Wpisy 2 927 100 – 2 927 199
22 lipca 2017 22:51 → 22 lipca 2017 23:25, 100 wpisów
dziś puściłem 10 w keno z chybika bo zostało mi 2 zl z wygranej i sukces 1/10
Toleracja JEŁOPY,niech se chłop pisze nawet o dupie Marynie jego sprawa,poco bić piane,jeszcze cenzury niema,Gdzie są miejsca pracy dla tegorocznych absolwentów szkół,dobra zmiana naprawiać,Takiego dziadostwa to w tym kraju jeszcze nie było--Wyzywać wszystkich do okoła kto ma inny punkt widzenia
witam a co to takiego strasznego znowu emeryt napisał, że taka nagonka?
Pasko-Prawde,chociaz troche ubarwił,może wspomaga twórczość
Pasko , nawoływał do manifestacji , wklejał linki odnoszące się do gróźb i nienawiści
Macie --Mózgi,wielce obrażeni
lorey na dobranoc mogę dać buziaka , jeszcze nie śledziłem typów na jutro , może z rana a na razie
Pasko.Proszę sprawdzić czy kopiowanie i rozpowszechnianie wiadomości przez emeryta jest legalne.
2 926 956. emeryt 2017-07-22 (21:42)
Kurski to ja wykończyłem TVP ale disco polo będzie nawet na ściernisku i wrócą co tydzień Homolkowie i seriale polskie sprzed 40 lat
Berczyński to ja wykończyłem caracale,armia bez helikopterów
Zalewska to ja wykończyłam edukację,
Ziobro to ja wykończyłem niezawisłe sądy ale brak więzień, a ile oczekuje na kolejce na odsiadkę, chyba zrobię więzienia z zamkniętych szpitali
Macierewicz to ja wykończyłem polską armię brak helikopterów do obrony przed odrzutowcami Putina
Radziwiłł to ja wykończyłem in vitro, polskie szpitale i tabletkę po
2 926 976. emeryt 2017-07-22 (21:51)
https://wiadomosci.wp.pl/rozpoczela-sie-manifestacja-pod-domem-jaroslawa-kaczynskiego-6147065665083009a
2 926 977. Kocica 2017-07-22 (21:52)
emeryt idz na emeryture
2 926 978. jocia 2017-07-22 (21:52) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Pasko, ban dla emeryta
Kurski to ja wykończyłem TVP ale disco polo będzie nawet na ściernisku i wrócą co tydzień Homolkowie i seriale polskie sprzed 40 lat
Berczyński to ja wykończyłem caracale,armia bez helikopterów
Zalewska to ja wykończyłam edukację,
Ziobro to ja wykończyłem niezawisłe sądy ale brak więzień, a ile oczekuje na kolejce na odsiadkę, chyba zrobię więzienia z zamkniętych szpitali
Macierewicz to ja wykończyłem polską armię brak helikopterów do obrony przed odrzutowcami Putina
Radziwiłł to ja wykończyłem in vitro, polskie szpitale i tabletkę po
2 926 976. emeryt 2017-07-22 (21:51)
https://wiadomosci.wp.pl/rozpoczela-sie-manifestacja-pod-domem-jaroslawa-kaczynskiego-6147065665083009a
2 926 977. Kocica 2017-07-22 (21:52)
emeryt idz na emeryture
2 926 978. jocia 2017-07-22 (21:52) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Pasko, ban dla emeryta
gonzaga-a ty przed chwilą chyba!!!
makler- emeryt sie nawalił i go poniosło
Pasko
2 926 981
2 926 976
2 926 956
w tych linkach (oglądałem ) obrażano posłów , nawoływano do zamieszek .
2 926 981
2 926 976
2 926 956
w tych linkach (oglądałem ) obrażano posłów , nawoływano do zamieszek .
jackwar-my to se możemy tylko tu pogadać,a wpływu na nic niemamy,a poseł ma grubszą skóre od słonia
normalnie szok
co jeszcze trzeba może na taczce Ci go przywieziemy
co jeszcze trzeba może na taczce Ci go przywieziemy
2 926 981. emeryt 2017-07-22 (21:55)
https://wiadomosci.wp.pl/posel-stanislaw-pieta-przylapany-w-monopolowym-spotkal-suwerena-6146406989895297a
https://wiadomosci.wp.pl/posel-stanislaw-pieta-przylapany-w-monopolowym-spotkal-suwerena-6146406989895297a
linki do wp.pl nie są jakieś dla mnie oczywiste, bo portal wp.pl raczej nie jest nienawistnym portalem.
A może niech się wszyscy pogodzą i od tego momentu koniec z polityką? Przecież wiadomo że zawsze ludzie będą się różnić poglądami !!! A po co się nawzajem obrażać. To do niczego dobrego nie prowadzi
ale faktycznie jest dużo dyskusji dziś politycznych i emocje, ale to jak wszędzie ... wiadomo co się dzieje ostatnimi dniami
trudno mi zabraniać takich dyskusji na czasie ... jak będzie zbliżać się asteroida do ziemi, to również nie będę blokował osób piszących o zagładzie, zamiast o Lotto
Dupnie w maszyne losującą i stronka przejdzie z nami do histori
jak będzie konkretny wpis to będzie blokada ... narazie to widzę tylko wpisy nawołujące do blokady emeryta, tylko nie do końca widzę w czym rzecz
dla tych co nie wytypują choć 1/1 bana na 2 dni
dla tych co nie wytypują 0/1 bana na 1 dzień
jutro na chacie będą tylko wygrani
dla tych co nie wytypują 0/1 bana na 1 dzień
jutro na chacie będą tylko wygrani
Ceha-normalność- i szanuj Bliżniego swego-jedno z 10 przykazań,nikt niema monopolu na władze i Basta
jocia , cecha a nie przeszkadza wam jak są wpisy opiewające pis ??????
bo mi nie przeszkadza ani jedno ani drugie
bo mi nie przeszkadza ani jedno ani drugie
Pasko.Proszę sprawdzić czy kopiowanie i rozpowszechnianie wiadomości przez emeryta jest legalne.
