Wpisy 29 393 – 29 492
1 października 2008 18:59 → 4 października 2008 15:35, 100 wpisów
OPA dzięki za info. Wybaczcie ale tego czata nie da się już czytać. Też biorę sobie wolne od tego czata tak jak niedawno kogucik19, a teraz edi8. Wracam jak się tu uspokoi,(nie szukam poklasku, nie będę komentował żadnych obraźliwych komentarzy jeśli się pojawią)
Edi8,Nie rozumiem twego postępowania,przecież byłeś pozytywnie nastawiony do kogucika19.Co ty od Niego chcesz.? daj Mu spokój.Najgorsze jest to,że kojarzą Mnie z Tobą,a na to już pozwolić nie mogę.Więc uspokój się,daj nam wszystkim pomyśleć o numerkach,a nie o przepychankach,kto jest leprzy w aroganckich tekstach.Ludzie pragną spokoju.Myślę,że przyjmierz to za dobrą monetę i dasz Sobie na luz.Piszę oględnie bo jeszcze od CIebie nie dostałem i nie byłem wyzwany,ale jak na Mnie wsiądziesz to bądz przekonany,że nie będę leprzy.poz.
ale humory macie, wole nie czytac wszystkiego;/
a ja dzis zaczełam kolejne studia- informatyka mi do matmy doszla;-) i z tej okazji kupilam sobie losa- 60 zl wpadlo;-) dobry rok akademicki sie chyba szykuje;-) tylko szkoda ze w multi przegrywam wszystkie oszczednosci. troche glupio tak wygrywac w zdrapki a typowac kiepsko chyba cos ze mna nie tak. ale nie poddaje sie mimo wszystko. i Wam tez zycze dobrych humorkow! Pozdrawiam!
a ja dzis zaczełam kolejne studia- informatyka mi do matmy doszla;-) i z tej okazji kupilam sobie losa- 60 zl wpadlo;-) dobry rok akademicki sie chyba szykuje;-) tylko szkoda ze w multi przegrywam wszystkie oszczednosci. troche glupio tak wygrywac w zdrapki a typowac kiepsko chyba cos ze mna nie tak. ale nie poddaje sie mimo wszystko. i Wam tez zycze dobrych humorkow! Pozdrawiam!
Proponuje żeby edi8 podał sobie rękę z kogucikiem, bo faktycznie nie wesoło się dzieje. Jeśli nie to będę musiał zrobić przymusowy urlop na chacie dla niektórych.
zmienie temat moje dwa typy na dzis INTER-BREMA under i SZACHTAR-BARCELONA over
Szanowny PASKO obiecuje ze juz nie wejde w polemike z EDI8 zrobie to dla dobra wszystkich czatownikow byla to ostatnia moja ryposta dla niego juz choc by nie wiem co napisal ja sie nie odezwe.Robie to bo za dlugo jestem na tej ulubionej stronce i jest tu bardzo duzo fajnych ,madrych,i dowcipnych ludzi ktorych pomimo ze mnie upiekli lubie.Mam rownierz wielki szacunek dla Ciebie bo czekalem kiedy wkroczysz i wkroczyles wodpowiednim momencie.JUZ NIGDY NIE PODEJME DYSKUSI Z EDI8.Pozdrawiam
GROM: Mnie tu naprawdę już nie ma, bo mam od wczoraj masę obowiązków - ale pomimo iż serdecznie i szczerze się ze WSZYSTKIMI pożegnałem - to miejscowe towarzystwo myślało iż sobie jęzorki na mnie naostrzy wobec mojej nieobecności.
Stąd ten "remanent" w formie kilku wpisów jakie zmuszony zostałem do poniektórych zrobić...
Co do Twego pytania o "kogucika19" to jest chyba różnica w opisie odczuwanego przez kogoś konkretnego ZACHOWANIA innej osoby ( moje nazwanie jego postępowania jako chamskie ) od NAZWANIA kogoś jako człowieka chamem - jak wobec mnie uczynił "kogucik19"...
Mam nadzieję iż ta diabelna różnica pomiędzy opisem pewnego zachowania bez naruszania jego godności jest dla Ciebie wyczuwalna pomiędzy nazwaniem kogoś w całokształcie...
"kogucik19" - rycerz spod kurnika , stanął w obronie userki "malagorzka" ,pomimo iż ona nie zachowała reguł mogących do sporu czysto polemicznego ze mną doprowadzić bo w jej pierwszym do mnie wpisie od razu posunęła do się zarówno inwektyw wobec mnie jak i zwykłych,bezczelnych kłamstw!!!
To nie był wpis,w którym stawia się merytoryczne zarzuty i prosi o odniesienie się do nich - bo wtedy bym się nad nią i nad jej taką prośbą zapewne szybko pochylił - ale kłamliwy i napastliwy tekst,który ją jako moją oponentkę ZDYSKWALIFIKOWAŁ bo dla mnie ktoś przyłapany na kłamstwie już nie istnieje!
W tej sytuacji odniosłem się do jej pierwotnego tekstu równie miło jak ona do mnie i stąd obecne tam słowa stanowiące replikę na jej chamstwo i kłamstwa.
Pomimo mojego opisu w/w sytuacji - obrońca kurnika pokazał swoją klasę "3" na jajkach kur klatkowych i tak się to zaczęło bo mylą się Ci którzy myślą iż metodą "huzia na Józia" ze mną się uda.
