Wpisy 2 926 828 – 2 926 927
22 lipca 2017 17:08 → 22 lipca 2017 18:55, 100 wpisów
marek79
na 21:40 i było wtedy 5/10
na 21:40 i było wtedy 5/10
silber jak by tak tylko o typowaniach to by byly wpisy od 14:30 do 16 gora jak i od 8 do 10 ten twoi wpis wymaga bardziej bana niz wpisy emeryta eh widza czyjes a swego nie
pewnie jutro edi i silber o ile jestescie wyznawcami jakiegos kosciolka nie obrazajac nikogo jutro pobiegniecie by wysluchac o szanowaniu blizniego swego wy
20.06.2017 21:40
Typował o godz. 20:21 18,19,28,29,35,
49,56,67,69,80 5/10
Marek 79 tak wygląda Twoje typowanie
Typował o godz. 20:21 18,19,28,29,35,
49,56,67,69,80 5/10
Marek 79 tak wygląda Twoje typowanie
emerytka 46 dziękuje ale dla pewności poczekam na Pasko szkoda że nie posłane
Jociu
jociu czemu bijesz glowa o sciane coz mam inne zdanie niz co nie ktorzy moze nie widze czegos mi emeryta wpisy nie przeszkadzaja czasem nawet lubi poczytac co sie dzieje nieraz nie wchodze na wp czy interie
marek79
Wielka szkoda,bo jeszcze + wpadł
Wielka szkoda,bo jeszcze + wpadł
emerytka 46 jak bym typował było by 1/1, 2/2,3/3,5/5,8/10 ponad 1200 pkt. przed nosem a kasy 1520 zł.Mam system tylko wpada widzę później. Dlatego potrzebuje kiedy 1 raz wytypowałem ta 10/10 eh
marek79
Wejdź na swój profil i sam sprawdź.
Wejdź na swój profil i sam sprawdź.
marek79 , rozchodzi sie o stałych zestawów liczbowych multi multi, czy typowanie w profily ?
emerytka 46 dziękuje mam sprawdziłem zapomniałem o tym że wcześniejsze hehehe
2 926 815. silber 2017-07-22 (17:01)
Obecnie w Polsce protestują wyłącznie donosiciele i qrwy z WSI i PO, Nowoczerskiej i Pezelu. emeryt qrwa kim ty jesteś qrwo, pionku platformy, że tak tu jedziesz od zawsze na polskich patriotów? Zawrzyj ryj milicyjny emerycie, bo qrwa nie da się tutaj wogóle zaglądać. Pasko zrób porządek wreszcie z tą POkomuną i wywal te milicyjne trolle sowieckie z PO z tego portalu i w końcu zostaw wyłącznie ludzi typujących TS. Apeluję do Ciebie Pasko byśmy się wreszcie zajęli typowaniem nie polityką. Dziękuję.
SILBER i gdzie te twoje wpisy o liczbach typowaniach te dyskusie
Obecnie w Polsce protestują wyłącznie donosiciele i qrwy z WSI i PO, Nowoczerskiej i Pezelu. emeryt qrwa kim ty jesteś qrwo, pionku platformy, że tak tu jedziesz od zawsze na polskich patriotów? Zawrzyj ryj milicyjny emerycie, bo qrwa nie da się tutaj wogóle zaglądać. Pasko zrób porządek wreszcie z tą POkomuną i wywal te milicyjne trolle sowieckie z PO z tego portalu i w końcu zostaw wyłącznie ludzi typujących TS. Apeluję do Ciebie Pasko byśmy się wreszcie zajęli typowaniem nie polityką. Dziękuję.
SILBER i gdzie te twoje wpisy o liczbach typowaniach te dyskusie
makler dodałem dziś bo ładnie wygląda hehe a dawno typowana ta 10.
