Wpisy 2 928 732 – 2 928 831
24 lipca 2017 18:54 → 24 lipca 2017 21:22, 100 wpisów
tutaj od dawna sie o wszystkim i o niczm rozmawia wkleja sie rozne takie tam
Emeryt pomówił moneta, o to,że gra jego typami, jeszcze ,że leci z nimi do kolektury.
to wszystko klamstwo i wiem,że emeryt nie dorasta monetowi do pięt.
A teaz Adminie, moze byc ban dla mnie.
Wstyd, adminie.
to wszystko klamstwo i wiem,że emeryt nie dorasta monetowi do pięt.
A teaz Adminie, moze byc ban dla mnie.
Wstyd, adminie.
dobra ide sobie na 2 polowe meczu marudzicie narzekacie zamiast sie cieszyc zycjem zartowac sobie dyskutowac nawet o tej zakichanej polityce
oj śmieszni jesteście z tymi Waszymi wpisami jak to już Gryks spostrzegł, a to jest chyba portal o grach liczbowych, a nie o polityce, widać wujas jaki masz szacunek do prezydenta swojego kraju, pisząc o nim po nazwisku, akurat na niego głosowałem i nie mam nic do Prezydenta swojego kraju, a według mnie Emeryt może pisać co chce, chociaż tego nie czytam,bo przecież jest wolność słowa
jak monet wyzywal to prawidlowo zablokowany....... ja kiedys przez moneta dostalem bana za nic do tej pory nie wiem co bylo zlego w zagadce
Teraz wkleję to co podał Monet, tylko jako numer wpisu. zostawiam po ocenę>>
585 432. Pasko 2011-11-06 (15:04) Rzeszów
Ja jako administrator strony również mam pozytywne odczucia co do madzi77, a że wdarła się w dyskusje z nieżyczliwymi jej osobami, to już tak czasem bywa. Nawołuję natomiast do nie oceniania innych na podstawie łatek przypinanych przez inne osoby .
Bez komentarza.
Ide stąd , bo mnie zaraz poniesie ( nie uzywam wulgarnych słów) ale...
585 432. Pasko 2011-11-06 (15:04) Rzeszów
Ja jako administrator strony również mam pozytywne odczucia co do madzi77, a że wdarła się w dyskusje z nieżyczliwymi jej osobami, to już tak czasem bywa. Nawołuję natomiast do nie oceniania innych na podstawie łatek przypinanych przez inne osoby .
Bez komentarza.
Ide stąd , bo mnie zaraz poniesie ( nie uzywam wulgarnych słów) ale...
coz monet zasluzyl jak on wyzywa chce bana za zagadki gdzie nie ma wyzwisk to jemu sie nalerzalo
Gryks nie zrozumiałes-- Monet sam zażądał usunięcia swojego konta.
luckyloser1 widać wujas jaki masz szacunek do prezydenta swojego kraju, pisząc o nim po nazwisku, czlowieku czytaj ze zrozumieniem to cytat ze skeczu najlepszego kabaretu MN jasne???
no to jak zazadal to trudno jego wybor i tak sie nie udzielal nie podawal typow nie typowal tylko narzekal rytykowal emeryta i innych papa
Wujas pamiętam to ze skeczu MN i już Ci puściły nerwy z byle powodu
Do kantowanka
luckyloser1 bo sypiesz piachem po oczach !!!ja Ciebie nie tykam !!!
łoł a tu znowu zawierucha , jedni chcą być na zielonej a nie mogą , inni mogą tylko nie chca i stroją focha typowa polandia .
2 928 753. gryks76
monet cały czas szukał zaczepki swoimi wpisami już około 3 tygodnie
ośmieszaniem mnie, rzucał obelgami, ubliżał coraz bardziej
i chyba najbardziej denerwowało go, że nie reaguję na zaczepki, na te obelgi
kiedyś napisałem tu komuś, że należę do klubu górskiego BO NALEŻĘ
więc poszukał jakiegoś zdjęcia z klubu górskiego z Gniezna, NIE WIEM DLACZEGO z GNIEZNA ? BO NALEŻĘ w Poznaniu i tu obrażał od starca, jakiegoś siwka, że mam 107 lat
a to przez znajomości w tym klubie dowiedziałem się, że przewodnik górski był zaproszony, 86 letni Stefan z Zakopanego który nota bene nieraz prowadził moje grupy w Tatrach, więc monet skojarzył, że ten sympatyczny dla mnie gość TO JA
ale tu jego pupile oczywiście uwierzyli
kiedyś domagał się żebym tu wkleił skaner wygranego kuponu
a jak zamieściłem to posądził mnie, że zrobiłem zdjęcie w kolekturze i zamieściłem
jak można inaczej wytłumaczyć tego człowiekowi? na zasadzie jak ktoś chce uderzyć to.....
