Wpisy 2 926 – 3 025
24 września 2007 00:00 → 25 września 2007 16:33, 100 wpisów
Gratulacje FARESOWI.Pozdrawiam i oby tak dalej sobie leciało---albo jeszcze lepiej.
Moi drodzy znów nic.Nawet jedynki nie miałem w Multi Lotka - a typowałem 5 zakładów.
Mam wielkiego pecha w lotto... :(
Mam wielkiego pecha w lotto... :(
na wtorek jak zwykle2,8,14,22,28,31,NA PEWNO ICH NIE WYLOSUJĄ pewna jestemna1000%
MULTICORKA jak ci wyszło 2 razy 54 z tego:
5.9.15.17.51.55.56.59.65 odbić do 5.--tj.
1.4.1o.12.54.50.51.54.60.
5.9.15.17.51.55.56.59.65 odbić do 5.--tj.
1.4.1o.12.54.50.51.54.60.
witam .Ja to widzę tak --musi się zmieścić w tej samej dziesiątce--jeśli jest poniżej końcówki5-np.52--to do 55 brak 3--czyli53 odbicie do5 .A jeśli przekracza5 np.57 -to odbicie do5 wynosi 2 --czyli 52
Do tego można dorzucić jeden numer z rankingu Pewniaki--np. taki gość jak Jan , Jan4 który często trafia--a moja ostatnia obserwacja-to ostatni numer dnia np.23.09.07--padł3----22.09.07--padł2---21.09.07 nie padł 1-ale jego odbitka do10-czyli9---itak pokombinować to można coś niecoś uzbierać -no nie?.Zyczę powodzenia
Kaczora Geniusz cos na dzis oj tak patrze na te liczby i dobrze ze nie grałem swoimi.
witam wszystkich jednocześnie dla niedowiarków że liczby są wszędzie i moja metoda kalendarzowa czasem także wchodzi wczorajszy wieczór złotka po horrorze, wygrały typ u buka po kursie 2.40 wypalił przesunięcie o 50 pozycji w tabeli typerów oj Kaczor coś w tym jest kupon toto przed nosem godz 20:40 jeszcze wyśle kalendarz na ścienie dwa miesiące VIII i IX - KTÓRY BIORĘ VIII SOBOTY NIEDZIELE PLUS 61 JEDNA 9 DRUGI ZAKŁAD WYNIKI DUŻEGO LOTKA DODATKOWO 3 61 64 CO WYSZŁO SPRAWDZCIE MOŻE to FART ŚLEPY LOS A MOŻE SPLOT FAJNYCH ZDARZEŃ fakt ią tydzień bę dę grał za darmo
ja sie zgadzam z wypowiedzia adi 2007nr.2901-Sposobem napewno jest zawężenie pola typowania np. do 40 liczb i opieranie sie na analizie statystycznej i rachunku prawdopodobieństwa.ja puszczalem 2-5 kratek na liczby 1-15 ..az do 21 kiedy weszlo siedem i wtedy zmienilem liczby....szkoda.no coz skupilem sie teraz na innym przedziale mam nadzieje ze sie oplaci.pozdrawiam
NA MOJE OKO TO 8 BĘDZIE W PRZEDZIELE 60-78 STATYSTYCY CO WY NA TO
no na ten przedzial przeszedlem wlasnie 60-78..teraz zalezy od szczescia rozpisanych kuponow
ot zwykly szarak..do-25 zl gram zwykle
JA BYM OSOBIŚCIE USTAWIŁ NA PRZEMIAN PARKAMI NN/PP I ROZPISAŁ JAK LECI NA 8 PLUS 1 JAKAŚ ZE ŚRODKA
czyli cos w stylu- 60,62,64,67,69,70,71
oki.lece poslac a potem do tyrki.zycze powodzenia wszystkim
Kaczor z Twojego rozumowania wywnioskowałem,że gra naszych pięknych złotek przekłada się na wyniki Multi Lotka. Jak również wyniki Dużego Lotka przekładają sie na wyniki ML. Że też wcześniej na to nie wpadłem! Pozdrawiam
Kaczor dzis ja Cie pomęcze:)podaj 10 na dzis co bys miał skreślc zobacze przenalizuje i rozpisze sobie.