tak przeszkadzaja nie ktorym wpisy emeryta bo chca o liczbach typach a cisza co za pi pi
silber widze ze w profilu masz same typu coz umiesz tylko szczekac qrwy to ci najlepiej wychodzi
gryksio
no i witam elite z zielonej strony
gryks76 jestem bardzo zarobiony, jestem menedżerem w sekfin nie mam na nic czasu, doba jest za krótka, ale zawsze w nocy tutaj zaglądam i czytam o typach. Ale od jakiegoś czasu już to się staje nudne co ten milicyjny emeryt tutaj wypisuje. Pozdrawiam cię
nikomu nie przeszkadza przez tyle lat
ze emeryt nas info o polityce
ino tobie nowemu
co ledwo tu zagladasz na zielona strone
jesli ci sie nie podoba tu no to
kazdy tu ma prawo pisac co chce i jak chce
nawet ty masz prawo wyrazac tu swoje opinie
o kazdym
pozdrawiam
ino tobie nowemu
co ledwo tu zagladasz na zielona strone
jesli ci sie nie podoba tu no to
kazdy tu ma prawo pisac co chce i jak chce
nawet ty masz prawo wyrazac tu swoje opinie
o kazdym
pozdrawiam
oby było nas wiecej
marek79
Czasem warto grać stałe 10/10 czy 5/5.Chociaż mówią,że stałe liczby to "przekleństwo gracza"
Czasem warto grać stałe 10/10 czy 5/5.Chociaż mówią,że stałe liczby to "przekleństwo gracza"
kazda opinia sie liczy
.
.
.emercia
.
.
.emercia
wasyl-piask
umykam na pianke
ja już po robocie i obiadku a tu widzę burza mózgów o liczbach i polityce
Miałam tak ostatnio z 5/5 wysyłałam do końca maja,bo 1 czerwca wyjeżdżałam i bum wpadła
5 czerwca.
5 czerwca.
to o czym rozmawiacie to metoda na chybia z maszyny np keno , wiem to z autopsji .
Jak wezmę z maszyny na 1 losowanie na 95% pudło , jak wezmę np na 3-5 losowań zawsze coś trafione
Jak wezmę z maszyny na 1 losowanie na 95% pudło , jak wezmę np na 3-5 losowań zawsze coś trafione
keno,to granie z automatem.
2 926 783. marek79 2017-07-22 (15:46) Zabrze
Mądry Polak po losowaniu eh 8/10 w 10 typowanych kiedyś eh 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80 jak ktoś chce niech sprawdzi mój profil.
2 926 795. marek79 2017-07-22 (16:33) Zabrze
Da się sprawdzić jakoś kiedy dałem tą 10 pierwszy raz? W typowaniach dawnych 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80
Kendzior, PAMIETASZ GDY BYM ZAGRAL. musztarda po...
Mądry Polak po losowaniu eh 8/10 w 10 typowanych kiedyś eh 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80 jak ktoś chce niech sprawdzi mój profil.
2 926 795. marek79 2017-07-22 (16:33) Zabrze
Da się sprawdzić jakoś kiedy dałem tą 10 pierwszy raz? W typowaniach dawnych 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80
Kendzior, PAMIETASZ GDY BYM ZAGRAL. musztarda po...
gdybym w marcu zdążył wjechać do miasta i puścić kupon ( skreślony )
miałbym 6/6 stawka x 2 zabrakło ok 20 minut
miałbym 6/6 stawka x 2 zabrakło ok 20 minut
na 14 znów po łebkach ts wstrzelił się w co drugą liczbę , 5/10 , 3/7, 4/7 i pustak
popatrzę co tam dać na wieczór , zapytam żony może jakieś 6/9
ja tez w stalych 8/10 gdy bym wiedzial, ale nie siedzialem w liczbach hahahaha
jest wpis profil
jest wpis profil
kedzior13
liczysz na trafienie bez tej kreseczki/ ?
liczysz na trafienie bez tej kreseczki/ ?
każda metoda jest warta rozpatrzenia , nawet czasami w szaleństwie wizira trafia się jakiś rodzynek , ok typowanko
makler nie wiesz o co chodzi wiec się nie wtrącaj. Że siedzisz w domu nikt Ciebie nie lubi musisz się tu wyżyć,zazdrościć że ktoś coś zauważył.Żenada makler.
9 maja miałem piątkę w DL płatna zaledwie ok 3900 pln
jak wrzucić foto z komórki tutaj bez podawania danych osobowych, bo widzę niestety, że trzeba podawać co mnie nie kręci?
jak wrzucić foto z komórki tutaj bez podawania danych osobowych, bo widzę niestety, że trzeba podawać co mnie nie kręci?
2 926 854. wasyl-piaski 2017-07-22 (17:33) B.G.W..--BRAK.GŁÓWNEJ.WYGRANEJ
ino tobie nowemu
Ty... "milioner" (he he ) ja nie nowy i mnie też jego agitki nie pasują.
Mam takie prawo?
Bajeranci wszystkich opcji- łączcie się.
ino tobie nowemu
Ty... "milioner" (he he ) ja nie nowy i mnie też jego agitki nie pasują.
Mam takie prawo?
Bajeranci wszystkich opcji- łączcie się.