Więc konflikt z "kogucikiem19" zrodził się od jego zaangażowania się w obronę tej która sama z siebie była napastnikiem a w dodatku kłamcą...
Temu mało przecież kumatemu userowi,któremu jak wiesz wielokrotnie przychodziłem tu z pomocą często w elementarnych wręcz sprawach i nigdy pomocy nie odmówiłem ani nigdy jego w/w niezborności intelektualnej tu nie komentowałem - coś się jednak w łebku pomieszało i ruszył niczym huzaria ( ale z kloaczną zawartością w głowie i w języku ) na mnie...
To właśnie konkretne jego ZACHOWANIE nazwałem chamskim wobec mnie a nie jego samego.On zaś mnie nawyzywał tu od dziadów,chamów i ośmielił się napisać abym się stąd wynosił bo nic tu nie wnoszę...
Rozumiesz,on tak mi napisał ten lokalny cudotwórca,GENIUSZ i Nikodem Dyzma tego czatu!
P.s: znasz już więc widziane moimi oczyma wypadki w kolejności ich wystąpienia - skoro o to pytałeś.
Ciebie szanuję za to,iż jako jeden z naprawdę tu nielicznych użytkowników w momencie kiedy wymieniliśmy w lipcu między sobą parę wpisów to w żadnym z nich nie byłeś niekulturalny a gdy ten mini-spór co do możliwości gry u buków wyjaśniłeś w końcu to o tym sam tu poinformowałeś przyznając mi rację w tym co z początku kwestionowałeś a co ja tu ten temat napisałem.
Pzdr.
Stąd ten "remanent" w formie kilku wpisów jakie zmuszony zostałem do poniektórych zrobić...
Co do Twego pytania o "kogucika19" to jest chyba różnica w opisie odczuwanego przez kogoś konkretnego ZACHOWANIA innej osoby ( moje nazwanie jego postępowania jako chamskie ) od NAZWANIA kogoś jako człowieka chamem - jak wobec mnie uczynił "kogucik19"...
Mam nadzieję iż ta diabelna różnica pomiędzy opisem pewnego zachowania bez naruszania jego godności jest dla Ciebie wyczuwalna pomiędzy nazwaniem kogoś w całokształcie...
"kogucik19" - rycerz spod kurnika , stanął w obronie userki "malagorzka" ,pomimo iż ona nie zachowała reguł mogących do sporu czysto polemicznego ze mną doprowadzić bo w jej pierwszym do mnie wpisie od razu posunęła do się zarówno inwektyw wobec mnie jak i zwykłych,bezczelnych kłamstw!!!
To nie był wpis,w którym stawia się merytoryczne zarzuty i prosi o odniesienie się do nich - bo wtedy bym się nad nią i nad jej taką prośbą zapewne szybko pochylił - ale kłamliwy i napastliwy tekst,który ją jako moją oponentkę ZDYSKWALIFIKOWAŁ bo dla mnie ktoś przyłapany na kłamstwie już nie istnieje!
W tej sytuacji odniosłem się do jej pierwotnego tekstu równie miło jak ona do mnie i stąd obecne tam słowa stanowiące replikę na jej chamstwo i kłamstwa.
Pomimo mojego opisu w/w sytuacji - obrońca kurnika pokazał swoją klasę "3" na jajkach kur klatkowych i tak się to zaczęło bo mylą się Ci którzy myślą iż metodą "huzia na Józia" ze mną się uda.
Więc konflikt z "kogucikiem19" zrodził się od jego zaangażowania się w obronę tej która sama z siebie była napastnikiem a w dodatku kłamcą...
Temu mało przecież kumatemu userowi,któremu jak wiesz wielokrotnie przychodziłem tu z pomocą często w elementarnych wręcz sprawach i nigdy pomocy nie odmówiłem ani nigdy jego w/w niezborności intelektualnej tu nie komentowałem - coś się jednak w łebku pomieszało i ruszył niczym huzaria ( ale z kloaczną zawartością w głowie i w języku ) na mnie...
To właśnie konkretne jego ZACHOWANIE nazwałem chamskim wobec mnie a nie jego samego.On zaś mnie nawyzywał tu od dziadów,chamów i ośmielił się napisać abym się stąd wynosił bo nic tu nie wnoszę...
Rozumiesz,on tak mi napisał ten lokalny cudotwórca,GENIUSZ i Nikodem Dyzma tego czatu!
P.s: znasz już więc widziane moimi oczyma wypadki w kolejności ich wystąpienia - skoro o to pytałeś.
Ciebie szanuję za to,iż jako jeden z naprawdę tu nielicznych użytkowników w momencie kiedy wymieniliśmy w lipcu między sobą parę wpisów to w żadnym z nich nie byłeś niekulturalny a gdy ten mini-spór co do możliwości gry u buków wyjaśniłeś w końcu to o tym sam tu poinformowałeś przyznając mi rację w tym co z początku kwestionowałeś a co ja tu ten temat napisałem.
Pzdr.