...ale co by było, gdyby wczoraj złotka nie zdobyły 4 pktów z rzędu...? Jakie byłoby przesunięcie?
TYPY MOJE SĄ PODANE NOWE PODAM O 21 55 A CO DO ZŁ0TEK I TEGO CO PISAŁEM WCZEŚNIEJ TO BYŁ TYLKO SPLOT OKOLICZNOŚCI KTÓRE PCHNĘLY MNIE DO PUSZCZENIA O 21 JESZCZE ML.NATOMIAST NUMERKI DUŻEGO NIEJEDNOKROTNIE POWTARZAŁY SIĘ W ML. SPRAWDZ
Kochany Kaczorku -ja już tak bardzo Cię prosiłem,żebyś zaczął typować w dziale Typowania, tak jak to robi spit i codziennie kilkadziesiąt innych osób. Bo ja też prawdę mówiąc nie wiem jakie liczby na dziś typujesz. Może jednak się skusisz.. please.
GRAM TYPAMI DO 10 LOSOWAŃ A WIĘC RAZ NA 10 DNI WEJDZIESZ SPISZESZ I BĘDZIESZ ŚLEDZIŁ NIESTETY TO BĘDZIE ZAWSZE 10 LUB 8 TYLKO DZISZEJSZE TYPY KTÓRE PUSZCZĘ PODAM O 21:55 SORRY ALE TAK MUSI BYĆ
szanuje Twoja zaasde kaczor ale czemu nie podac przed 21 liczb które dzis puszczasz nawet jakbym wygrał to przeciez Tobie z portfela nie wyciągne;)pozdro.
WSZYSTKO PRZEZ DZIADA KTÓRY ZAGRAŁ ZA 1000 ZETA MOJE TYPY JAKIMŚ SPOSOBEM ZDOBYŁ MOJEGO E-MAILA I NAPISAŁ ŻE TO PRZEZE MNIE A JA NIWINNY NIKOMU NIE DAJĘ GWARANCJI ŻE TE TYPY WYJDĄ OT I POWÓD
nie no spoko ale mameja z niego i jeszcze pretensje ma:)tylko jak zdobył Twojego maila????mhh dziwne.nigdy raczej nie zagram za 1000zl:)wiadomo ze gwaranacji nie ma.
Kaczor jak nie chcesz podać typów to nie rospisuj sie na chacie, że tak świetnie ci idzie. Jak chcesz być anonimowy to bądz od poczatku do końca. Każdy może pisać, że jest tak super i nic nie dokłada do gry, alenikt tego nie zweryfikuje czy to prawda dopóki tego nie udowodnisz. Wcale nie musisz masz takie prawo.
Kaczor jak to co napisałeś jest prawdą to ja cię rozumię. Być może postąpił bym tak samo. Z drugiej strony nie ma w tym twojej winy, że ktoś puszcza twoje numery. Odpowiedzialność ponosi sam.
GDZIE PADŁA WYGRANA W DL Z SOBOTY ?? szybką odpowiedz poprosze dzieki
WCALE NIE UKRYWAM TYPÓW KTORYMI GRAM POPATRZ WYŻEJ SĄ PODANE OBOWIĄZUJĄ DOŚRODY ALE DLA PRZYPOMNIENIA 3 11 13 20 30 61 61 68 73 78 JEDNAKŻE TO TYLKO 10 A UŻYWAM 40 CYFEREK DO ROZPISÓW
Spoko życzę powodzenia. Każdy w końcu ma jakiś swój sposób: 8-65-59-76-34
Kaczor, napisałeś, ze wczoraj jeszcze "dosłałeś" ,a później piszesz,że te liczby obowiązują do środy. Proponuje nie tylko Tobie nie dosyłać liczb z nagłych "olśnień". Bo to w większości przypadków strata pieniędzy. Należy grać liczbami wcześniej wytypowanymi ze swoich analiz,wnioskowań statystycznych itp. i cierpliwie czekać. Ponieważ bardzo często powtarza sie ok.5 liczb w kolejnych losowaniach i "lecą" zazwyczaj najczęściej losowane, jest większa szansa, że "skleją się" na naszym zakładzie na wielokrotne losowanie.
