Wpisy 2 922 155 – 2 922 254
16 lipca 2017 11:03 → 16 lipca 2017 14:01, 100 wpisów
siatkarki U 20 z Chinkami 3-2
Szpilka znokautowany w 4 rundzie
Kownacki królem Nowego Yorku
mam uprawnienia na wózki widłowe, prawo jazdy kat B., pracowałem jako asystent na Polibudzie teraz stawka 20 zł/h, angielski, niemiecki, pracowałem pół roku jako operator CNC, załatw mi pracę za 20 zł / h zobaczymy cwaniaczku
Brjan - i nie opowiadaj głupot jak nie masz pojęcia o rynku pracy
pracy jest w bród tylko wygodniej jest napisać ze realia są inne
no widzisz, nie potrafisz powiedzieć gdzie ta praca, sam się zaorałeś
Genesis Rusz dupsko i rozejrzyj się w około,zobaczysz inny świat,a nie jak Kiepski"dla mnie nie ma pracy z moimi umiejętnościami"
Witam Wszystkich Multipaskowiczów
Mam pytanie ; Czy ktoś z obecnych zna się dobrze na exelu ?
Metodą prób i błędów próbuję kolorem oddzielić liczby parzyste i nieparzyste.Nie wiem jakie popełniam błędy.Wpisuję w formułę , co mi przychodzi do głowy, a okazuje się , że źle Automatycznie wskakują mi wszystkie w jednym kolorze . Dziękuję z góry za pomoc !
Mam pytanie ; Czy ktoś z obecnych zna się dobrze na exelu ?
Metodą prób i błędów próbuję kolorem oddzielić liczby parzyste i nieparzyste.Nie wiem jakie popełniam błędy.Wpisuję w formułę , co mi przychodzi do głowy, a okazuje się , że źle Automatycznie wskakują mi wszystkie w jednym kolorze . Dziękuję z góry za pomoc !
sam się orasz człowieku niby wykształcony a pracy nie potrafi znaleźć wygodniej jest naepisac nie ma i koniec
nie umiecie czytać jeśli ktoś pracował za 20zł to teraz nie będzie pracował za 15złi tutaj jest sedno sprawy
praca jest po sklepach , sklepikach , molochach a i to coraz częściej wyłapują ukraińcy , jest też zapotrzebowanie na specjalistów , stolarzy , spawaczy .......
o w miarę dobra pracę nie łatwo jak się nie ma znajomości .
Za 1600- 1700 zł coś się znajdzie
o w miarę dobra pracę nie łatwo jak się nie ma znajomości .
Za 1600- 1700 zł coś się znajdzie
jeden z kuponów
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Arka G. - Slask W.10
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Nieciecza - Jagiellonia 02
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Korona K. - Zag.Lubin 02
Pilka nozna - 1.Norwegia - Molde - Stromsgodset 10
SUPEROFERTA - Niedziela - Lech P. - Sandecja N.S 1
Pilka nozna - 1.Rosja - Kazan - FK Krasnodar 10
Pilka nozna - 1.Ukraina - Luhansk - Stal Kamyanske 1
Pilka nozna - 1.Wegry - Videoton Feh. - Balmazujvaros 1
Pilka nozna - Gold Cup - Curacao - Meksyk1 2
Siatkowka - World Grand Prix - K. - Peru - Argentyna 1
Do zapłaty: 100.00 Zł
EWK: 1 163.36 Zł
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Arka G. - Slask W.10
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Nieciecza - Jagiellonia 02
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Korona K. - Zag.Lubin 02
Pilka nozna - 1.Norwegia - Molde - Stromsgodset 10
SUPEROFERTA - Niedziela - Lech P. - Sandecja N.S 1
Pilka nozna - 1.Rosja - Kazan - FK Krasnodar 10
Pilka nozna - 1.Ukraina - Luhansk - Stal Kamyanske 1
Pilka nozna - 1.Wegry - Videoton Feh. - Balmazujvaros 1
Pilka nozna - Gold Cup - Curacao - Meksyk1 2
Siatkowka - World Grand Prix - K. - Peru - Argentyna 1
Do zapłaty: 100.00 Zł
EWK: 1 163.36 Zł
Genesis
Ikea najbliżej ciebie, dodatkowo masz uprawnienia na wózki
McDonald najbliższy tobie
gastronomia nad morzem
Wolkswagen Września
Samsung Wronki, była Amika
Ikea najbliżej ciebie, dodatkowo masz uprawnienia na wózki
McDonald najbliższy tobie
gastronomia nad morzem
Wolkswagen Września
Samsung Wronki, była Amika
Monet.