Edi8,dziękuję za wyjaśnienie.myślę, ze jest już ok.Bądzmy dla siebie mili,a i żyć będzie się Nam łatwiej.Pozdrawiam Wszystkich i przepraszam za to zamieszanie,poniekąd z mojego nicku,kojażącego się z edim8.Popzdrawiam.
adam41,Myślę,że Ty sam potrafisz dobre numery wytypować,tylko uwierz w Siebie.Pozdrawiam
Opa,jeśli chodzi o Keno,to wielka ściema,jak wchodzę do kolekyury,to nie widzę ludzi zainteresowanych tą grą jak btło to na początku.Myślę,że coś z tym zrobią.Pozdrawiam Cię serdecznie.
denis,może masz rację,ale Ja myślę,że jak już to bliżej świąd lub przed świętami.To jest Ich metoda.Pozdrawiam.No to czekamy na te wspaniałe dziś numry.
Witam.Nawet udane losowanko,liczylem na 52,78 ale jutro tez jest dzien,trafilem 5 liczb,szczegoly za chwile na forum.Pozdrawiam
A ja znowu 2/5 w EL powinni coś płacić za takie trafienia, bo cop losowanie mam 2 liczby ;p....
7,15,21,23,27,31,34,38
- - - - o - o -
.........6/8..........
to jest dziś trafione w/g sumowania liczb z poprzedniego losowania !!!
- - - - o - o -
.........6/8..........
to jest dziś trafione w/g sumowania liczb z poprzedniego losowania !!!
witam właśnie zobaczyłam dzisiejsze losowanie jakie miała Szwecja .Wygrane: 1 2 3 4 6 9 22 Dodatkowy: 5 7 14 23
Na stronie lotto, są nowe regulaminy i wg nich drożeje tylko TSN a EL pozostaje bez zmian, a mówili że też ma drożeć... W TSN ma być VII stopni na wygraną....
kogut19, licząc na 52 i 78 liczyłeś na siebie więc nigdy tego już nie rób. Nie ufaj sobie.
PATEFON to komu mam ufac bo nie bardzo rozumie twojego toku myslenia,moze mnie objasnisz co miales na mysli.
Oto podsumowanie wrześniowych rezultatów metody jaką przypomniałem na początku poprzedniego miesiąca a polegająca na doborze typów 1-2-8-9-10-19-20 z liczb niesortowanych z ostatniego losowania i zagranie ich jako liczby które NIE WYSTĄPIĄ w następnym.
Trafienia:
1;2;3;5;6;11;14;18;19;21;30.09 czyli 11 razy a kurs ako w Milenium i Tipsporcie to 3.80x0.9=3.40 czyli nawet gra płaską stawką dawała zysk....
Trafienia:
1;2;3;5;6;11;14;18;19;21;30.09 czyli 11 razy a kurs ako w Milenium i Tipsporcie to 3.80x0.9=3.40 czyli nawet gra płaską stawką dawała zysk....
Witam.Dzis w miare sloneczny dzien wiec i moze 22 bedzie tez godzina wesola.Oto liczby ktore dzis wysle :30,32,43,78,8,26,28,52,47,50,56,58,80,57,52,59,60,61,62,.Zakresik numerka 25-36 bo schodze juz z tego zdarzenia,wiec musze odzyskac kapital.Zagram P/NP multi,oraz 3 zestawy liczb ktore nie powinny wyjsc.Szczegoly na forum.Pozdrawiam.
Październik jest miesiącem odlotów ptactwa wszelakiego, a zatem przewiduję, że w tym miesiącu usłyszycie łabędzi śpiew kogucika i kormorana. Pozdr.
Witam,GROM napisał,że brak obecnie zainteresowania w kolekturach grą KENO,czy u was również to samo.???
Witam.Z tym spiewem u mnie roznie bywa i obys go nie musial nigdy sluchac bo sobie na taka kare nie zasluzyles. Ale mam pytanie do szanownych kukowiczow: czy 4 zakresy plusa w totomix maja staly kurs 3.5 czy ruchomy w zaleznosci od wystepowania dlugich przerw w wystepowaniu danego zakresu. Prosze o odpowiedz jak z tym jest.Z gory dziekuje,i pozdrawiam.
KURS W TOTOMIX NIESTETY JEST ZMIENNY NA BET GUN JEST STALY 3,45 ALE JAK WIESZ SA OGRANICZENIA FINANSOWE OSTATNIO NA NAJDLUZEJ OCZEKIWANY ZESTAW W TOTOMIX BYL KURS 2.65 WIECEJ NA FORUM
Bardzo ci dziekuje MANIEKG przeczytalem i na forum tez .Milego dnia,i wygranej.
Wczoraj 4/10 z plusem To dziś może pierwsza w historii ;)
1-4-5-7-15-18-41-55-70-75/10 z Plusem Życze dziś dużych wygranych w multi i dużym bowiem dziś kulumuluuu ,A to pewnie wszyscy wiedzą Pozdro!
1-4-5-7-15-18-41-55-70-75/10 z Plusem Życze dziś dużych wygranych w multi i dużym bowiem dziś kulumuluuu ,A to pewnie wszyscy wiedzą Pozdro!