Pasko
Teoretycznie masz racje,,,,ale zapomniałas o głownej tematyce Twojego portalu,
ja, zapewne wiele osob tez,nie chce tematów politycznych,,,i o asteroidach tez.....
Teoretycznie masz racje,,,,ale zapomniałas o głownej tematyce Twojego portalu,
ja, zapewne wiele osob tez,nie chce tematów politycznych,,,i o asteroidach tez.....
Piernik-zapytaj sie ojca Dyrektora masz blisko
Napewno po wyższej szkole medialnej -bo mądrość nad mądrościami!!!
sprawdziłem wszystkie dzisiejsze wpisy emeryta ... 20 wpisów na około 700 oddanych dzisiaj na czacie. Większość odnośnie typowań, 3 wpisy które zacytowaliście polityczne ... nie widzę tu nic nadzwyczajnego, a zamieszanie jakby nie wiem co się działo. Oj widzę, że mamy tu jakieś personalne rozgrywki.
2 926 804. edi8 2017-07-22 (16:52)
2 926 815. silber 2017-07-22 (17:01)
Pasko
Możliwość blokady lub usunięcia konta:
Osoby wulgarne, SPAM-ujące lub przejawiające inne negatywne działania na stronie multipasko.pl, mogą zostać zablokowane. Blokada może dotyczyć wyłącznie pisania na czacie lub całego konta.
Pisz zwięźle i na temat.
Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem.
Osoby wulgarne, SPAM-ujące lub przejawiające inne negatywne działania na stronie multipasko.pl, mogą zostać zablokowane. Blokada może dotyczyć wyłącznie pisania na czacie lub całego konta.
Pisz zwięźle i na temat.
Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem.
dzięki makler. silber faktycznie musi zostać zablokowany za tego typu wpis.
Czy ktoś Wam każe czytać wypociny emeryta???
Jak chcecie wyrazić swój pogląd-to zamieszczajcie wpis>"olewam tekst nr..."
Jak chcecie wyrazić swój pogląd-to zamieszczajcie wpis>"olewam tekst nr..."
3 razy VETO,lużna rozmowa mamy różne charaktery i temperamenty,TOLERANCJA i mądrość życiowa,jak to mówią ludzi słuchaj a rozumu swojego sie radż,
ceha-a masz tytuł profesora to ci załatwie u zbyszka potrzeba 44 sprawiedliwych,
suweren-to wyborcy którzy głosowali,a konstytucja to przepisy Prawa obowiązującego
Pasko, przeczytaj moja KG co pisze emeryt
.
Emeryt, uważasz czatowców za głupców, że SAMI nie mogą wejść na portale informacyjne
uważasz się za mądrzejszego niż Jesteś. hahaha
.
Emeryt, uważasz czatowców za głupców, że SAMI nie mogą wejść na portale informacyjne
uważasz się za mądrzejszego niż Jesteś. hahaha
edi8 również powinien zostać zablokowany na czacie za tego typu wpisy na stronie głównej, ale zrobię tutaj wyjątek, bo widzę również wpis emeryta w jego księdze gości.
I to jest faktycznie wpis, który zasługuje na ... gdyby padł na czacie, pewnie byłaby blokada dla emeryta w tym momencie. Trochę tutaj personalne rozgrywki widzę i wkradającą się politykę, emocje ponoszą, dzisiaj przymknę nieco oko.
I to jest faktycznie wpis, który zasługuje na ... gdyby padł na czacie, pewnie byłaby blokada dla emeryta w tym momencie. Trochę tutaj personalne rozgrywki widzę i wkradającą się politykę, emocje ponoszą, dzisiaj przymknę nieco oko.
W zwiazku z tym ze nic nie musze czytac i wogole...
to sobie posłucham cos miłego...
Wszystkim miłej nocki życze
Laurcia
Jocia
Gonzaga....
to sobie posłucham cos miłego...
Wszystkim miłej nocki życze
Laurcia
Jocia
Gonzaga....
już -wyluzujcie z tym Emerytem-jak będziesz emerytem to też tak bedziesz pisał-pod warunkiem że bedzie jeszcze internet
To co ja uprawiam na tym forum to się nazywa Lotto Plus a inna tematyka mnie szczyka
Pasko..jakie personalne, jakie ?
Po co emeryt zasmieca czat, po Twojej aprobacie, bedzie więcej takich wklejek..o to Tobie chodzi ?
Po co emeryt zasmieca czat, po Twojej aprobacie, bedzie więcej takich wklejek..o to Tobie chodzi ?
jocia: 2 linki do wp.pl to nie jest zaśmiecanie czatu ... jakbym był taki restrykcyjny, to potem każdy się będzie bał się wychylić, nieo to chodzi
równie dobrze zaśmiecaniem jest oddanie wpisu tylko po to żeby dać same emotikony
szanujmy się nawzajem i chciałbym tutaj pełną demokrację, a nie towarzystwo wzajemnej adoracji + podział na partie polityczne
mi też to lata jak mucha na gó....m nie piszę więcej bo dostanę bana
Jocia-gorsze oszoł..y tu już były,co obrażały wulgarnie wszystkich do okoła,i tylko zmieniali nicki i od nowa jazda była.