maniek50...wygrana padła w Bytomiu czyli kolejny raz Śląśk...grający sam skreślił numerki
ZE WZGLĘDU NA GORĄCZKĘ NIE BĘDĘ MÓGŁ PUŚCIĆ SWOICH TYPÓW PODAM MOŻE KTOŚ SKORZYSTA WEZMIE JE PO LUPĘ 8 13 60 61 64 71 78 73 DODATKOWO BRAŁBYM POD UWAGĘ 35 38 11 20 I 30 POZDRAWIAM I ZYCZĘ SUKCESÓW
witam wszystkich multi maniaków,słyszeliście już o multilotku plus moim zdaniem tj dobre za każdą liczbę jest wygrana nawet1/10 jeśli ktoś chce zerknąć tona stronie lotto jest regulamin i tabela z wygranymi
dawno nie było takiej opcji żeby szły liczby po kolei z najrzadziej losowanych
coś chyba kombinują ,bo z moich 2 sposobów,wymyślonych nie tylko przeze mnie,nic ostatnio nie wchodzi,i to już z kilka tyg.
przesada
zobaczymy dzisiaj
przesada
zobaczymy dzisiaj
Kaczor pokazałeś klase podczas dzisiejszego typowania. Czapki z głów. Potwierdza się fakt, że wiesz o co chodzi w te klocki. Gratulacje typów.
nono Kaczor gratulacje :) czemuż ja je wczoraj wyslłalem a nie dzisiaj :) oby tak dalej :)
ja nie miałem tych wczorajszych liczb,ale szkoda 140 zyla.KACZOR - GRATULKI
DZIKU TAK SIE ZE MNIE NABIJALES A TERAZ CIE ZATKALO TAK JAK MOWILEM WCZESNIEJ ZE PADNIE NA 100% DO 12 LOSOWANIA NO I PADLO W 7 NO I 8600 ZL ZAROBIONE A TY DZIKU POCHWAL SIE WSZYSTKIM ILE TY ZROBILES PRZEZ TYDZIEN 10 20 ZL ALBO MINUS 100 RACZEJ TO DRUGIE JEST BARDZIEJ PRAWDOPODOBNE.
a z mojego sposobu weszłoby 5/6 tylko nie łączyłem nieparzystych 3-ek i taka robota
Gratulacje Geniusz. Adi Geniusz gra u bukmacherów w Profesjonał. Nie wiem ile tam płaca za parkę. Jeśli 8600zł to wygrana "na czysto" w ML musiałbyś wypuścić 538 zakładów za 1345zł na 2/2
Cześć Opa -jakbyś chciał 8600zł zarobić na 2/2 w ML to trochę więcej zakładów -trzeba odjąć koszt gry. Normalnie -więcej wkładasz -więcej wyjmujesz. Ale to jest ryzyko -gra progresywna.
Dzisiaj w typowaniach było 37 trafionych parek. Nie tylko Geniusz jest genialny. Pozdrowienia
Dzięki Full -no to troszkę więcej za parkę płacą bukmacherzy. Ale i tak taka gra progresywna z "wymienianiem" jednej z liczb to trochę zabawa w kotka i myszkę. Np. parka 27,56, która wczoraj weszła miała 140 losowań przerwy. Dla "początkujących" zalecam rozsądek. Miłego dnia.
prawie wszyscy naśmiewali się z geniusza a teraz gratulacje i wszyscy chcą grać jego systemem.Oj,nieładnie.Trzymałam kciuki,żeby parka wypadła do dziewiątego losowania.Ja gram też na parki,ale z mniejszym powodzeniem.
kaczor zagrałam twoimi liczbami w rozpisie dziekuje udało sie jestem do przodu to pociecha dla mnie bo leze z zapaleniem pluc (powiklanie po grypce)Tobie tez zycze zdrowia i prosze podaj cos jeszcze kazdy niech gra na swoje ryzyko dzieki
Do Ali11-gratuluję i ZDROWIA życzę przede wszystkim. Do Ali -z nikogo się nie naśmiewam, tylko czasem specjalnie prowokuje . Co by było, gdyby...