Kogut19 pisząc żebyś nie liczyć na siebie bo bynajmniej w moim przypadku co skreśle np 8 to pada 9 jak 9 to 8 lub 7 więć nie można liczyć na siebie tylko na szczęście lub często mam 5/10 2/10 ale najczęście 3/10 nie gram dużo miałem w DL 2 czwóki ostatnio /czerwiec i jak było 35 baniek to na jednym kuponie 4/6 i 2x3/6 na 4 zakłady a brakujące uzupełniały tą 4/6 żeby być w gronie ludzi którzy trafili 6/6. Odechciwa mi się już grać w ML i DL bo jak przelicze wszystko to z 200 zł w plecy od czerwca. Ja na siebie liczyć już nie mogę typując liczby.
PAYTEFON dzieki za wyjasnienie bo nie zaskoczylem o co chodzi ale masz racje,z tym co napisales ,a moze pograj troche w zdarzenia ,jak ci ta glowna wygrana nie jest pisana,moze sprobuj, jak ci wyjdzie to przekonasz sie ze warto.Powodzenia i dzieki za wyjasnienie.Pozdrawiam
Hej! No to z moimi (11,13,35) mamy 10 liczb, które wysyłam systemem skróconym na 20 zakładów.
DL: 8,23,26,27,48,49,3,11,13,35
DL: 8,23,26,27,48,49,3,11,13,35
A teraz to mamy, 12 liczb czyli pełen zakład systemowy, ale kto go wyśle
WItam,czy wiecie może jak u was wygląda te keno,czy wygrywają choć trochę,bo coś ucichło?
Ja dzisiaj pierwszy raz u nas zagrałem-porazka,pare osob było-nikt nie wygrał i nie slyszalem by ktos cos wiekszego wział
Szalony pierwszy, a myślę,że nie ostatni naiwny, bo i inni pytają o keno.
Otóż sytuacja, zarówno w keno jak i w M.L jest na razie taka,że w jednej z tych gier T.S przechwytuje 75% wpływów, a w drugiej 68%.
Tak naprawdę to tylko on jest dobrze wygrany i ma wielomilionowe zyski.
Co zaś tyczy się keno to poza 40 tys, jakie udało się wygrać gościowi w Bydgoszczy(zapewne zdążył już to zwrócić, czyli przegrać na rzecz T,S) i 2x 230 tys. w M.L większych wygranych nie odnotowano.
Dziwi trochę fakt, że skoro codziennie losowanych jest 200 000 dziesiątek, nikt nie potrafi od dłuższego czsu ich skreślić (a wydaje się to banalnie proste)
Słowem gra zarówno w keno jak i w M.L(szczególnie z plusem), przypomina "
walkę z wiatrakami"
To tak jak byś z kimś zasiadł do gry w pokera, i ten ktoś miał by wszystkie 4 asy. Taka jest niestety sytuacja T.S (ma na starcie przewagę, do niego należy połowa puli jeszcze przed losowaniem)
Szanse bardzo nierówne.
Ludziska się cieszą jak trafią 4/10. bo przynajmniej przegrają tylko pół złotego.
Przykład dzisiejszy MARIO OLSZTYN 4/10 z plusem, i już jest zadowolony, Niektórych cieszy sam udział w grze, bez konieczności wygranej, ale cóż każdy ma inne powody do radochy...
Otóż sytuacja, zarówno w keno jak i w M.L jest na razie taka,że w jednej z tych gier T.S przechwytuje 75% wpływów, a w drugiej 68%.
Tak naprawdę to tylko on jest dobrze wygrany i ma wielomilionowe zyski.
Co zaś tyczy się keno to poza 40 tys, jakie udało się wygrać gościowi w Bydgoszczy(zapewne zdążył już to zwrócić, czyli przegrać na rzecz T,S) i 2x 230 tys. w M.L większych wygranych nie odnotowano.
Dziwi trochę fakt, że skoro codziennie losowanych jest 200 000 dziesiątek, nikt nie potrafi od dłuższego czsu ich skreślić (a wydaje się to banalnie proste)
Słowem gra zarówno w keno jak i w M.L(szczególnie z plusem), przypomina "
walkę z wiatrakami"
To tak jak byś z kimś zasiadł do gry w pokera, i ten ktoś miał by wszystkie 4 asy. Taka jest niestety sytuacja T.S (ma na starcie przewagę, do niego należy połowa puli jeszcze przed losowaniem)
Szanse bardzo nierówne.
Ludziska się cieszą jak trafią 4/10. bo przynajmniej przegrają tylko pół złotego.
Przykład dzisiejszy MARIO OLSZTYN 4/10 z plusem, i już jest zadowolony, Niektórych cieszy sam udział w grze, bez konieczności wygranej, ale cóż każdy ma inne powody do radochy...
Dlatego trzeba grać z umiarem. Lepiej kupować 1 zakład w Dużego Lotka, czasami jakąś inną grę, czy zdrapkę niż wydawać kilkaset złotych czy nawet kilka tysięcy na systemy, bo szanse i tak są małe. Wygrana to zawsze los szczęścia i jak ma ktoś wygrać to wygra za 2 zł, a jak nie to i tak nie wygra.
szalony1 -pare po 2 zl pare za podwojna stawke-najwiecej mialem 4/10
co racja to racja, mądra z ciebie osoba Monika (dziewczyna ratownika?)
Jak się ma los uśmiechnąć, to się uśmiechnie, nawet do tego co zagra za 2 zł.
