Wpisy 2 926 197 – 2 926 296
21 lipca 2017 18:24 → 21 lipca 2017 21:08, 100 wpisów
antybiotyk od dziś do 27 dopadło mnie o można pomarzyć
kupiłem 8 zakładów mini zchybika wczoraj z tego co mi dało miałbym 4/5 zdjęcie profil liczby zapisane w stałych zestawach
forsami
piony jeszcze nie
acha dzisiaj kupiłem i sprawdzałem losowanie wczorajsze
hihi
Dziwna sprawa z moja robota znów dostałem maila z ofertami pracy i jest ta praca aktora sie staram
Szukają 2osob 7-15 40godzin mi mówili ze robią od 8-16 nic swego nie rozumiem w jakim celu mnie zwodzą juz 2tyg
Pracowałem tam dzień na próbę papiery szef wziął miał zatrudnić badania i di dzis nic przez telefon mówi ze papiery czeka niewiem co grane jest
Wiakin celu zemnie jaja robi niewiem
Dzień dobry wszystkim
Dzisiaj byłem w nowej kolekturze TS-a.W ramach promocji lokalu dwie hostessy ubrane w sukienki koloru lotto rozdawały czkoladki - żłota moneta z napisem Lotto-.
Było bardzo sympatycznie i radośnie.Piszę to, bo wielokrotnie na nich narzekamy,a oni tak się starają by nam umilić grę w ulubione gry.Fajnie by było aby w ramach takich promocji rozdawali kupony z extra wygranymi
Dzisiaj byłem w nowej kolekturze TS-a.W ramach promocji lokalu dwie hostessy ubrane w sukienki koloru lotto rozdawały czkoladki - żłota moneta z napisem Lotto-.
Było bardzo sympatycznie i radośnie.Piszę to, bo wielokrotnie na nich narzekamy,a oni tak się starają by nam umilić grę w ulubione gry.Fajnie by było aby w ramach takich promocji rozdawali kupony z extra wygranymi
dudzia o ile jestes wzielem sobie z chybika multasa 37 52 56 66 76 80 liczba 52 byc moze ciebie zainteresuje odnosnie wczesniejszych wpisow tylko czy 52 dali z trafika bo bedzie czy ze nie bedzie
2 926 141. gryks76 2017-07-21 (16:57)
Sandecja - Arka Gdynia- x
Wisła K. - Termalica- 1
Piast - Pogoń Szczecin- x
Lechia Gda - Cracovia- 1
Legia - Korona Kielce- 1
Wisła Pł. - Lech Pozn - x
Jagiellonia Górnik - 2
Zagłębie - Śląsk - 1
jak by tak się zakończył 1 mecz 2 kolejki sandecja - arka po 1 połowie 0-0 wlazłby mi 1 meczyk
Sandecja - Arka Gdynia- x
Wisła K. - Termalica- 1
Piast - Pogoń Szczecin- x
Lechia Gda - Cracovia- 1
Legia - Korona Kielce- 1
Wisła Pł. - Lech Pozn - x
Jagiellonia Górnik - 2
Zagłębie - Śląsk - 1
jak by tak się zakończył 1 mecz 2 kolejki sandecja - arka po 1 połowie 0-0 wlazłby mi 1 meczyk
Praca aktora?To Jarosława mogą przyjąć....Dobrą mimika zaora każdego
a propos jarosława to śmieszne zdjęcie ukazało się w holenderskiej gazecie
tutaj zdjęcie
https://wiadomosci.wp.pl/nagi-kaczynski-w-holenderskiej-gazecie-satyryczny-rysunek-o-sytuacji-w-polsce-6146648334968449a
https://wiadomosci.wp.pl/nagi-kaczynski-w-holenderskiej-gazecie-satyryczny-rysunek-o-sytuacji-w-polsce-6146648334968449a
https://sportowefakty.wp.pl/tenis/700331/agnieszka-radwanska-wezmie-w-sobote-slub-znamy-szczegoly
Analizuje multi z 3 ostatnich losowan...Musze przepic wermutem
20,50,70 mialobyc
20,50,70 mialobyc
Radwanska bierze slub?Znamy narzeczonegoOna winna zakonczyc kariere .A teraz...Nie wejdzie do Final Four
zajrzałem na chwilę ,alfa , rzeczywiście szkoda że całość nie weszła , miałem już 2 takie przymiarki w tym roku
Idę na kolacyjke wpadnę później
Idę na kolacyjke wpadnę później
10 nie weszła,bo nie było pełni księżyca
Prawda ? Kondi
Prawda ? Kondi
alfafire
Szkoda, że mnie banują w tematach a ja bym wam podał szczesliwe zestawu, dzieki którym nigdy nie przegracie
A ile wygramy ? 2 zł