i tak cały czas
teraz też cały czas jocia ubliża, bo też nie reaguję
możesz cofnąć wpisy tu w czacie
i w tym roku nie zamieściłem żadnego słowa czy zdania w jej kierunku
a weź cofnij z parę dni do tyłu
to zobaczysz ile mnie naubliżała, wczoraj zresztą też jak dzisiaj ?
i dlatego teraz też ubliża, choć jak widzisz nie reaguję
monet cały czas szukał zaczepki swoimi wpisami już około 3 tygodnie
ośmieszaniem mnie, rzucał obelgami, ubliżał coraz bardziej
i chyba najbardziej denerwowało go, że nie reaguję na zaczepki, na te obelgi
kiedyś napisałem tu komuś, że należę do klubu górskiego BO NALEŻĘ
więc poszukał jakiegoś zdjęcia z klubu górskiego z Gniezna, NIE WIEM DLACZEGO z GNIEZNA ? BO NALEŻĘ w Poznaniu i tu obrażał od starca, jakiegoś siwka, że mam 107 lat
a to przez znajomości w tym klubie dowiedziałem się, że przewodnik górski był zaproszony, 86 letni Stefan z Zakopanego który nota bene nieraz prowadził moje grupy w Tatrach, więc monet skojarzył, że ten sympatyczny dla mnie gość TO JA
ale tu jego pupile oczywiście uwierzyli
kiedyś domagał się żebym tu wkleił skaner wygranego kuponu
a jak zamieściłem to posądził mnie, że zrobiłem zdjęcie w kolekturze i zamieściłem
jak można inaczej wytłumaczyć tego człowiekowi? na zasadzie jak ktoś chce uderzyć to.....
i tak cały czas
teraz też cały czas jocia ubliża, bo też nie reaguję
możesz cofnąć wpisy tu w czacie
i w tym roku nie zamieściłem żadnego słowa czy zdania w jej kierunku
a weź cofnij z parę dni do tyłu
to zobaczysz ile mnie naubliżała, wczoraj zresztą też jak dzisiaj ?
i dlatego teraz też ubliża, choć jak widzisz nie reaguję
Jarek dlaczego mnie nienamasciles na prezydenta ustawa byla by podpisana od reki a Duda jaja robi
a już donoszenie jednych na drugich to w ogóle jakieś kuriozum komunistyczne lub dziecinada , chyba że co jakiś czas trafiają się kompletne uciążliwe oszołomy - złośliwe upiory. Takie moje zdanko . A że ludzie wklejają rożne przemyślenia ... sam czasami coś wrzucę jak mi leży na wątrobie .... o liczbach coś , pewniaczek na 21 ----- 6 która miała wejść na południe
emeryt
Ale też nie jesteś aniołkiem.Przypomnij sobie o szczekających kundlach.
Ale też nie jesteś aniołkiem.Przypomnij sobie o szczekających kundlach.
wujas
emerytka jakos Ci nie wierze to niemozliwe co cytujesz zielona murawa to zwierzyniec
ZOO
Rrrrooooobbbbercik facet pokazał że ma jaja , ja też jestem za reformami ale jareczek z zioberem przegięli pałę -- sądownictwo trzeba głęboko zreformować a nie zmienić tych na swoich służalców i to po reformie .
i takie slowa padly z ust tego no wiesz kogo ja nie daje temu wiary wybacz zuchwalosc nie wiedzial co mowi
wujas
Młody,to trzeba wybaczyć
Młody,to trzeba wybaczyć
Ciekawe czy wieczorem coś wpadnie wirtualnie bo w realu niemam jak grać
Polityka,polityką ,a mnie było dobrze za czasów Gierka.Może dlatego,że byłam młoda.
Chyba tak.
Chyba tak.
Gierek,był mądry:pżyczkę spożytkował na :budowę dróg,szkoły i blokowiska,a sowietom wysłał zboże
to,mu odesłali z powrotem za niesubordynację
to,mu odesłali z powrotem za niesubordynację
Gierek miał jedną zaletę brał pożyczki ale inwestował w przemysł, a teraz przejadamy , przepijamy i dużą część , a przemysł wchodzi ale zachodni .
a teraz koszulka chińska , radyjko chińskie , telewizor tajwan , samochód korea ..........