Przykład: koleś, któremu w Krakowie zamiast reszty (po zakupie dwóch tanich win),kasjerka zaproponowała kuponik na 1 zakład chybił/trafił D.L w efekcie wygrał ponad 5 milionów złotych.
Ciekawe, czy podziękował za tak szczęśliwą rękę, kupując chociaż kwiaty?)
Tego nie wie nikt.....
Jak się ma los uśmiechnąć, to się uśmiechnie, nawet do tego co zagra za 2 zł.
Przykład: koleś, któremu w Krakowie zamiast reszty (po zakupie dwóch tanich win),kasjerka zaproponowała kuponik na 1 zakład chybił/trafił D.L w efekcie wygrał ponad 5 milionów złotych.
Ciekawe, czy podziękował za tak szczęśliwą rękę, kupując chociaż kwiaty?)
Tego nie wie nikt.....
sindbad:
we wpisie 29430 sygnalizowałeś grę w DL systemem skróconym na 10 liczb w rozpisie na 20 zakładów.Podaj proszę gwarancje tego systemu.
we wpisie 29430 sygnalizowałeś grę w DL systemem skróconym na 10 liczb w rozpisie na 20 zakładów.Podaj proszę gwarancje tego systemu.
Gwarancja 4 przy 4
| -3- | -4- |
| 2-9 | 3 |
| 7-7 | 2 |
| 8-9 | 1 |
| -3- | -4- |
| 2-9 | 3 |
| 7-7 | 2 |
| 8-9 | 1 |
edi8: system i gwarancje zamieściłem w pliku na www.lottopad.pl/download/system44.txt
sinbad:
może Tobie lub innym graczom przyda się moja koncepcja gry w oparciu o te 10 liczb.
Rozpis na 4 zakłady z gwarancją "3" przy trafieniu 4z10:
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-2-7-8-9-10
c/ 1-3-4-5-6-9
d/ 3-4-5-6-7-8
Następnie te 4 linie rozpisu nadajemy jako 4 oddzielne kupony systemowe 3z6 :
3z6=20x4=80x1zł=80zł
Za 3 trafione liczby DL kurs w FORTUNIE wynosi 550 a więc tam przy stawce 1zł otrzymamy 550x0,9x1zł=495zł .
Interesująco wygląda tabelka gwarancyjna w/w rozpisu, bo w ramach tej gwarancji procentowy jej rozkład wygląda następujaco:
1 x "3" - na 28% ( 495zł )
2 x "3" - na 37% ( 990zł )
3 x "3" - na 10% ( 1485zł )
Widzimy więc iż największa, bo 37-mio procentowa szansa ( w ramach ogólnej gwarancji ) związana jest z wygraniem 2 x "3".
.........................
Już także przy trafieniu 3z10 liczb i nie posiadając powyższej GWARANCJI - nadal mamy wysokie procentowo szanse na trafienie "3", bo są one na poziomie 55% .
P.s: UWAGA-powyższe obliczenia dla kursu 550 za "trójkę" DL i stawki 1zł w FORTUNIE.
może Tobie lub innym graczom przyda się moja koncepcja gry w oparciu o te 10 liczb.
Rozpis na 4 zakłady z gwarancją "3" przy trafieniu 4z10:
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-2-7-8-9-10
c/ 1-3-4-5-6-9
d/ 3-4-5-6-7-8
Następnie te 4 linie rozpisu nadajemy jako 4 oddzielne kupony systemowe 3z6 :
3z6=20x4=80x1zł=80zł
Za 3 trafione liczby DL kurs w FORTUNIE wynosi 550 a więc tam przy stawce 1zł otrzymamy 550x0,9x1zł=495zł .
Interesująco wygląda tabelka gwarancyjna w/w rozpisu, bo w ramach tej gwarancji procentowy jej rozkład wygląda następujaco:
1 x "3" - na 28% ( 495zł )
2 x "3" - na 37% ( 990zł )
3 x "3" - na 10% ( 1485zł )
Widzimy więc iż największa, bo 37-mio procentowa szansa ( w ramach ogólnej gwarancji ) związana jest z wygraniem 2 x "3".
.........................
Już także przy trafieniu 3z10 liczb i nie posiadając powyższej GWARANCJI - nadal mamy wysokie procentowo szanse na trafienie "3", bo są one na poziomie 55% .
P.s: UWAGA-powyższe obliczenia dla kursu 550 za "trójkę" DL i stawki 1zł w FORTUNIE.
