Wpisy 2 938 940 – 2 939 039
9 sierpnia 2017 00:00 → 9 sierpnia 2017 01:30, 100 wpisów
dane z programu symukują zjawiska na kilka losowań do przodu a nie na jedno.
w progresji to moze iec sens
w progresji to moze iec sens
czyli mamy taką wiedzę: liczba 4 miała przerwę w wiec w najblizszych 40 losowaniach pojawi się 4-5 razy zrednio
ale kiedy i z jaka inna liczbą?napewno nie z dokładoscia do 1 losowania
najbardziej chodliwe liczby (okolo 100 losowan) ze soba w MM 2,5,6,8,10,15,28,53,68,74 w kombinacji jakiej chcecie tez mi cos ..... i zadnego programu nie potrzeba ...
mam pytanie techniczne.
Co sądzicie o prawdopodbieństwie wygranej w Kaskadzie podawanym na stronie? Z góry dziękuję za pomoc
Co sądzicie o prawdopodbieństwie wygranej w Kaskadzie podawanym na stronie? Z góry dziękuję za pomoc
Tak jeszcze zajrzałem przed snem. Odnośnie generowania liczb przez programy i prawdopodobieństwa w grach TS-a można zastosować prawo Murphy'ego- coś mało prawdopodobnego może kiedyś się zdarzyć
luckyloser1
czyli gramy na liczby 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 kiedys wpadna
czyli gramy na liczby 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 kiedys wpadna
Majc niech każdy gra tak, jak mu się rzewnie podoba
Idę spać
i tak szanse sa takie same ... czy program czy nie na chybil nieraz wchodzi nawet
Dokladnie
zgadzam sie z Wami. Program moze pomóc JEDYNIE przy planie na progresję dla 1 liczby
Czestotliwości podawane w oparciu o duzy zbiór losowań potwierdzają prawdopodobieństwo zdarzeń.
Qbam,przez ok. 2 lata prowadzący losowania "opowiadali",że w kaskadzie prawdopodobieństwo wygranej jest najwyższe-wyższe niż w ml,sami z siebie tego nie wymyślili bo to w większości tępe "ćwierciaki".
bo jak w pierwszym masz 8/12 to w drugim nie bedziesz miał nic i vice versa
qbam co nieoznacza ze wpadna razem te cyfry na losowanie mam troche doswiadczenia z keno 10 cyfr na 3 losowania obczajone przez program polowa cyfr 5/10 w jedym druga polowa w drugim a na 3 losowanie 2/10 i tak zarobili 2 zl
majc wiem wiem, jakiekolwiek symulowanie parek to wrózenie z fusów
Najlepiej popatrzeć sobie na tabelę wygranych w mm-skąd tak mało 1/1 z +-ja wiem,reszta niech się domyśli.
Rallfek ma rację-transza jest ograniczona do liczby podanej w mianowniku prawdopodobieństwa
Chyba nigdzie poza Polską nie ma mm-10 z 80,jest keno 10 z 70.
kaskada to mozliwosc 1 do 2,7 mln kombinacji na kazdym kuponie mamy 2 zestawy czyli 1,35mln kuponow potrzeba ? okazuje ze nie
Wysoka częstotliwość losowań służy wydojeniu graczy ze stałymi zestawami liczb.
marek moze nie ustawka jest tyle kombinacji ze zycia nam niestarcza obliczyli matematycznie ze zawsze zarobia niemusza oszukiwac czemu w keno jest prosciej trafic niz w MM ? he ?
w keno sa stawki za male .... a dodatkowo + 10 liczb w MM robi kolosalna roznice a stawkie tylko nieco wieksze
Grałem w keno póki za 7/10 było 60 PLN-teraz nie dotykam-być może to błąd ale nie pasuje mi absolutnie 3000 za 9/10.
doladnie qbam oni niemusza kombinowac grosze daja 9/10 keno 2 razy mialem w zyciu
Przelicz zysk ts z mm-jak to możliwe,że jest tak duży przy bukmacherce.
