Wpisy 2 934 921 – 2 935 020
2 sierpnia 2017 17:18 → 2 sierpnia 2017 21:22, 100 wpisów
Liczby z pary bez pary o 14h to na wieczór ich pary 16,63,47,40, xx
dlaczego te cyfry od tośka tak skaczą jak by były głupie może są naćpane
szkoda że Pasko zabrał
wiadro...ale dobrze że jest
zimny żubr...
wiadro...ale dobrze że jest
zimny żubr...
41,44,47,48,49,12,13,15,16,18i {{gitara}gara.Trza jeszcze przypalić się trochę
Temperatus atakus sercus na urnus...cmentarnus
3,4,5,6,8 + kilka 70-79
3,4,5,6,8 + kilka 70-79
Kto jest mądry i powie ile powinienem dostac na rękę minimalnie za dniówkę 8godzin
policz sobie 9,46 na rękę za godz. wiec se policz Rrrooobbbeeerrrttt
Minimalna stawka godzinowa będzie od 1 stycznia 2017 roku wynosić 12 zł, ale kwota ta będzie waloryzowana i w efekcie wyniesie 13 zł.
Naturalnie-minus podatek
Naturalnie-minus podatek
Dal mi tylko 70zl wiec 8zl 75gr za godzine
Witam graczy ile potraficie wydać na grę z TS w liczby a ile wygraliście Napiszcie czy macie jakieś system na 2 lub 3 liczby multi multi
Napisze tak kazdy zarabia ma swoje pieniądze wydaje je ns co chce i ile choćby miala by to byc cala pensje kazdego sprawa jedni wola rybki inni akwarium piszcac za siebie ja wolę zabawe z ts od hobby ja np nie pytam o le kto np na fajki imprezy piwko wydaje i kropa
Tez mysle podobnie.To moje hobby.A ze nie pale,pije rzadko to pogrywam sobie
Jak tak to sa liczby na sucho na wieczór mam tylko typowana 10 i 4 mini ale te liczby to pary 16/24 57/63 47/48 do 47 dalbym 44
1,4,5,7,8lepiej by nie padly choc 3 z nich mamTo do meczykuLeeeegia
wlasnie skonczylem opcje nowa, ale musze jescze ja posprawdzac
73 lata temu 1 sierpnia to byl wtorek 2 dzis jest drugi w srode 5 i jutro nie umiera nigdy 19
nie potrzeba systemow
nie potrzeba systemow
To Ci współczuję,daj sobie spokój z tymi programami,bo zgłupiejesz
probowalem nawet napisac kompresor to danych binarnych z 25 roznych wersji, ale zadna sie nie udala bo entropia jest zbyt niska - poziom porozrzucanych danych za wysoki
1 rodzic w 1973 slub to 2 rodzice i 5 czlonkow rodziny po rozmnozeniu
algierski ale jak juz zaczniesz trafiac i bedziesz w raju to wspomnij na mnie
Brjan racja, to duzo kosztowalo zdrowia, ale juz to jest osatnia rzecz ktora dopisalem
wlasciwie mam urlop powinienem wypoczywac gdzies daleko, a pisanie programu mi troche zabiera czasu
dlatego koncze niedlugo i juz nie bede sie zajmowal nim, jedynie gral - mam juz niezla baze do analiz systemow itp, ja zreszta mam juz pomysl na gre
Brjan no wlasnie o dupe roztrzaskac, ale nie moj a jesli ty myslisz ze moj tez to mozesz tak myslec ja mam swoje zdanie
ja szanuje czyis wybor, chociaz mowienie o czyms czego sie nie zna tak oportunistycznie to troche strzelanie na oslep
to tak jak polska druzyna cieszy sie ze strzelonego gola do drugiego strzelonego im
Algorytm?Bez niego nie ulozylbym kostki rubiakAle tez zajelo mi to czasu.Bo zczytalem jeden z bledem i sam musialem do tego dochodzic
30,3135,36,37,61\63,64\65\68
30,3135,36,37,61\63,64\65\68
nie ma ciągłości losowań, bo przed każdym losowaniem są próbne losowania, a do tego co jakiś czas zmieniają kule, dlatego te wszystkie algorytmy i programy biorą w łeb
I nawet jak ulozysz 3 sciany,szacunKumpel ukladal i skonczyl...na scianieTak sie wnerwil bo myslal ze to latwe
Angierski szkoda zdrowia, lepiej ciesz się pogodą
zwykle jest zawsze tak ze iles liczb wypada czesciej iles mniej