Na chwilę zajrzałem takie gdybanie, ale nie opłaca się grać na stałe zestawy,gdybyś grał nimi non stop co losowanie, to na bank byłbyś w plecy, chyba, że jakoś intuicyjnie byś obstawił tę dziewiątkę, choć nie wiadomo czy, by wypadło 8/10, gdybyś akurat obstawił. Gdybanie jest częścią grania w TS-owe gry
dzięki marek79, ale to nie zmieni twojego czy mojego życia, bo to za mało
od tamtej pory uznaję, że już nie trafie szóstki w DL gram tylko: ekstra pensja, multi multi bez plusa i tylko 8 lub gdy jest kumulacja to 10 oraz mini. A jakie są wasze przemyślenia ?
od tamtej pory uznaję, że już nie trafie szóstki w DL gram tylko: ekstra pensja, multi multi bez plusa i tylko 8 lub gdy jest kumulacja to 10 oraz mini. A jakie są wasze przemyślenia ?
Dziesiątkę ten język pisania
Miłego, upalnego popołudnia
kumpel informatyk ostatnio powiedział mi, że kręci tylko MM na 8 lub 10 liczb. Kiedyś trafił 9/10. Co wy o tym sądzicie ale ja myśle,że krecenie 10tki cały miesiąc stałymi liczbami ma sens. Co o tym sądzicie?
2 926 804. edi8
Bingo!
No karwa... 10/10 tyle że niewielu tu takich co zrozumieją..
Bingo!
No karwa... 10/10 tyle że niewielu tu takich co zrozumieją..
SilberZatypuj multi....zobaczymy czy to prosteA emeryt?SpokoMa swoje zdanie,i oki
5 miechow zajelo mi wbicie do 50 w dziesiatkachParnota,duszno...Czas wietrzyc umysl
Silber, to zależy jakim jestes typerem, jakie masz owoce
spytaj sie Gryksa Brjana Gonzagi i jeszcze paru innych
spytaj sie Gryksa Brjana Gonzagi i jeszcze paru innych
tomi77 ja nie typuję ja robie swoje chybił trafił czyli moje osobiste/dzieciaka numery
makler zawsze jak trafiam to nigdy moje jakieś tam wyrozumowane typy, nigdy
Monet
Nie jesteś "pamiętliwy"? Albo masz krotką pamięć ?
Nie jesteś "pamiętliwy"? Albo masz krotką pamięć ?
zeby puscic "10" na dłuższy czas,musiałbym długo nad tym siedziec i sprawdzac w poprzednich losowaniach
E46
Wiem o co Ci chodzi.
A pamięć mam -rewelacja.
Nawet nie wiesz jak dobrą...
Wiem o co Ci chodzi.
A pamięć mam -rewelacja.
Nawet nie wiesz jak dobrą...
Monet
Ja jestem pamiętliwa.
Ja jestem pamiętliwa.
doktor2p
jak się dobrze patrzy to kasiura jest na ulicy ( przysłowie ) takie fakty
Keno to fake analizowany i generowany przez GTECH. Tylko głupi w to gra.
juz Tobie raz mowilem Zbiral trafil w mini profil 5/12 i duzy 6/12 = to przypadek ??
E46 - nie zawsze to dobre.. ale skoro taka wola Pana..
-to powodzenia i żeby się nie zresetowało. Chociaż ja bym takiego resetu sobie bardzo życzył.
-to powodzenia i żeby się nie zresetowało. Chociaż ja bym takiego resetu sobie bardzo życzył.
raz pisales na czacie do 3 w nocy, wiem ile zarabiasz, wiec z keno to faktycznie grosze
Monet
Wiem,ale nic na to nie poradzę.Jako skorpion czekam na odpowiedni moment
czas na spacer z psem,
ale lipa o to liczy duzy z plusem z chybika na dzis 6,16,31,33,34,49 to sa 2x 3/6 ze czwartku
Po latach analiz i gry w TS moim skromnym zdaniem tylko 3 gry są sensowne: ekstra pensja (choć droga), multi multi 10 (gdy jest kumulacja), 8 (zawsze) lub mini. Reszta nie ma sensu.
jak nie będziesz wiedział o co chodzi , to potkniesz się o to wywrócisz się i nie będziesz wiedział że to jest kasiura duża
2 926 921. emerytka 46 2017-07-22 (18:50) Chorzów.
Monet
..................................
heh,,, no ja czasami w imię mniejszego zła- odpuszczam.
Baterie oszczędzam.
Monet
..................................
heh,,, no ja czasami w imię mniejszego zła- odpuszczam.
Baterie oszczędzam.