Jakoś nie mogę zasnąć- mnie Panowie zastanawia tylko jedno, bo to jest, aż nieprawdopodobne, że przy takim znikomym zaangażowaniu graczy padła chyba 6 razy główna wygrana w super szansie, to przecież wbrew matematyce, prawdopodobieństwu i wszelkiej logice, czyli jednak coś bardzo nieprawdopodobnego może kiedyś się zdarzyć
Luckyloser-może ktoś,jakiś wybraniec musiał wygrać,jak ten prokurator w "3 słonie" w "Psy 1"
Marek nie masz racji. Twoim zdaniem wylosowano 19 liczb w urnie zostaje 1 i ją losujesz z61 kul.Ale potencjalnie moze to byc kazda liczba
marek taki madry jestes to powiedz czemu faceta w irlandii piorun trafił kilkanaście razy? według twojej teorii to musi byc ustawione
zobacz zeby miec 50% szans na trafienie plusa skreslasz 40 zakladow co kosztuje 200 zl oplaca sie ?
ludzie maja bardzo niska wiedze na temat rozkladow losowych
a o tym ze losowosc jest nierownomierna to widze chyba tylko w sektach ucza, i ze wystepuja serie
a o tym ze losowosc jest nierownomierna to widze chyba tylko w sektach ucza, i ze wystepuja serie
jasne ze nie.tak jak skreslanie trójek z podwójną stawką ten sam bezsens majc
marek poziom twoich argumentow powala, ten przypadek jest znany na calym swiecie z piorunami i ma logiczne wyjasnienie!
jestes typowa osoba, ktorej jak cos nie pasuje to staje okoniem i sie bawi w zatargi slowne typu "znasz go"? nie do wiary, ze mozna byc tak zaslepionym!!!
dokladnie dlatego jak grac z plusem to tylko przy 9 i 10 cyfrach szanse najwieksze
Na jedną liczbę z plusem się raczej nie opłaca grać
majc to 1/1 w plusie czy bez to kontakt z prawdziwą matmą. Jakies przewidywanie parek? absurd
majc jesli mówisz o szanse wejścia plusa-to oczywiste. Inną sprrawą jest jak on sie przekłada na stopnie wygranych.
W gazecie "fuckt" piszą o takich zdarzeniach-dlaczego bronisz ts jak "matki",płacą ci za to ralffek?
luckyloser1 na nic nie oplaca sie grac ale jak juz grac to za mala kwote i o najwieksze stawki
p marku, prosze rozmawiac na temat, ja tsa nie bronie, po prostu uzywam mozgu
w stylu twojego pytania powinienem spytac:
czemu uwazasz ze ts robi przekrety, tez robisz w zyciu marku przekrety na innych?
czemu uwazasz ze ts robi przekrety, tez robisz w zyciu marku przekrety na innych?
Majc właśnie takie mam do tego podejście jak Ty
01:17 miłej nocnej pogawędki
znam matmę i nie powinienem puszczać mini ale robię to.Macie Panowie racje.
Malo stawiac i tyle.
Malo stawiac i tyle.
Nie mam wsparcia od g-tech,nigdy nikogo nie przekręciłem,a od kilkunastu lat sprzedaję na ebay i mam kilka tysięcy "pozytywów".
gra liczbowa sama z siebie matematycznie jest nieoplacalna i dopoki tego nie zrozumiesz, ze ts ci niczego nie jest winien to bedziesz pisac takie rzeczy dziwne
Ts jest mi winien uczciwe traktowanie bo ich utrzymuję-w innych cywilizowanych krajach dawno to zrozumieli.
Ralffek nie chce drazyc Kaskady ale wiem ze mi sie bardzo nie podoba.Bardziej niz inne wynalazki
szczegolnie cywilizowane pewnie jest hot lotto z USA gdzie typek sobie podmienił liczby i sciagnal kase, typek byl szefem bezpieczenstwa
wiec marek zastanow sie, widzialem takie szajsowe loterie na swiecie ze glowa peka,polskie gry przy tym sa krystalicznie czyste
dokladnie ale czlowiek jest inteligenty mysli ze tu dawno niebylo tej liczy a tu powtorka to skresli szanse takie same jak u innych a inny czlowiek pomyslal matematycznie bo tego nieda sie oszukac ludzie graja co 1,5 sec w polsce jest wysylany kupon
nie byl z gtech, co zes sie tak uczepil? czemu nei uczepis sie appla ze rznie ludzi na kase?
majc-losowania to zdarzenia NIEZALEŻNE od siebie i nic tego nie zmieni
takze jak ktos narzeka na TS moze w nim pracowac dostanie zdrapki bedzie wozil od lotka to lotka dostanie 4 tys pewne nieryzykuje kasy
poki co nie widze gdzie jestes rzniety, nie masz dowodow i publicznie oskarzasz firme, stawki sa niskie ale to nie jest oszustwo
majc programami bawię się na sucho dla zabawy.
Raz uzyłem programu do gry-przy progresji na 1 liczbę-to wszystko
Raz uzyłem programu do gry-przy progresji na 1 liczbę-to wszystko
To jest oszustwo i przekręt-kiedyś jak się złodzieje pokłócą wszystko wyjdzie.
qbam kazdy sposob dobry jak se wygenerujesz cyfry w programie lepiej dopisz recznie polowe to najlepszy sposob