Wpisy 2 922 328 – 2 922 427
16 lipca 2017 14:20 → 16 lipca 2017 16:10, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
a co komu szkoda chcą to sobie obchodzą gdzie wolność i przeszkadzanie
A co powiecie na temat afer Amber Gold-800mln i Skoki- 4mld jedna PO drugą PIS
2 922 033. kedzior13 2017-07-15 (23:29) tutejszy
wiz nie męcz się , puść na 14 po prostu 4,15,19,25,29,32 X 100 masz kasy jak lodu
po rozwinięci wpadło. 19,25,32,38 , 4/7 , 4/6 , 4/5 i 4/10 jest
wiz nie męcz się , puść na 14 po prostu 4,15,19,25,29,32 X 100 masz kasy jak lodu
po rozwinięci wpadło. 19,25,32,38 , 4/7 , 4/6 , 4/5 i 4/10 jest
klonek porozmawiaja z tymi ludzi podejrzewa że w dobrej wierze to piszesz
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Ta partia czy inna jedno zło to są wszyscy kolesie tylko się zamieniają co kilka lat
i dobrze że nic o skokach wystarczajaco w inny stacjach sobie mówią
klonek pisze w dobrej wierze tak go zmanipulowano że w to wierzy z całego serca chyab w dobrej wierze on w to wierzy
ja widziałem płacz i śmierć za PO to nikt mi kitów nie będzie wciskał
skorupy skorupowane to były i są , korupcja w urzędach gmin w ubezpieczalniach itd; ci sami ludzie na stanowiskach co za dawnych lat , włos z głowy nie spada zero kontroli i odpowiedzialności gitara gra
dla mnie to wszystko banda złodziei , a wy się szarpiecie którzy lepsi PO PIS wszyscy złodzieje g...o warci ,
do prawdy się samemu dochodzi ja szukam prawdy wszędzie i analizuje wiem że PIS piękny nie jest mam wady ale PO to większe zagrożenie to co robili to pomsta do nieba boję sie strasznie
wywalała ludzi z mieszkań Warszawie a koledzy z Po wykiwali rolników w latach 90 dajać kredyty i pożyczki a później nie wiadomo ska podniesli wileu się powiesiło
a za te kamienice to pazerna Hanka powinna siedzieć tu sie zgadzam
Mirnam przecież mass media służą do ogłupiania społeczeństwa jedna partia naskakuje na drugą manipulująnami nami jak chcą nigdy nie wiadomo o co chodzi a chodzi o
ja uwazam ze to nie hanka tylko gronkiewicz, a rysiu petru to petru, a lech walesa to nie leszek, tak samo jaki oni maja stosunek do innych np drwiac wypadku czy nieszczescia innych
rząd PO-PSL zamierzał wybudować w związku z Euro 2012 4 tys. km. Do końca 2012 r. powstało jedynie 1,4 tys. km.
za Po były by takie ceny jak za PIS a nic dla ludzi taka mała różnica
klonek- nareszcie coś mądrego,bo juź myślałem że jesteś czerwony jak kapa PO długim stosunku
jestesmy w koncowce ue krajem gdzie najwiecej praujemy i najmniej zarabiamy
luka VAT-owska wzrosła z 8,8 proc. w 2007 r. do 26 proc. 2015 r. Z powodu niskiej ściągalności podatków budżet tracił rocznie ok. 60 mld zł
nie pamiętam w którym roku , ale zbierali podatek gruntowy co dwa tygodnie , mają mózgi szkolone
edno z ministerstw za doradztwo kancelarii prawnej płaciło 1800 zł za godzinę pracy.
7,8,14 pirwsze trzy z lotto uk chce za nie 54 zl albo 48,84 zl
gdybyśmy wpadli na pomysł, że złodziejski dług PO-PSL spłacamy jednego dnia to każdy z 38 milionów Polaków musiałby jednorazowo zapłacić ponad 9 milionów złotych. I to jest właśnie skala złodziejstwa tej całej bandy, która dla ukrycia swoich bandyckich działań wspiera sz-KOD-ników
Daleki jestem od fascynacji PiS-em i zakładam standardowo, że politycy kłamią. Jednak, gdy słucha się jednej i drugiej strony, to odczucia są takie:
1. Obecnie rządzący po założeniu filtra "kłamią" ma się wrażenie, że 80% z tego co mówią jest prawdziwe. Można ich spokojnie i bez znudzenia słuchać. Nie ma w tym nachalnej propagandy.
2. Wszelkiej maści totalna opozycja - nawet bez zakładania filtra "kłamią", z zaciśniętymi zębami i wmawiając sobie, że musi być w tym choć trochę prawdy, wrażenie i tak jest jedno 100% kłamstwa i obłudy, zwykłe chamstwo, buta, bezczelność, traktowanie Polaków jak idiotów. Zwykły ryk świń oderwanych od koryta i strach przed konsekwencjami. Wali nawet przez ekran monitora, z obfajdanego ze strachu pampersa. Otwiera mordę jeden z drugim i z miejsca zbiera się człowiekowi na wymioty.
1. Obecnie rządzący po założeniu filtra "kłamią" ma się wrażenie, że 80% z tego co mówią jest prawdziwe. Można ich spokojnie i bez znudzenia słuchać. Nie ma w tym nachalnej propagandy.
2. Wszelkiej maści totalna opozycja - nawet bez zakładania filtra "kłamią", z zaciśniętymi zębami i wmawiając sobie, że musi być w tym choć trochę prawdy, wrażenie i tak jest jedno 100% kłamstwa i obłudy, zwykłe chamstwo, buta, bezczelność, traktowanie Polaków jak idiotów. Zwykły ryk świń oderwanych od koryta i strach przed konsekwencjami. Wali nawet przez ekran monitora, z obfajdanego ze strachu pampersa. Otwiera mordę jeden z drugim i z miejsca zbiera się człowiekowi na wymioty.
Mulag zależnie od tego której stacji słuchasz , ja w tej chwili nie oglądam dzienników ani TVP ani TVN , jesli już Polsat i to przecedzam i przede wszystkim myślę bo i jedni i drudzy bawią się szarym człowiekiem , a co do afer poczekaj po końcu kadencji wyjdzie brud PIS na wierzch
Ważne b wybrać mniejsze zło ja tak uważam mam w świadomości wagę i ciężarki a co ważne pamiętam co było niestety nie którzy przeszli przez życie zapominając ale może sami nie są na swoim żyją w innym świecie jeszcze na garnuszku kogoś mało ich obchodzi co z innymi zasada ja mam dobrze, dopóki ja mam dobrze wszystko okey i wtedy propaganda też może działać a jak będzie działać dla kogoś kto głębiej w tym siedzi i dotknęła go ta polityka
No to panowie po jednym ja mam zimnego lecha jestem w Krakowie zimny jak smok i dobry bo zleżały
Przepraszam że się wtrącę 14,17,27,30,37,44,47,52 na pierwszy rzut oka ale mogę się mylić , zrobię analizę i puszczę wieczorkiem , na razie
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 634 000
widze manifestacje w Warszawie i mam nieodparte wrazenie ze wypuscili pacjentów z domu wariatów i tam przemawiają
2 922 423 jak już sobie taki nick wybrałeś TTTTroolu to chociażby dla szacunku trzeba było wstawić dużą literę - Patriota, który nazwy swojej Ojczyzny poprawnie nie umie napisać.