Wpisy 2 922 355 – 2 922 454
16 lipca 2017 14:27 → 16 lipca 2017 17:27, 100 wpisów
skorupy skorupowane to były i są , korupcja w urzędach gmin w ubezpieczalniach itd; ci sami ludzie na stanowiskach co za dawnych lat , włos z głowy nie spada zero kontroli i odpowiedzialności gitara gra
dla mnie to wszystko banda złodziei , a wy się szarpiecie którzy lepsi PO PIS wszyscy złodzieje g...o warci ,
do prawdy się samemu dochodzi ja szukam prawdy wszędzie i analizuje wiem że PIS piękny nie jest mam wady ale PO to większe zagrożenie to co robili to pomsta do nieba boję sie strasznie
wywalała ludzi z mieszkań Warszawie a koledzy z Po wykiwali rolników w latach 90 dajać kredyty i pożyczki a później nie wiadomo ska podniesli wileu się powiesiło
a za te kamienice to pazerna Hanka powinna siedzieć tu sie zgadzam
Mirnam przecież mass media służą do ogłupiania społeczeństwa jedna partia naskakuje na drugą manipulująnami nami jak chcą nigdy nie wiadomo o co chodzi a chodzi o
ja uwazam ze to nie hanka tylko gronkiewicz, a rysiu petru to petru, a lech walesa to nie leszek, tak samo jaki oni maja stosunek do innych np drwiac wypadku czy nieszczescia innych
rząd PO-PSL zamierzał wybudować w związku z Euro 2012 4 tys. km. Do końca 2012 r. powstało jedynie 1,4 tys. km.
za Po były by takie ceny jak za PIS a nic dla ludzi taka mała różnica
klonek- nareszcie coś mądrego,bo juź myślałem że jesteś czerwony jak kapa PO długim stosunku
jestesmy w koncowce ue krajem gdzie najwiecej praujemy i najmniej zarabiamy
luka VAT-owska wzrosła z 8,8 proc. w 2007 r. do 26 proc. 2015 r. Z powodu niskiej ściągalności podatków budżet tracił rocznie ok. 60 mld zł
nie pamiętam w którym roku , ale zbierali podatek gruntowy co dwa tygodnie , mają mózgi szkolone
edno z ministerstw za doradztwo kancelarii prawnej płaciło 1800 zł za godzinę pracy.
7,8,14 pirwsze trzy z lotto uk chce za nie 54 zl albo 48,84 zl
gdybyśmy wpadli na pomysł, że złodziejski dług PO-PSL spłacamy jednego dnia to każdy z 38 milionów Polaków musiałby jednorazowo zapłacić ponad 9 milionów złotych. I to jest właśnie skala złodziejstwa tej całej bandy, która dla ukrycia swoich bandyckich działań wspiera sz-KOD-ników
Daleki jestem od fascynacji PiS-em i zakładam standardowo, że politycy kłamią. Jednak, gdy słucha się jednej i drugiej strony, to odczucia są takie:
1. Obecnie rządzący po założeniu filtra "kłamią" ma się wrażenie, że 80% z tego co mówią jest prawdziwe. Można ich spokojnie i bez znudzenia słuchać. Nie ma w tym nachalnej propagandy.
2. Wszelkiej maści totalna opozycja - nawet bez zakładania filtra "kłamią", z zaciśniętymi zębami i wmawiając sobie, że musi być w tym choć trochę prawdy, wrażenie i tak jest jedno 100% kłamstwa i obłudy, zwykłe chamstwo, buta, bezczelność, traktowanie Polaków jak idiotów. Zwykły ryk świń oderwanych od koryta i strach przed konsekwencjami. Wali nawet przez ekran monitora, z obfajdanego ze strachu pampersa. Otwiera mordę jeden z drugim i z miejsca zbiera się człowiekowi na wymioty.
1. Obecnie rządzący po założeniu filtra "kłamią" ma się wrażenie, że 80% z tego co mówią jest prawdziwe. Można ich spokojnie i bez znudzenia słuchać. Nie ma w tym nachalnej propagandy.
2. Wszelkiej maści totalna opozycja - nawet bez zakładania filtra "kłamią", z zaciśniętymi zębami i wmawiając sobie, że musi być w tym choć trochę prawdy, wrażenie i tak jest jedno 100% kłamstwa i obłudy, zwykłe chamstwo, buta, bezczelność, traktowanie Polaków jak idiotów. Zwykły ryk świń oderwanych od koryta i strach przed konsekwencjami. Wali nawet przez ekran monitora, z obfajdanego ze strachu pampersa. Otwiera mordę jeden z drugim i z miejsca zbiera się człowiekowi na wymioty.
Mulag zależnie od tego której stacji słuchasz , ja w tej chwili nie oglądam dzienników ani TVP ani TVN , jesli już Polsat i to przecedzam i przede wszystkim myślę bo i jedni i drudzy bawią się szarym człowiekiem , a co do afer poczekaj po końcu kadencji wyjdzie brud PIS na wierzch
Ważne b wybrać mniejsze zło ja tak uważam mam w świadomości wagę i ciężarki a co ważne pamiętam co było niestety nie którzy przeszli przez życie zapominając ale może sami nie są na swoim żyją w innym świecie jeszcze na garnuszku kogoś mało ich obchodzi co z innymi zasada ja mam dobrze, dopóki ja mam dobrze wszystko okey i wtedy propaganda też może działać a jak będzie działać dla kogoś kto głębiej w tym siedzi i dotknęła go ta polityka
No to panowie po jednym ja mam zimnego lecha jestem w Krakowie zimny jak smok i dobry bo zleżały
Przepraszam że się wtrącę 14,17,27,30,37,44,47,52 na pierwszy rzut oka ale mogę się mylić , zrobię analizę i puszczę wieczorkiem , na razie
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 634 000
widze manifestacje w Warszawie i mam nieodparte wrazenie ze wypuscili pacjentów z domu wariatów i tam przemawiają
2 922 423 jak już sobie taki nick wybrałeś TTTTroolu to chociażby dla szacunku trzeba było wstawić dużą literę - Patriota, który nazwy swojej Ojczyzny poprawnie nie umie napisać.
jeśli było słychać rozmowę
operatorów po losowaniu
na lotto.pl
to czyli są losowania na żywo
operatorów po losowaniu
na lotto.pl
to czyli są losowania na żywo
Znowu błąd,
Powinno być ćwoku. Jeśli w jednym słowie użyłeś znak diakrytyczny to w słowie "cwoku " też powinieneś. Nawet wyzwać poprawnie nie potrafisz.
Powinno być ćwoku. Jeśli w jednym słowie użyłeś znak diakrytyczny to w słowie "cwoku " też powinieneś. Nawet wyzwać poprawnie nie potrafisz.
Z drugiej strony z kontekstu twojej wypowiedzi 2 922 427 wynika, że nie rozumiesz znaczenia rzeczownika "patriota". Napisałeś to zdanie tak, jakby określenie "patriota" było obraźliwe, a jest wręcz przeciwnie.
prezenterka miała stylonowe gacie
i kieckę dlatego nie wygraliśmy
i kieckę dlatego nie wygraliśmy