Pożyczki już spłacone,a teraźniejsze będą jeszcze spłacać wnuki,a może i prawnuki
prezerwa....tywy solidne USA nie stomil dziurkowany w kioskach i dlatego mało dzieci się rodzi
Ale 500+ pomoże
Polsce rzucili kłody pod nogi,za dobrze szła do przodu: lweackie elity UE górą,wedlug nich Polska ma się cofać w rozwoju i ulica im w tym pomaga
Emeryt-nietłumacz się bo tu niektórzy to już przeginają pałke na maxa,dzieciuchy,chcą sie wyżyć za swoje niepowodzenia,ułomności,fobie,były tu już bardziej zryte Berety
Brawo dla Prezydenta za 2# VETO,wreszcie ktoś dał pstryka oszołomom i komuchom
Umnie babka mówiła idź do Gierka da ci cukierka pamiętam
Za Gomułki były dobre bułki
Andreas di jesieni amoze Duda zrobi jaja i podpisze bo jeszcze nic niezribil ale byly by jaja
Jabym podpisał nawet jakby mi odcięli penisa Jarek mogles mnie namaścić
PRZED Kamerami był-to sie nie wycofa,bedzie orędzie Prezydenta.
Zataja kase i emeryturę bym wszystko podpisał nawę jakby mnie zamknęli ale polityk polityka nigdy nieruszyl
Zawiodłem sie ale Itak zagłosuję naniego bo nie Tuska
Nikt nie pisze o przekręcie na loterii w USA TVP polsat tvn cisza to jakiś spisek
2 928 791. Andreas3864
gryks WPORZO GOŚĆ
wytłumaczyłem mu o co idzie
nie każdy ma przecież dużo czasu na ciągłe ślęczenie tu
i potem nie wiadomo o co chodzi
niektórzy wchodzą w środek kłótni nie wiedząc i nie orientując się w czym rzecz
gryks WPORZO GOŚĆ
wytłumaczyłem mu o co idzie
nie każdy ma przecież dużo czasu na ciągłe ślęczenie tu
i potem nie wiadomo o co chodzi
niektórzy wchodzą w środek kłótni nie wiedząc i nie orientując się w czym rzecz
2 928 765. emerytka 46
wiem
nie przeczę że nie
ale to już było i......
parę lat temu
ale nigdy nie zaczynałem ja
to były tylko i wyłącznie rewanże, ale lata temu, naprawdę
wiem
nie przeczę że nie
ale to już było i......
parę lat temu
ale nigdy nie zaczynałem ja
to były tylko i wyłącznie rewanże, ale lata temu, naprawdę
2 928 784. emerytka 46
masz rację
wczoraj podali
że na przeciętnego Polaka to 3000 zł zadłużenia
masz rację
wczoraj podali
że na przeciętnego Polaka to 3000 zł zadłużenia
emeryt
Ale było,pamiętam.Jestem pamiętliwa.
Ale było,pamiętam.Jestem pamiętliwa.
I nikt nie poleciał ze skargą do Pasko
Dzisiaj wysłałam nawet Extra pensję.Może coś wpadnie.
2 928 784. emerytka 46
jak ktoś ma własną firmę
to ma tyle czasu wolnego ile chce
.... jeszcze raz powtarzam to było, ale ile lat temu ?
nie miałem reagować na bezustanne opluwanie, posądzanie
to były rewanże i tylko rewanże
Ty byś nie reagowała ???
zobacz i cofnij 2 tygodnie, ja nie reagowałem na jego nieustanne jątrzenie, więc to go najbardziej denerwowało, że nie reagowałem na jego zaczepki
2 928 762. emeryt 2017-07-24 (19:26
jak ktoś ma własną firmę
to ma tyle czasu wolnego ile chce
.... jeszcze raz powtarzam to było, ale ile lat temu ?
nie miałem reagować na bezustanne opluwanie, posądzanie
to były rewanże i tylko rewanże
Ty byś nie reagowała ???
zobacz i cofnij 2 tygodnie, ja nie reagowałem na jego nieustanne jątrzenie, więc to go najbardziej denerwowało, że nie reagowałem na jego zaczepki
2 928 762. emeryt 2017-07-24 (19:26
Burza.Trzeba się wyłączyć
Szydło poszła na wojnę z Prezydentem, ja idę na wojnę z TS - dzisiaj go ogram!!
Wszyscy poszli na marsze, zgromadzenia albo totka obstawić