Witam!
Kaczor-dzięki zagrałem Twoimi-7/10-140-jest!!!
Jak możesz podaj swojego
e-maila
Pozdrawiam wszystkich!
Kaczor-dzięki zagrałem Twoimi-7/10-140-jest!!!
Jak możesz podaj swojego
e-maila
Pozdrawiam wszystkich!
a ja nie zagrałem liczbami Kaczora bo za poźno zobaczyłem takze w plecy jestem.nie myślicie chyba sobie ze kaczor codziennie bedzie podawał liczby na forum:)ciekawe co na dzis Kaczor co z magicznej 40 obowiazuje dalej.woczoraj piekne typowanie.
Widzisz KACZOR i każdy niech wyśle ci te paredziesiąt złotych na konto,za te twoje liczby i sie powoli uzbiera
Matycz,ja wiem co to jest progresja,mógłbym sam pograć,ale "gul"podskakuje-za duże ryzyko...sam nie wiem,ile mi to wysłać-żaden problem
KACZOR ja żebym wysłał twoje to u mnie byś miał na 100% przelew,kilkadziesiąt zł się przyda,co nie?
ja będę dopiero wieczorem,bo do roboty,a netu tam nie mam,no i szkoda...
czyzby opa 4 brygadówka:)
ta przeleja kaczorowi pieniadze hehe;)o maile prosze i bedzie im codziennie podawał chyba tak sobiem myśla.Kaczor z tego wszystkiego az zamilkł bedą teraz chłopaka męczyć.
ta przeleja kaczorowi pieniadze hehe;)o maile prosze i bedzie im codziennie podawał chyba tak sobiem myśla.Kaczor z tego wszystkiego az zamilkł bedą teraz chłopaka męczyć.
kaczorku mam nadzieje ze wczorajsza goraczka nie pokonała cie przynajmniej daj znac ze zyjesz
No Kaczorku co tam zaproponujesz na dzisiaj???Jak byś dzisiaj dobrze wytypował to byś udowodnił wszystkim, że to nie przypadek. Pozdrawiam i liczę na ciebie.
adi nie podpuszczaj tak kaczora kto sledzi od jakiegos czasu wpisy kaczora mial juz okazje przekonac sie ze on ma wielka intuicje ale i ona czasem zawodzi wiec jak polegniesz opierajac sie na jego typach to nie bedziesz taki ochoczy na bis wczoraj wyszlo dzis kto to wie .kaczor poda lub nie i nie mozna miec mu tego za zle .
ciesze sie adi ze tak szybko zmieniles punkt widzenia nie ma nic bardziej ogłupiajacego niz nieodparta chec natychmiastowej wielkiej wygranej spiesz sie powoli
ala11 nie wiem czemu wnioskujesz, że zmienilem zdanie. Moje zdanie w tym temacie jest bardzo ugruntowione, a jeżeli chodzi o drugi człon twojego zdania to mam nieodpartą chęć... ale bycia dobrym człowiekiem. Jeżeli przy tym będę miał duże pieniadze czy też nie to już jest mniej znaczace dla mnie. Tak czy inaczej Ja nie mogę narzekać na brak pieniędzy. W chwili obecnej żyje mi się dobrze. Pozdrawiam.
Ale ściema !
witam wszystkich dzieki za miłe słowa dla wygranych gratulki dla przegranych i nie tylko zagadka //// KOMU STAJE W ZIMNEJ WODZIE ///odpowiedż potem
"Fortuna toczy się kołem, kto dziś górą, jutro dołem" Teraz kochany Kaczorku podaj nam proszę takie liczby, aby temu zaprzeczały. Czy to te obowiązujące do jutra?Pozdrawiam