Witam.zakres numerka trafiony kapital odzyskany z numerkirm na razie koniec, 6 liczb trafionych,niestety nie bylo dzis uparciuszka 52 ale jutro tez jest chyba losowanie,poki siwy nie zniknie to nie bedzie 52. no i oczywiscie NP w multi.Ogolnie jest dobrze.Na 20 liczb 6 trafionych.Szczegoly na forum .Pozdrawiam
To tak jak ja, ale trafiłem 3 x "3" dzięki liczbom, jakie zamieścił maniek50 i HARTGE
Witam. Kogut dzis zagrana nastepujace liczby:60,30,61,78,26,28,52,78,47,50,56,58,80,52 dodatkowo multi P/NP oraz od wczoraj PLUSA 4 zakresy w totomix.Wczoraj mozna bylo na pewniaka obstawis duzego jako P ale zawalilem sprawe i nie obstawilem i kasiorka powiedziala zegnaj,a mozna bylo skubnac .Dzis dzien pochmorny to moze pelnia zawita o 22 byle siwy dzis nie losowal.Pozdrawiam
PIREX masz racje bo tak posylam tylko tu wpisalem pomyklowo na forum jest wyjasnienie,ale napisze ci jak to wyglada myslalem ze juz 52 wyjdzie i poslalem drugi raz na pierwszy prog progresi a ona sie powiesila i z tad to zamieszanie,ale dzieki za spostrzegawczosc i jak to nie warto byc chytrym,teraz ciagne te dwie liczby i blokuje kapital ale to gra wiec jest ok.Serdecznie cie pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
Dziś krutko ale treściwie na dziś ;)
4-5-10-12-15-16-35-39-64-70/10 Z PLUSEM,a niech lotto zbankrutuje dziś wyslijcie wszyscy hehe ;)
4-5-10-12-15-16-35-39-64-70/10 Z PLUSEM,a niech lotto zbankrutuje dziś wyslijcie wszyscy hehe ;)
o proszę jak miło i cicho się zrobiło, kiedy tylko tatuś pogroził palcem, dzieci przestały się kłócić i zabrały się za zabawę
mila: dziękuję w imieniu osób, które podały tak trafne typowania ja tylko dokonałem formalności.
sindbad zapamietaj: HARTGE/maniek50 , tylko i wylacznie mocne liczby !Choc nie zawsze moga pasc bo lotto cos przekreci i dupa z analizy.
edi8: koncepcja słuszna jak widać (wpis 29443) i można kombinować niestety ja nie gram u buka.
Witam.Jaki jestem szczesliwy bo wreszcie lotto odalo moje pozyczone pieniadze czyli wylosowalo liczbe 52 czyli 3292 zeta (zysk tylko10 zeta haha)powroci do wlasciciela ,poza tym trafiono 2 liczby i zakres plusa niestety w multi P/NP rownowaga wiec gramy dalej do jutra niech ochlone bo bylo juz cieplo.Pozdrawiam i za chwile szczegoly na forum.
ADAM 41,nie pisze się dzienki tylko dziennik lub dzienniki-zależy od liczby(pojedyńcza czy mnoga)...
Witaj, bracie kogucie, w jednym bucie.
"Strachu macie, pełne gacie
10 złotych wygrywacie": chciało by się tak podsumować twoją wypowiedź dla ptasiego radia, bo taki jest ten mini czat.
Po nałożeniu cenzury przez Pasko stał się zwykłym, nieciekawym i nie wnoszącym nic co miało by jakieś jaja, po prostu żenada.
Bardzo proszę , nie rob kogut z siebie bohatera, bo przy takiej strategii gry jaką prezentujesz na forum, możesz szybko się wypalić i źle skończyć.
Więcej pokory. Życzliwy dla ciebie i innych.
"Strachu macie, pełne gacie
10 złotych wygrywacie": chciało by się tak podsumować twoją wypowiedź dla ptasiego radia, bo taki jest ten mini czat.
Po nałożeniu cenzury przez Pasko stał się zwykłym, nieciekawym i nie wnoszącym nic co miało by jakieś jaja, po prostu żenada.
Bardzo proszę , nie rob kogut z siebie bohatera, bo przy takiej strategii gry jaką prezentujesz na forum, możesz szybko się wypalić i źle skończyć.
Więcej pokory. Życzliwy dla ciebie i innych.
KOGUTEK FILUTEK w twojej wypowiedzi jest duzo raci,zarowno co do mojej gry jak i do spokoju na czacie,co do tego pierwszego to udaje mi sie jakos wychodzic z wiekszych opresi,po drugie to nie jest moje zrodlo zarobku tylko zabawa,po trzecie dlaczego tak troszczysz sie o moje pieniadze ,strace to strace ale juz prawie rok swietnie sie bawie,i nie narzekam na dochody bo nawet jak przegram to musialo by to nie byc jednorazowa porazka tylko kilkakrotna a ja po jednej porazce zaraz odkuwam kapital i wtedy zysku nie ma.Co do spokoju moze i nudno ale lepiej nudno niz hamowato a nikt nie zabrania kogutowi lba uciupac ,albo rosolek zrobic byle nie obrazano godnosci czlowieka i nie uzywano brutalnych slow (zwlaszcza do kobiet)reszte wszystko dozwolone.Pozdrawiam cie moj ty kurnikowy sasiedzie i zycze zdrowka i polecam sie na przyszlosc.
Również,życzę zdrowia, oraz myślę, że w tym roku nie zapanuje ptasia grypa i nie trzeba będzie kogutkom i kurkom łebków obcinać
Trzymaj się zdrowo i nie zarażaj ewentualnie innych. Jak zawsze życzliwy
Trzymaj się zdrowo i nie zarażaj ewentualnie innych. Jak zawsze życzliwy
...PASKO ZGODNIE Z OBIETNICĄ WYNIKI CZTERECH KUPONÓW 3/10 5/10 7/10 6/9 jeszcze raz dzięki za gratulacje pozdrawiam
no, jak pięknie, a nie mówiłem, że raz do roku to nawet kaczorowi wyjdzie......