Witam Cię.Faktycznie trochę czasu minęło,ale w dalszym ciągu
Witam Cię.Faktycznie trochę czasu minęło,ale w dalszym ciągu
Genesis
w jakim rejonie ty mieszkasz ?
województwo ???
nad morzem co druga gastronomia napisy
PRZYJMĘ DO PRACY
w jakim rejonie ty mieszkasz ?
województwo ???
nad morzem co druga gastronomia napisy
PRZYJMĘ DO PRACY
Pracy nie brakuje tylko nie każdy chce pracować za krajową pensje ale na początek nikt nie da więcej liczy się staż Proszę sprawdzić praca czeka PUP Dębica
W Dębicy są przyjęcia na GoodyerStomil Dębica za 17złotych wszystkie świadczenia i niema chętnych dawniej to trzeba było mieć znajomości żeby się dostać do pracy a teraz wszystkich by przyjęli nawet po zawodówce a niema chętnych
emeryt
Dzięki za kwiaty
Dzięki za kwiaty
Ja pracuje na kołchozie prawie 12 lat i tu też są przyjęcia w Przetwórstwie mięsnym
Genesis
w mojej rodzinie dziewczyna studiowała na AWF i pracowała w McDonaldzie
ustawili jej godziny jak chciała, aby mogła studiować
po każdych godzinach pracy szef wypłacał od ręki
praca jest
ale sama do domu nie przyjdzie
niejaki krzysztof c
też czeka aż do niego praca przyjdzie
a w międzyczasie marzą mu się kariery sportowe zawodowców
w mojej rodzinie dziewczyna studiowała na AWF i pracowała w McDonaldzie
ustawili jej godziny jak chciała, aby mogła studiować
po każdych godzinach pracy szef wypłacał od ręki
praca jest
ale sama do domu nie przyjdzie
niejaki krzysztof c
też czeka aż do niego praca przyjdzie
a w międzyczasie marzą mu się kariery sportowe zawodowców
u mnie nawet za 18 zl nie chca pracowac nie daja rady mysla ze jak dobrze placa beda mogli chodzic co chwile na papieroska co chwila przerwa a tu trzeba 8h zasuwac tylko nie wiem jak to jest mlodzi nie daja rade a przchodza starsi i daja rade z palcem w nosie i wniosek jest taki ze nie musza pracowac mama tata da 1 popracowal z miesiac i pa od dorobil na wakacje cieplo jest to co bedzie pracowal inny sie skaleczyl jak to w pracy tylko ze w tym czasie chcial urlop bo pogoda byla i nie dostal oj tam oj tam inny stwierdzil po 1 godzinie pracy ze on nie bedzie tytal az tak wraca tam gdzie byl za minimalna bedzie robil a nie za 16 zl
młode pokolenie uważa że wszystko jest dla nich jak skończą jakieś studia - poziom techników z przed 20-30 lat albo i nie - to czekają na pieką pracę w korporacjach za min 3 tys na rękę. Ja zaczynałem na bazie transportowej jako mechanik , byłem glazurnikiem , parkieciarzem , sprzedawcom , magazynierem ..... obecna dewiza łatwa praca i dobrze płatna
2 922 205. Forsami
nie ma chętnych bo za ta sama pracę za granica mają 4 x TYLE
stąd w ostatnim roku wyjechało około 52 000 ludzi za chlebem
a pisuary cieszą się że bezrobocie spadło do 7,2 %
niech się cieszą
tylko nie usłyszysz tej wiadomości w tvp nawet
a gorszy sort dziennikarzy w tvp podaje to, co im napiszą
i nie mogą komentować gdyż pożegnali by się z pracą
ale czeka >>>>>>>>>
nie ma chętnych bo za ta sama pracę za granica mają 4 x TYLE
stąd w ostatnim roku wyjechało około 52 000 ludzi za chlebem
a pisuary cieszą się że bezrobocie spadło do 7,2 %
niech się cieszą
tylko nie usłyszysz tej wiadomości w tvp nawet
a gorszy sort dziennikarzy w tvp podaje to, co im napiszą
i nie mogą komentować gdyż pożegnali by się z pracą
ale czeka >>>>>>>>>
nie ma nic łatwo nawet z tsem trzeba się na walczyć lecę się pościć
( nie zarobkowo )
( nie zarobkowo )
kedzior13
lekka, łatwa, przyjemna i bardzo dobrze płatna
ile teraz w wakacje nowych twarzy w marketach czasowo zatrudnionych
bo stali pracownicy też kiedyś muszą mieć urlopy
lekka, łatwa, przyjemna i bardzo dobrze płatna
ile teraz w wakacje nowych twarzy w marketach czasowo zatrudnionych
bo stali pracownicy też kiedyś muszą mieć urlopy
Witam
Tak ogloszen jest od zarypania, wydawaloby sie z tego co oferuja, ze nic tylko brac robote ale jak juz pojedziesz na rozmowe to wszystko znacznie odbiega od tego co tam oferowali. Stawka nizsza, godzin wiecej, nie 2 zmiany tylko 3, takze nie jest tak prosto znalezc prace,ktora by cie satysfakcjonowala pod wzgledem finansowym. Wiem cos o tym bo moja siostra tak wlasnie ma, ze co innego w ogloszeniu, a co innego pierdziela jak juz idzie na spotkanie, nie wspomne juz jak potrafia byc klamliwe ogloszenia, niby na kelnerke a praca okazuje sie w nocnym klubie i wcale nie chodzi o kelnerowanie.
