Wpisy 2 924 931 – 2 925 030
19 lipca 2017 17:37 → 19 lipca 2017 21:29, 100 wpisów
no tak numer sie wezmie i automat nagram i bedzie ludziom gadal i kasa leci
wez sobie jeszcze 55 z 58 dodaj 67 z 69 do tego 72 a ze 75 z nia sie lubi a z nimi 78 masz co nie co
ta 20 plus 20 daje 40 a 20 na pol daje 10 a ze 10 na pol daje 5 to mamy 5
wyniki multi losowania mam tu przed soba na biurku dzisiejsze
ta 55,58,67,69,72,75,78,05,02,40,09,24,16,28,32,35,26,40,41,07 sorry podgladalem
tak mnie ciekawi tyle machlojek afer za po i jakos nie pamietam by bylo halo kaczka robi jak robi i nagle halo a moze on poprostu chce dobrze a tamtych cos trafia od tak na marginesie liczbowym
ta a moze 007 choc 07 wystarczy ala balkanica tu sie nie odpoczywa
lesiu28
w moim profilu ekstra pensję
masz w komentarzach
na dzisiejsze losowanie
w moim profilu ekstra pensję
masz w komentarzach
na dzisiejsze losowanie
Mysle ze sam Kaczynski zwariowal ale Duda Andrzej ...szacun bo mu sie postawilChociaz raz...
a ja nie sadze ze 1 zwariował a 2 się postawił to jest strategia
Jak sie Duda postawi to nawet jak Kaczynski posle Szydlo na prezydenta...popre DudeAle doktor,mozesz miec racje...taki uklad?
mam swoje zdanie i uwagi ale wystarczy na tej sali jedna czerwona tuba
doktor2p Ci co się tutaj wymądrzają,to na stronach o polityce nie mają co pisać,tylko ściągają linki
Junak dzieki
Czy taki zestaw gra kilka losowan, czy liczby sie zmieniaja u Ciebie co losowanie
Czy taki zestaw gra kilka losowan, czy liczby sie zmieniaja u Ciebie co losowanie
Cześć wszystkim wcześniej było tylu wróżbitów i różnych metod na stronce, że ktoś pewnie trafi 10/10 z +
Do losowania, oby bez żadnych komplikacji tak jak wczoraj
Zgrywus masz absolutną rację, ale w ubiegłym sezonie Ligii mistrzów legia przegrała i zremisowała z triumfatorem Ligii mistrzów
Ciekawe czy w tym sezonie zakwalifikują się do grupy LM trzeba trzymać kciuki, chociaż tam dostaną znowu baty
Pamiętamy 0:4 i 8:4 chyba było
Do kantowanka
cieszmy siębo może są to ostatnie bramki w tej edycji LM hokeja na lodzie
PO czyli w skrócie Przestępcza Organizacja,powinna być zdelegalizowana,bo działa na szkodę Polski i Polaków