, chwal się

Lestek , bo musisz jeszcze rodzaj niespodzianki widziec- jak żadkie to zadna wygrana a jak twarde i stoi na sztorc to wtedy mozesz grac 

Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
Teraz czas na
Teraz czas na

no własnie pozyczyłam od ciebie cyferki i miałam 4/7, ale to za mało
jak na moje potrzeby bankowe...
jak na moje potrzeby bankowe...
TS podziałał i regulamin kaskady faxem przysłał
Najpierw wprowadzja gre a pozniej przesylaja regulamin. Extra
.
Najpierw wprowadzja gre a pozniej przesylaja regulamin. Extra
.skopiowałam tę twoją rozpiskę, ale jak ty się nią posługujesz???
Lestek.
Liczba z Twojego wczorajszego snu na wczoraj była liczba...35.
Liczba z Twojego wczorajszego snu na wczoraj była liczba...35.
hefajstosiu mozesz wklejac co chcesz, ale to i tak czarna magia, kazde losowanie zaznaczyłam innym kolorem,zeby zobaczyc jakie liczby ze sobą chodzą najcześciej,ale...

Wędrowca dziś niestety jest "po ptokach". Gdybym wiedział wczoraj o tej liczbie, wygrałbym nieco więcej. Dzisiejszego snu niestety nie pamiętam...
islandorka a po co ci zaznaczac jak masz mape wynikow i ona za ciebie robi wszystko

a ja nigdy nie obstawiam powtórek 2,3 ???
A włanie o to chodzi skoro to maszyna losuje i daje wygrywac to trzeba obstawiac najglupsze powtorki i liczby ktore uwazamy ze nie wpadna. 

Hefajstosiu moze masz i racje ,ale mysle ze to i tak kwestia szczescia, a kasa jakos nigdy do mnie nie lgnęła, i tylko TS na mnie zarabia,a ja głupia ciągle z wiarą, bo przecierz w coś trzeba wierzyć !!!

Jak to mówią raz się zyje i trzeba wszystkiego popróbowac
i tak będę grać i podpatrywać Wasze cyferki, pozdrawiam i znikam 
i tak będę grać i podpatrywać Wasze cyferki, pozdrawiam i znikam 
Islandorka.
Liczba z Twojego snu- 26. To tylko wróżba, ale...... .
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu- 26. To tylko wróżba, ale...... .
Pozdrawiam.. .
dzisiaj sprawdze szczescie w kaskadzie
a w multi glupote hehe
a w multi glupote hehe
wyłazić z karzków, 42 osoby a cisza jakby jakais pogrzeb byl, juz 41 - o jedna mnie bo juz pochowana
i jest 44 doszli na pogrzeb i 33 reszta padla na zawal
i jest 44 doszli na pogrzeb i 33 reszta padla na zawalja jestem opetana przez jeden zestaw od lat, niewazne co pada, ja nie potrafie właczyc wyobraźni, myslę ze lepiej nie mieszac ,...,ja za moment popracuję
ja mialem stałe 14 liczb ale zaczeli nimi tak mieszać ze dupa z tego wychodzila , raz tylko miale 4/4 i wiecej nic.

czasami mysle , że spokojnie nalezy trzymac sie swoich typów...ja pokorekcie ( co juz pisałam) miałam niewyraźną minę, uznałam tu obecnych za wiekszych fachowców, nie ujmując, potraficie...ale margines błedu się powiększył dla mnienp dzis, wytypowałabym :5, 7, 11,50, 63, 69, 70 ,76,80,...po "szumie" na chacie

powinnam zapytac czy chcesz tego słuchac, bo może pomogę jak reszta wizjonerów
byłeś swietnym lektorem w komedii, wówczas pierszy raz chciałam sie tu poudzielać...a na dynastię trafiłam
a moga tez takie pasc - 19,20,21,23,24 albo 20,30,40,50,60
Witaj Aga
Witaj Aga
ale na Oskara to jeszcze nie to , prawdziwa komedia to sie dzieje w innym mijescu, tak mnie tam ciagnie ale kurde mam dozywotniego bana 

ja rankiem sie dzieliłam/5/11/60/...teraz juz nie podoba mi sie
20,15,-> co do 18...to jasne, ze dla mnie zawsze zamieni sie w 80
Fredkaa popatrz na mapkę jak to pięknie się układa. 80 jest liczbą zimną choć kto wie

ja podalem najglupsza nocna mysl o 3 w nocy - 19,20,21,22,23,24 i 20,30,40,50,60 oraz 2,3 i 5i6i9
trudno mnie w***ic, trudno rozsmieszyc, a wam sie udało...
byłam za krotko aby rozumiec, a złapałam głos lektora, czyli hefajstosa...bawi mnie najbardziej, ma angielskie poczucie humoru, mam duzy dystand do wszytskiego, więc andromeda duzy usmiech 
byłam za krotko aby rozumiec, a złapałam głos lektora, czyli hefajstosa...bawi mnie najbardziej, ma angielskie poczucie humoru, mam duzy dystand do wszytskiego, więc andromeda duzy usmiech 
a teraz "dzieciaki" powinnam cos skreslic...a mam przeciag miedzy uszami...
andromeda, jeszcze moment, pomijajac analize...w stałych mam
co myslisz o 76 i 80 47 11
co myslisz o 76 i 80 47 11

i na zdrowie artur