Wpisy 293 573 – 293 672
8 maja 2011 21:22 → 8 maja 2011 21:55, 100 wpisów
mi dzis odpoczynek z Wami sie przyda

Bercik to trochę inny region on Sosnowca nie lubi
a że ja tu mieszkam to wiadomo
a że ja tu mieszkam to wiadomo
torsa,,,,,,a idź mi w cholerę z tym Szpakiem pedałem,on sam jeszcze nie wiem kim chce zostać,kobietą czy mężczyzną.Jak bym miała takiego syna to biorę kij do Basebola i walę w łeb z całych sił i czekam czy mu się określił w końcu.
lila-zgadza się,a dziś to zaśpiewał najgorzej,tą piosenke spiewał Conrado w must music to nie ma porównania z Conrado
pączków nie jadam dbam o me 45 kg
ale za piwo dziekuję
ale za piwo dziekuję
no dokładnie po
lila zagladałaś na Wioche????? znów bobry
lila zagladałaś na Wioche????? znów bobry
jandzia....niby to chłopak a te ruchy jak kobieta,walić w łeb ile wlezie aż mu się wszystko poustawia na odpowiednim miejscu.
witam wszystkich przyszłych milionerów,milionerki szczególnośći i dla nich

jac11 ja nie wiem jak on ma na imię,widziałąm go 2 razy i wiecej nie chce oglądać
Lila dla mnie Szpak jest nie do przyjęcia,i mysle ze juz mu sie nie poustawia, według mnie to transwestyta

Lila dla mnie Szpak jest nie do przyjęcia,i mysle ze juz mu sie nie poustawia, według mnie to transwestyta
ojej Gienek jest the best kogoś mi przypomina tym spiewem ruchem twarzy...... ale to pewnie moje monotemtyczne widzenie
jandzia....ha ha ha,masz rację,dzisiaj był w programie UWAGA i jakaś kobieta przyklejała mu sztuczne rzęsy.Komedia normalnie
Widzę ze coraz wiecj nas
witajcie

ale mnie się klikło cholercia jestem nowy Dzień dobry albo stary Dobry wieczór
Lila

Lila też mi miło za podwójnego

Rysia
Dżem stary
ma podobna mimikę Gienek
Dżem stary
ma podobna mimikę GienekLila,dzisiaj nie zasnę

Gienek Loska powinien wygrać factora ten gość jest świetny
przypomina mi Ryśka z Dżemu
przypomina mi Ryśka z Dżemu

chyba ostatni zejdę z chat
kosmaty aby nie serce.......

kosmaty aby nie serce.......
bella34...oczywiście,że powinien wygrać ale tam są jeszcze te kobitki to pewnie one wygrają,a tego Powiatowego też bym w zęby przywaliła,za to głupie gadanie.
wielki milioner z TVN-u,chwali się tym Ferrari idiota tylko na nasze drogi się raczej nie nadaje.

kosmaty,powtórka była?
jadąc z Polanicy moje nadałem x 4

może wejdzie
jadąc z Polanicy moje nadałem x 4

może wejdzie
torsan.....wiesz na czym on się zna? Lepiej nie będę pisać bo mnie pasko jeszcze zbanuje
tak oby tak nieskończył Dżem uwielbiam wręcz ten stary i muzyke, która ma przesłanie i teksty
bella34 tez bym chciała zeby wygrał Gienek.Ja kocham bluesa.Ale mysle ze wygra transwestyta.Moze by wynik u buka obstawić

Lila,zapraszam wszystkich do Polanicy do godz22.15 na mój koszt
a po 22.15
chyba odwołam
lila klapa

a po 22.15
chyba odwołam
lila klapa

Dorotka no nareszcie się doczekałam

jandzia...jak wygra ten pedał to wywalam wszystkie płyty CD jakie mam w domu,na to wyjdzie ,że nie znam się na muzyce a jego jest zajebista

P.o.w.o.d.z.e.n.i.a.

Lila..

Rysiu..

Dorotka..

Lukasiu..

Dorotka

Asia

szczęsciara

jak wygra to mu się całkiem w główce popieprzy