A tak wszyscy krytykujecie sposob gry progresja i macie racje,progresja jest straszna i kosztowna i ryzykowna ,ale skuteczna ,wielkie naklady male wygrane ale wygrane.Moze ma ktos lepsza metode gry chetnie niech sie nia podzieli i napisze jak dlugo juz gra i ile zarobil bo chyba to jest warzne,bo przegrac mozna zawsze,oczekuje takiej metody,ale puki co to moja daje efekty jak dlugo jeszcze nie wiem ale na razie jest ok,przygladnij sie typom i zauwarzysz nawet na dzis ze w jednym przypadku na 10 liczb 1 trafiona a wytypowane pewniki sa w lesie i czekaja.A nie ma takiego systemu ktory by wygral jak nie podstawisz wtrafnie wytypowanych liczb i to przynajmniej 33% zeby zarobic zeby sie kapital wrocil,raz sie uda a potem sie zwraca.Pozdrawiam
do wpisu 29452 Mario Olsztyn, jak ci się udało wytypować aż 1 z 10 ? Mieliśmy zrujnować LOTTO i co?
Oddawaj kase !
Oddawaj kase !
zabor, jak ktoś kto podaje typy i pisze krótko przez "u", to wiadomo, że jest mało wiarygodny, lub po prostu żartuje, czyli "robi sobie jaja"
Lotto nigdy nie zbankrutuje, bo jest:PONAD TO!!!!!
Lotto nigdy nie zbankrutuje, bo jest:PONAD TO!!!!!
Witam Wszystkich Kulkowiczów.A moze dzisiaj zagramy na liczby z grupy "0" / "8"/ "9"/.Proponuje
10-20-30-70-80 w Fort.Puszczenie systemem na 10 zakladow - stawka zalezna od naszych pieniazkow.Wszystkim zycze - odebrania naleznej wyplaty.Wczoraj sam zagralem na te liczby ale wtopa - poszlo 200 zl.Weszla tylko 70.Pozdrowionka dla wygranych.
10-20-30-70-80 w Fort.Puszczenie systemem na 10 zakladow - stawka zalezna od naszych pieniazkow.Wszystkim zycze - odebrania naleznej wyplaty.Wczoraj sam zagralem na te liczby ale wtopa - poszlo 200 zl.Weszla tylko 70.Pozdrowionka dla wygranych.
czytam z chęcią wypowiedzi z tego forum lecz chciałbymtrochę konkretów co do niektórych bukmacherek bo w to nigdy nie grałem jak moąna to na to na perasrta1@o2.pl, z góry dziękuję
Witam. Po wczorajszym szczesliwym dla mnie dniu znow spojrzalem za okno a tam mokro szaro i paskudnie,wiec o 22 oczekuje ciepla i promyczka wygranej.Kogut dzis obstawi liczby:60,30,78,26,28,47,50,56,80,34, Zagramy multi P/NP oraz 4 zakresy plusa i duzego lotka P/NP.To wszysko na dzis pozdrawiam i zycze wygranych.
Witam.
Przedstawiam dziś kolejną koncepcję gry w DL na 10 liczb ( wyliczenia oparte o najwyższe na rynku kursy z FORTUNY, a więc najkorzystniejsze z punktu widzenia grającego ) polegajacą na nadaniu poniższych 18 zakładów jako oddzielne kupony w systemie 2z5:
a/ 1-2-3-4-8
b/ 1-2-4-6-7
c/ 1-2-5-8-9
d/ 1-2-5-9-10
e/ 1-3-5-7-9
f/ 1-3-6-8-10
g/ 1-4-5-6-9
h/ 1-4-7-8-10
i/ 2-3-4-5-10
j/ 2-3-6-7-9
k/ 2-4-6-8-9
l/ 2-5-6-7-10
ł/ 2-7-8-9-10
m/ 3-4-5-7-8
n/ 3-4-6-9-10
o/ 3-4-7-8-9
p/ 3-5-6-8-10
r/ 3-6-7-8-10
Koszt nadania zakładu systemem 2z5 przy stawce np.1zł to 10zł, czyli pełen koszt gry to 18x10=180zł.
W FORTUNIE kurs przy dwóch trafionych liczbach DL wynosi 55.
Przy trafieniu 3z10 liczb możliwe są następujące wygrane wraz z ich procentowymi szansami:
10 razy "2" na 7% (495zł) lub
11 razy "2" na 22,5% (544,5zł) lub
12 razy "2" na 22,5% ( 594zł) lub
12 razy "2" na 6% ( 643zł).
Wyższe wygrane mają nikłą procentowo szansę zaistnienia, ale nie są oczywiście niemożliwe.
UWAGA: przy trafieniu tylko 2z10 nie zostaniemy jakoś mocno poturbowani bo w najgorszym przypadku wygramy 3x "2" = 3x55x0,9x1zł=148,5zł,czyli odzyskamy 82,5% wkładu na grę wynoszącego przy stawce 1zł 180zł.
Przy korzystnym ułożeniu się liczb w ramach w/w rozpisu, możemy jednak być wygrani już także przy trafieniu 2z10 liczb DL.
W rozkładzie procentowym wygląda to tak, iż przy trafieniu jedynie 2z10 liczb na tę najniższą możliwą wygraną 3x "2" oddającą nam 148,5zł mamy 31% szans a na te wyższe od 4-6 x "2" pozostałe 69%.