Wiec jezeli ktos z Was nie szukal ostatnio pracy to chyba nie wie o czym pisze.
Nie rozumiem tylko dlaczego tak sie dzieje, ze co innego w ogloszeniu a co innego na zywo
A o stawce 18 zl to ona chyba moze pomarzyc, na razie najwyzsza jaka jej proponowano byla 13 zl brutto i nie chodzi o to ze nie chce pracowac,chce tylko nie za 13 zl brutto
Tak ogloszen jest od zarypania, wydawaloby sie z tego co oferuja, ze nic tylko brac robote ale jak juz pojedziesz na rozmowe to wszystko znacznie odbiega od tego co tam oferowali. Stawka nizsza, godzin wiecej, nie 2 zmiany tylko 3, takze nie jest tak prosto znalezc prace,ktora by cie satysfakcjonowala pod wzgledem finansowym. Wiem cos o tym bo moja siostra tak wlasnie ma, ze co innego w ogloszeniu, a co innego pierdziela jak juz idzie na spotkanie, nie wspomne juz jak potrafia byc klamliwe ogloszenia, niby na kelnerke a praca okazuje sie w nocnym klubie i wcale nie chodzi o kelnerowanie.
Wiec jezeli ktos z Was nie szukal ostatnio pracy to chyba nie wie o czym pisze.
Nie rozumiem tylko dlaczego tak sie dzieje, ze co innego w ogloszeniu a co innego na zywo
A o stawce 18 zl to ona chyba moze pomarzyc, na razie najwyzsza jaka jej proponowano byla 13 zl brutto i nie chodzi o to ze nie chce pracowac,chce tylko nie za 13 zl brutto
Wszystko wydaje sie byc proste, dopoki samamu sie nie doswiadczy rozczarowania
dobra zmiana
https://wiadomosci.wp.pl/koniec-tvn-u-i-polsatu-oto-na-co-pozwala-propozycja-pis-6144816104294529a
https://wiadomosci.wp.pl/koniec-tvn-u-i-polsatu-oto-na-co-pozwala-propozycja-pis-6144816104294529a
jeszcze tego nie przegłosowali
to czekają nas filmy według kurskiego, same nowości
Homolkowie
bukietowie
disco polo
to czekają nas filmy według kurskiego, same nowości
Homolkowie
bukietowie
disco polo
Hejka Wszystkim-Wszystkim Wysokich{{kciuki
Do Kantowanka jeszcze chwila-jak znam życie to TS -znowu bedzie Górą.
VW Wrzeja?Rozowo nie jest.Chyba ze kwalifikacje masz.A przyjmuja prze rekrutaA niemcy zagazowywali polakow a teraz oni kajaja sie o przyjecie do VWMozna byloby przyjac Peugeota albo Citroena czy Reno.A....zapomnialem Lew wykupil Opelka
No to 36 pewniakA wieczorkiem Lech-Sandecja.Oby nie rozpoczal jak Legia.....
dobra zmiana
TVP odmawia wstępu przedstawicielowi PO Michal Szczerba do programu Woronicza 17
https://wiadomosci.wp.pl/woronicza-17-bez-udzialu-po-czarzasty-zamiast-szczerby-6144803793361025a
dyskusja w doborowym towarzystwie drugiego sortu dziennikarzy
adamczyk=pospieszalski = wolski = ziemkiewicz =rachoń = cejrowski =warzęcha = świetlik =PIETRZOK =ogórek = zelnik =ziemiec=wildstein =Lisicki/w sieci/=kędzierzyn=mkarnowski=holecka=sakiewicz
TVP odmawia wstępu przedstawicielowi PO Michal Szczerba do programu Woronicza 17
https://wiadomosci.wp.pl/woronicza-17-bez-udzialu-po-czarzasty-zamiast-szczerby-6144803793361025a
dyskusja w doborowym towarzystwie drugiego sortu dziennikarzy
adamczyk=pospieszalski = wolski = ziemkiewicz =rachoń = cejrowski =warzęcha = świetlik =PIETRZOK =ogórek = zelnik =ziemiec=wildstein =Lisicki/w sieci/=kędzierzyn=mkarnowski=holecka=sakiewicz
witam
lesiu 28
masz wszystko
do ekstra pensji
w moim komentarzu
lesiu 28
masz wszystko
do ekstra pensji
w moim komentarzu
Na 14
30.45.54...
03.45.67...
30.45.54...
03.45.67...
taka piona na 14 dla MM
3,23,33,58,68; i kasa moja
aha-DOBRA ZMIANA-
jeszcze tylko podpis naszego prezydenta i żegnaj CASTO-ramo
3,23,33,58,68; i kasa moja
aha-DOBRA ZMIANA-
jeszcze tylko podpis naszego prezydenta i żegnaj CASTO-ramo
mam nadzieje że progu wyborczego nie przekroczą w następnych wyborach kłamczuchy
A co z torsanem
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Mie też
PIS okey rób porządki zakończ z tą PO raz i dobrze koniec tego the end