Zatem pozostaje "tylko" ( i aż! ) kwestia dobrego
wytypowania 3z10 liczb DL
Pzdr.
Przedstawiam dziś kolejną koncepcję gry w DL na 10 liczb ( wyliczenia oparte o najwyższe na rynku kursy z FORTUNY, a więc najkorzystniejsze z punktu widzenia grającego ) polegajacą na nadaniu poniższych 18 zakładów jako oddzielne kupony w systemie 2z5:
a/ 1-2-3-4-8
b/ 1-2-4-6-7
c/ 1-2-5-8-9
d/ 1-2-5-9-10
e/ 1-3-5-7-9
f/ 1-3-6-8-10
g/ 1-4-5-6-9
h/ 1-4-7-8-10
i/ 2-3-4-5-10
j/ 2-3-6-7-9
k/ 2-4-6-8-9
l/ 2-5-6-7-10
ł/ 2-7-8-9-10
m/ 3-4-5-7-8
n/ 3-4-6-9-10
o/ 3-4-7-8-9
p/ 3-5-6-8-10
r/ 3-6-7-8-10
Koszt nadania zakładu systemem 2z5 przy stawce np.1zł to 10zł, czyli pełen koszt gry to 18x10=180zł.
W FORTUNIE kurs przy dwóch trafionych liczbach DL wynosi 55.
Przy trafieniu 3z10 liczb możliwe są następujące wygrane wraz z ich procentowymi szansami:
10 razy "2" na 7% (495zł) lub
11 razy "2" na 22,5% (544,5zł) lub
12 razy "2" na 22,5% ( 594zł) lub
12 razy "2" na 6% ( 643zł).
Wyższe wygrane mają nikłą procentowo szansę zaistnienia, ale nie są oczywiście niemożliwe.
UWAGA: przy trafieniu tylko 2z10 nie zostaniemy jakoś mocno poturbowani bo w najgorszym przypadku wygramy 3x "2" = 3x55x0,9x1zł=148,5zł,czyli odzyskamy 82,5% wkładu na grę wynoszącego przy stawce 1zł 180zł.
Przy korzystnym ułożeniu się liczb w ramach w/w rozpisu, możemy jednak być wygrani już także przy trafieniu 2z10 liczb DL.
W rozkładzie procentowym wygląda to tak, iż przy trafieniu jedynie 2z10 liczb na tę najniższą możliwą wygraną 3x "2" oddającą nam 148,5zł mamy 31% szans a na te wyższe od 4-6 x "2" pozostałe 69%.
Zatem pozostaje "tylko" ( i aż! ) kwestia dobrego
wytypowania 3z10 liczb DL
Pzdr.
Przy gwarancjach w/w metody gry, 6-cio procentowa szansa na wygraną 643,5zł powstaje przy trafieniu nie 12 jak pomyłkowo napisałem a 13 x"2".
Przepraszam za ten błąd.
Przepraszam za ten błąd.
edi8 a skad ty bierzesz stawke w fortunie 1 zl. ja mam u siebie tez fortune i najnizsza stawka jest 2 zl.chcialem puscic za 1 zl a nawet komputer automatycznie dal kupon za 2 zl.moze jak grasz systemem to mozna grac za 1 zl a jak zakladem prostym to min jest 2zl.
witam wszystkich proponuję na dzisiaj taką [10]
6,23,38,46,55,59,66,67,75,78
6,23,38,46,55,59,66,67,75,78
tomcio1972:
W Fortunie stawki przy grze na zakłady zwykłe zaczynają się od 2zł, natomiast przy grze systemowej o jakiej tu piszę ( dziś to system 2z5 ) stawki zaczynają się nawet od groszy.
Pzdr.
W Fortunie stawki przy grze na zakłady zwykłe zaczynają się od 2zł, natomiast przy grze systemowej o jakiej tu piszę ( dziś to system 2z5 ) stawki zaczynają się nawet od groszy.
Pzdr.
tak tez myslalem ze to musi byc system.
dzieki za wyjasnienie
pzdr.
dzieki za wyjasnienie
pzdr.
Wczoraj ponad 2500 wygranych 2/2 w Multi Lotka :) Przestrzegam przed taką progresją... sądząc po odchyleniu od średniej to ktoś zagrał za ponad 5000 zł na jedną parkę.
To napewno nie byl KOGUCIK bo takim szalencem jeszcze nie jestem ale temu co tak zagral gratuluje odwagi i wielkiej kasy bo taka musi byc potrzebna na taka wielka stawke w grze.Pozdrawiam
W 1998 roku w Gdańsku gracz doszedł do ostatniego dla jego budżetu etapu progresji ( na stały zysk ) angażującego łącznie z poprzednimi etapami w sumie blisko 300 tys.zł i nie trafił.
Grany przez niego zestaw liczb na najmocniejszą wtedy "parkę" wystąpił dopiero za 3 losowania.
Złośliwi mówili wtedy,że popłynął niczym Wisła do morza i że daleko nie miał...
Natomiast dla kolektora taki klient to istna żyła złota!
Grany przez niego zestaw liczb na najmocniejszą wtedy "parkę" wystąpił dopiero za 3 losowania.
Złośliwi mówili wtedy,że popłynął niczym Wisła do morza i że daleko nie miał...
Natomiast dla kolektora taki klient to istna żyła złota!